yani şöyle erkeklerin geneline bakıldığında utangaç olsun benim olsun gibi bir tavır var. ama bence öyle değil. sanki sosyal haraketli hatta birazda fırlama kızlara ilgi daha yoğun gibi;)
siz ne dersiniz?
siz ne dersiniz?
Namuslu(bakirelik demiyorum,oturması kalkmasını bilen) , erkeğini yüceltcek(odunlukdan çıkarıcak yani) ,erkeğini durduk yere mutlu eden (boyundan bir öpücük dahi olabilir) gibi bir hatun olursa çok sevilir,hatta candır..ama biliyoruz ki kızların regl dönemi var sinir stres,yok o dönemde kızlara hafif uzak ama anlayışlı olucan felan,yada kızlar kedi gibidir hep sevilmeyi beklerler."""""senin konuna gelince ise , erkekler ilk aşamada görüntüye aldanır Adriana lima gibi güzel giyinsin ve öyle olsun der,ama sahiplenme duygusu 1-2 güne bastırıncada adam gibi olsun isterler,otur dedim mi oturan melissa yerine der mesela kız arkadaşına :D """"
Güçlü kadın hikâyesi hep yalandı. Hiçbir kız çocuğu güçlü kadın olmak için doğmaz. Hepsi masum hayaller kuran, şımarık birer prensese benzerler. Kaderdir onları cadı, fettan ya da güçlü kadın yapan. Tutulmamış sözler, yarım kalmış kaderler, yaşanmamış mutluluklar, ölümler, ayrılıklar güç verirmiş insana.fırlama degil ama mutluluktan fır dönen kız olsun istiyorum..
''Güçlü kadın hik�yesi hep yalandı. Hiçbir kız çocuğu güçlü kadın olmak için doğmaz. Hepsi masum hayaller kuran, şımarık birer prensese benzerler. Kaderdir onları cadı, fettan ya da güçlü kadın yapan. Tutulmamış sözler, yarım kalmış kaderler, yaşanmamış mutluluklar, ölümler, ayrılıklar güç verirmiş insana'' beğendim bunu +1
Renkler ve zevkler tartisilmaz. Genellemede yapmak dogru olmaz. Sadece cevremdeki erkeklere bakip analiz yaptigimda ciddi bi iliski dusunmeyee dek senin tabirinle "firlama" dedigin kizlarin pesinden kosuyorlar. Amma velakin yas 30 a geldimi sessiz sakin birini ariyorlar. Cok karsiyim bu duruma açikcasi. Gonlunu gun eder evlenincede saf temiz bi kiz isterler.
Kimisine sosyal olmayan ezik gibi gelirr çnkü kendısıne yakışır sosyal bir eş yakırtırır mesleği gereği,Kimiside sosyal olmayanı tercıh edrkı sadece kendını görsun kendısıne tapsın diyee..
Cevap
86Cevap
Hoşlandığım kıza göre değişir :) Eğer kız utangaçsa bu huyu çok hoşuma gider ve onunla daha fazla ilgilenirim.. Eğer sosyal,cıvıl cıvılsa onunla birlikte vakit geçirmekten zevk alırım ve onun böyle olması hoşuma gider.. Yani erkek seviyorsa seviyordur,ayrıntılar önemsiz.. Benim için önemli olan beni gerçekten sevip sevmiyor olması..
sosyal hareketli kızlara olan yoğun ilginin sebebi acaba kendinede tek günlük aksiyon çıkar mı? bilinçaltında bu kız o piyango tiplerden midir acaba, diye düşünmeleridir. bence ciddi bi ilişkide sosyal ya da utangaç olması çok fark etmez ama utangaç olupta saman altından su yürütenlerden, gizli iş çevirenlerden veya sosyal olupta aşırı gevşek olanları, yani her önüne gelene mavi bocuk dağıtanları benden uzak olsun.
utangaç olan kızlarla sohbet etmeye hep bayılmışımdır çünkü diğer kızlardan farklılar
sosyal kızların diğer kızlardan farkları ise sadece popülerlik
hiç sosyal olmasın diyemeyiz ama b*kunu kaçırmamak gerek
birde biz erkekler zor olanı başarmayı çok severiz
seri +++++++ ladım
+1 Aynen
Bence erkekler de kızlar da ergenlik döneminde fırlama tiplere aşık olurlar, sonra olgun insanlar daha ilgi çeker tabi. Ben ölçülü davranan kızları severim, yine de her insanın eğlenceli bir yanı olmalı, tabi en önemlisi ortak zevklerin olması. Beğendiğim bir kızın hafif utangaç şekilde bana bakıp gülümsemesi hatta biraz kızarması bitirir beni :) Yine de biraz sosyal olmak lazım tabi.
sosyal kızaa sosyal erkek lazım sosyal kızı sewersın o da senın wer belkı ama erkek evden cıkmayan bı tıpse kızda yerınde durmayan bı tıpse sıkıntı olur. . .
bence benımle erkegıyle hareket edebılcek kızz ! sınema zamanında sınama gezme zamanında gezme konser zamanında konse oturma zamanında oturma ! oturaklı agı baslı we sevdıgı erkegın dedgını yapan kız ! ama heer dedgını değil !
bı erkek kızın ne istediğini kız ıstemeden kıza sormadan anlar !
ben ?
1.5 yıllık seecgılım bana en buyuk yanlısı yaptı. . . amcamın kanser oldugunu ogrendım ona benım yanımda olmasını soyledım k.bakma yanında olamıcam kendı basının caresıne bak dedı wee benle bulusmak yerıne kuzenlerıyle bulusuyor. . . :)
sence sıkıntı bende mı ?
bosweeerr . . kız sewmesını bılırse . . . erkekte bılır . yerı gelır erkek kızın ayagına ojede surer yemekde yapar . . . yeter kı kızz erkegının gozune bakmayıı bılsın !
yeterki kızz onun olmay bılsın . . .
sosyallikten ne anlaşıldığına bağlı...
sosyal olmak adına herkesle aynı mesafede fütursuzca sohbet ve davranışlar ve de aşırı rahatlık sergileniyorsa...
hiçbir erkek arkadaşı öyle olsun istemez...
utangaç eli aklı sıkı bir kızı da istemez...
orta yolu bulmalı hanımefendiler...
erkekmilleti de tabii ki..
fırlamalıkla sosyallik bambaska aslında. bir insan sosyal olup gayet agırbaslı sakin mütevazi de olabilir. fırlamalık daha cocuksu bir tabir,. Ben kendim sosyal hayatı ve aktiviteleri fazla olan birrisi oldugum için tabiki kız arrkaddasımda benden bile daha sosyal oluyor. :)
aslaa..utangaç,sessiz vs..bunlar hep özgüveni olmayan erkeklerin istediği tiplerdir..hayat dolu olmalı bence.kendini her türlü ifade edebilmeli..ezik gibi olmasın ;)
kızın özgüveni-erkeğin özgüvensizliği birarada olursa yürümez ;/
kesinlikle ;)
KADIN DEDİĞİN 4 MEVSİM GİBİ OLMALI :))) İMİŞ
ARKADAŞLARIM BÖYLE TARİF EDİYOR
İLKBAHAR
YAZ
SONBAHAR
KIŞ
:)))))
yani tatlım,benim fikrim ise,erkeklerin ne sevdiği vay efendim kızların nasıl erkeklerden hoşlandığı,artısı eksisi ile kişiyi olduğu gibi sevebilmek,hergecen zaman değişiyoruz,16-17 yaşların verdiği saflık utangaçlık vs başka,yaş ilerledikçe insan daha da olgunlaşıyor,tabiki o saflıkta yerini çakallığa bırakıyor,hele böyle bir zamanda utangaç kız nirdeeeee:)))
Yerine göre sosyal yerine göre utangaç ve çekingen fakat daha çok oranda utangaç ve çekingen kızlara bayılırım. Böyletuhaf bir sempatiklikleri var, insanın şefkat gösteresi geliyor. tabi biraz da sosyllik olacak
Yerine göre değişir.Dışarıda beni de temsil edeceği için bence biraz daha içe kapanık olmalı ağır başlı olmalı.Benim yanımda ise biraz da hafif meşrep olmalı:=)
yok fırlama olsa ne olur? ben anlamadım.bana güven veremeyecek se istediği kadar atılgan olsun gözümde değeri olmaz.Bu yüzden kafana takma.Non stop okuluna devam et...
yanındakni utandrcak bşy yapmamlı bi kızz ve terbyeli olmalı erkek gbi küfretmemeli meselaa sonraaa yeri geldğinde bi zahmet utanmaalı rol yapmamalı doğal davrnmalı sosyal olmakla iş bitmiooo yaniii sosyal de ol terbyeli efendi de hepsi olsun :D
Biraz sosyal ama erkeğin kıskanacağından uzak bir sosyallik.
Biraz utangaç ama erkeğinin yanında rahat olanı sever bence. Yani ben öyleyim.
Aynı anda aziz ve günahkar olmalı.
+1
sahsen utangaç çekingen kız ısterım fırlama kız kım ıster ki bu düşündürücü olur .ama kızlar fırlama erkeklere bayılır mesela cogu kız adam gıbı adam yerıne fırlama ve kendısıne zarar getırcek erkeklerı tercıh ederler
utangaç çekingenler bana da çekici gelmiştir ama onlara açılmak çıkma teklifi etmek daha zor çekingen oldukları için pek belli etmiyolar hislerini :)
Ben sahsen sosyal kizlara ilgi duyuyorum. Atalarimiz ne demis cok naz asik usandirir kizin nazli cekingen olmasi tamam iyi guzeldir lakin fazlasi sIkar, bayar. Artik kadinda erkekde biraz sosyal olmali. Kendinden veya benden utanan kizi napayim ben o benim yerimde olsa ayni sey benim icinde gecerli
bence sosyal de olmalı utangaç da.. Sosyal olmalı fakat 4-5 kişilik bir kız grubun içinde sosyal olmalı ..10 tane erkeğin arasında sosyal deği sürtük olunuyor ve hiç hoş gözükmüyor.. Erkeklerin yanında daha ağır başlı daha sakin olunmalı bence..
erkeklerın cogusu bn dahıl utangac cekıngenı tum hayatım ıcın ısterım sosyal delı cılgın serbest falan bu kızlarlada anı yasamak ıcın ılgılenırım denge karısırsa durum sakat :D
Sosyal ama şöyle yırtık bir şeyde değil. Hanım hanımcık sosyal desek daha doğru olacaktır :)
Kalbine bakarım sosyal a sosyal hatta psikopat olması dahi mühim değilll
yani :)
bence utangaç ve çekingen..sadece benimle sosyal olmasını isterdim bu daha çekici:)
Hareketli ve çılgın kızlar evet daha çok tercih edilir.
kadınlar nasıl sosyal erkek seviyorsa ben de sosyal kadınları seviyorum. sosyal derken tırnak içinde "kaşar" değil yani normal kadınlardan bahsediyorum
karakter meselesi ben mesela kız arkadas olarak bıraz utangac ve temız duygulu ısterım ... AMA EWLENICEGIM KADIN KESINLIKLE AKILLI VE CAKAL olarak one cıkmalı
utangaç ve çekingen bayan bulsam hemen evleneceğim. :-)
yok ya utangac,bıraz cekıngen olması daha ıyı ben sakın oldugum ıcın oyle zıbıdılıklerı cekemıyorum pek :)
Kahir ekseriyet için eĞlenilecek kız fırıldak, eVlenilecek kız utangaç desek doğru teşhis koymuş oluruz.
Sosyal derken heryerde kendini belli eden olmamalı bence Gerektiğinde ortama girmeli her zaman değil yani ben sosyal bir ilişki isterdim.
utangaç asosyal . Benim gözümde fazla konuşan gereksiz hareketler yapan saçmalayan kız ... dur
Eğer kızı kullanmak istiyorsa bi erkek niye elinin tersiyle itsin ki ?
öyle bir kız ancak kullanılırda ondan
genelde sosyal fırlama tipler çerezlik oluyor diye izlenimlerim var bilmiyorum ne kadar katılıırsn :)
utangaç veya sosyal demeyim de %75melek %25şeytan olsa tadından yenmez
Önce bakarim nEfs aliyor mu diye Aliyorsa sorun yok :D
eğer benimse tabiki utangaç olmalı ki benim kalabilsin
10 erkek yanında dolaşan kızlardan hiç hoşlanmam kız dediğin 3-4 kız arkadaşının yanında olcak nadiren erkek gruplarla görüşcek sanki ulaşılamazmış izlenimi vericek
yerine göre utangaç olmayıda bilicek yerine göre fırlama olmayıda hep utangaç ve hep fırlama olmasıda kötü (:
yani benim anamın babamın yanında aşkım gel biz odaya geçelim derse ya..a yedik demektir peder ikimizde evden atar :D yeri geldimi utanmasını bilicek yani :D sadece kız değil erkekte öyle her şeyi yerinde yapmalı
çokta utangaç olursa arkadaşlarımın yanına götürürüm mal gibi oturur konuşmaz falan one öyle yanımda köpek gezdirirmiş gibi sadece oturuyor oda güzel değil :)
benzetmem çok doğru bir benzetme yanımda bir köpekle bir yerde otursan köpek sadece oturuyor muhabbete katılıyormu hayır ? ee kız arkadaşımda bunu yaparsa ne yapim ben öyle kızı köpek alır gezdiririm yanımda hiç değilse köpekle kız tavlarım :P :D:D köpek bile işe yaradı bak :D
tamam tamam o zaman yanımda konu mankeni gibi oturmasın arkadaşlarımın yanında :D oldu mu ? :D
tamam o zaman :D
Utangaç biraz cadı fırlama olsa yeter sosyal cok da önemli degil
Zevk meselesi. Ben sosyal severim yanında da ketçap mayonez...
Azıda zarar fazlası da..İyisi mi ikisinin karışımı olmalı.
erkekler herşeyi problem etmeyen kızı sever. mantıklı düşünebilen kızı sever. sosyallikle utangaçlıkla alakası yoktur.
kesinlikle sosyal kızları daha çok severler hatta utangaç kızlardan nefret ederler öyle diyim yani.. ben kendimden biliyorum..
MAHÇUP ÖZGÜVENİ OLAN AMA ESMER 1.70 BOY ERKEKLERE MESAFESLİ YAKLAŞAN KIZLAR İDEALİM O SENİN DEDİĞİN KIZLARLA KISA SÜRELİ TAKILIYORUZ :D
Nieyse utangaç kızlar daha cok hosuma gidiyor Nebilim daha masum görünüyorlar.
yerin egöre sosyal olucak e birazda utangaç olcak tabi he bide gamzeli ;)
;)
yanı biraz utancak utanmak kızlara yakısıyo ;)
yerine göre sosyal yerine göre utangaç çekingen efenim ...
Her topalın bir kör alıcısı var sen merak etme.
Benim gibi hayvanı bile beğenen varsa düşün artık.
sosyal olsun fakat sosyalliğin dozunu kaçırmamak şartıyla ;)
sosyal ve kendine güveni olan güçlü kadınları severim şahsen...
Nedense utangaç ve çekingen kızlar bana hep daha sevimli gelmiştir ;)
ciddi evlilik amaclı düşünüyorsa uyumlu sakin tipler revactadır eger lay lay lom takılıyorsa fırlama tabir ettiklerin öndedir
ikisinn karışımı ama sosyyalliği çok abartmammak lazım
Fırlama kız eğlenilecek, utangaç kız evlenilecek kızdır..
helal alkış kızlarrrr :)))
Teşekkürler ama gerçekten öyle. Genelde çook fırlama kızlara kaşarda derler. Ancak bir kaşar kız bin fırlamaya bedeldir bilinmeli..
vallaah cevemdki utangac kızlar genede yalnız sosyal kızların hep i sevgilisi oldu muhakkak
Utangaç ve çekingen benim için her zaman iyidir sosyal olursa biraz korkarım
birazcık utangaç birazcık sosyal birazcık asosyal birazcık susamlı peynirli
utangaç kızlar dışarı :D
utangac kız sevmezler bence, fırlama olacan :D
utangac ayağına yatcan ama fırlama olucan ahaah :))
Benim için utangaç kızlar daha kolay
utangaç görünümlü sosyal..
İkisinin karışımı istemeleri muhtemel...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar