Teşekkür ederim @canerozkum
Erkekler utangaç kızları mı yoksa kendine güvenen kızları mı tercih eder?
Teşekkür ederim @canerozkum
Bence ben kendine güvenen kızı seviyorum.

#RebelWolf
02 Ekim, 2023 Pazartesi 16.17
Utangaç kızlar, genellikle daha narin ve hassas olarak görülür. Bu, bazı erkekler için çekici olabilir. Utangaç kızlar, genellikle daha az risk alıcı ve daha az rekabetçi olarak görülür. Bu da bazı erkekler için daha az tehdit edici olabilir. Kendine güvenen kızlar, genellikle daha bağımsız ve kendi ayakları üzerinde durabilen olarak görülür. Bu, bazı erkekler için çekici olabilir. Kendine güvenen kızlar, genellikle daha sosyal ve arkadaş canlısı olarak görülür. Bu da bazı erkekler için daha eğlenceli olabilir. erkeklerin utangaç kızları mı yoksa kendine güvenen kızları mı tercih ettiği, bireysel tercihe bağlıdır. Bazı erkekler için utangaçlık bir çekicilik kaynağıyken, bazıları için ise bir engel olabilir. Bazı erkekler için kendine güven bir çekicilik kaynağıyken, bazıları için ise kibir olarak algılanabilir. utangaçlık ve kendine güven, birer boyuttur ve her ikisinin de farklı dereceleri vardır. Bir kız hem utangaç hem de kendine güvenen olabilir. Bu durumda, erkek, kızın bu iki özelliğini nasıl dengelediğine bakacaktır. erkeklerin utangaç kızları mı yoksa kendine güvenen kızları mı tercih ettiği, kişinin kendi tercihine ve kızın bu iki özelliği nasıl dengelediğine bağlıdır.
Teşekkür ederim
Erkek, ciddi düşünüyorsa kısa vadede utangaç kızı tercih eder. Orta vadede utangaç kızı değiştirmeye çalışıp medeni cesaretini arttırmak ister. Belki orta, belki uzun vadede bunu başarabilirse önümüzde iki olası senaryo vardır.
1. Kızın ahlaki/insani değerleri düşükse onun yaşayacağı şey bir değişim değil öze dönüştür. Kötü karakteri ortaya çıkar ve erkek ne olduğunu bile anlamadan ben nasıl bir canavar yetiştirdim diye dövünür. Halbuki sen onu değiştirmedin. O boşa çıkmış bir doğalgazdı. Sen onu sadece ateşledin.
2. Eğer o özünde iyi bir kız olsa utangaçlığı aşmak ona sadece medeni cesaret kazandırır ama onun bu cesur tavrı seni korkutmaz, sende terkedilme/aldatılma şüphesi uyandırmaz. Seni sadece mutlu ederdi. Onu da ideal bir kadına dönüştürürdü sadece.
Erkek, kısa vadeli bir ilişki arayışındaysa elbette sosyal hayatta cesur, yatakta da arsız bir kadın arzu edecektir. Bir erkeğin yapacağı en büyük hata cesur ama arsız bir kadına bağlanmaktır. Bu tip bir kadınla sevgili dâhi olunmaz. Olunsa olunsa ancak fb olunur.
Sonuç olarak şunu önereyim.
CİDDİ İLİŞKİ DÜŞÜNEN VARSA UTANGAÇ DEĞİL UTANMASINI BİLEN KADINI SEÇİN. UTANMAZ DEĞİL MEDENİ CESARETİ OLAN KADINI TERCİH EDİN.
Teşekkür
Rica ederim.
EİC için sağol azizim. 100 tane Bİ BOT, 1000 tane de EİC alsam içimdeki öfke nefret soğumuyor azizim.
Sakin ol kardeşim rica ederim hakikaten uzun görüşlere en iyi görüşse içerim
Erkeğin ne istediğine bağlı. Kontrolün daima kendisinde olmasını isteyen erkek utangaç kızları tercih edebilir utangaç kızlar genelde uyumludur, kendine güvenen ise biraz daha dediğim dedik.
Haklısın
Her erkek özgüvenli bir kadına aşık olmaya meyillidir..
Çünkü; özgüvenli kadın kendi ayağı üstünde durabilen boyun eğmeyen ✋🏻duruşu başı diktir.
Korkusuz bakışları olan bu kadına herkes aşık olur🌞
Ama utanma duygusu kadınlarda güzel yansıyan bir duygudur. Bence bunuda yansıtması gerekir ilişkide naifliktir. 🌸
Erkekler genelde, özgüvenli kadın elde edilemeyecek mesajı verir gibi olduğu içinde bu tipteki kadınlara yönelirler veya dikkat çekmeye çalışırlar🐣 veya direkt yürürler.
Bu tabiki çoğu kız içinde geçerli, insanın kendine güven duyması veya duruşunda yürüyüşünde ağırlığı olması bakarken çekinilen birisi olması daha dikkat çekici yapar. İyi bir gözlemciyimdir, hatta gözlemciydik arkadaşlarla.. 👁️
İnsanların çoğuda elde edemediği veya edemeyeceğini düşündüğü unsurlara odaklanırlar🫠
Teşekkür ederim ekmek hanım,☺️
Ekmek 🥲 rica ederiiim✨
Tahinli ekmek ya adın 😆
Cevap
20Cevap
Her zaman kendime güvenen biri olarak dan, tabii ki özgüvenli bir kız dikkat çekici ve asildir.
Bence de teşekkür ederim
Bazı cahil erkekler utangaç kızları seviyor kadın dediğin öyle kendine guvenemez bana muhtaç olsun diyor. Ama biz kadınlar güçlü olmalıyız.
Kesinlikle ben bir de bazı kadınların çalışmamasına çok karşıyım
Dengeli olmalı , özgüven adı altında şımarık, kibirli hareketler yapmasın yeri geldiğinde utanmasını da bilmeli , yani yerine göre davranmalı
Teşekkür ederim
Utangaç kızlar da tercih edilir ama bu huylar uzun vadede pek iyi olmaz, diğer türlüsü ayrı dezavantaj. Herşeyde denge güzeldir.
Haklısın
Güvenen tabii ne yapayım utangaçı çocuk mu eğiticem
Teşekkür ederim
Çok utangaçtım eşim rahatsız olduğunu dile getirirdi ama benimle evlendi 😄
Sonradan açıldın 😆
Aynen öyle oldu 😄
Kolay gelsin
İkiside değil. Kendini bilen olsun. Karakterli olsun. Ortası her zaman iyidir.
Teşekkür ederim kardeşim haklısın
Rica ederim kardeşim.
Kendine güvenen, nerede nasıl davranacağını bilen diyebiliriz
Teşekkür ederim
Kendine güveni olsun ama o üst sınıra ki çizgiyi aşarsa benden uzak olsun, o üst sınır çizgi kibir.
Teşekkür ederim abi
Rica ederim kardeşim
Onlar için fark etmiyor... Nefes alsın yeter diyorlar 😅
Ne alakası var canım hiç de öyle demiyorum
Kişiden kişiye değişir zevk meselesi. Bazıları kız utangaç özgüvensiz olsun onu manipüle edeyim diye ölüp bitiyor.
Yok ben o anlamda demiyorum aslında böyle sevimli olması açısından
Erkeklerin hepsi aynı değildir. Bazıları utangaç bazıları özgüvenli sever ya da ahlaklı, saygılı ve bahsedilen tüm özellikleri bir arada seven erkek -_-
Kendine güvenen..
Teşekkür ederim
Utangaç gözüken arkadan iş çeviriyor, kendine güveniyor gözüken önünde ospuluk yapıyor , yokmu sadakatli bir ponçik
İlk bakışta utangaç kızlardan hoşlansalar bile bu bir süre sonra sıkar erkekleri bence kendine güvenen kızları daha çok severler çünkü kafa dengi sıcak sempatik daha rahat olurlar
Bence de
Güzelse gönlümü çelerse ikisi de fark etmez
Erkeklerin çoğunluğu utangaç ve ezecek kadın severler
Ya hayır ben ondan da söylemiyorum böyle utangaç olması sevecen geliyor kendini ezdirmesi anlamında demiyorum
Kendine güvenenler daha iyi
Çünkü kendine güvenen kızlar zeki ve bilgilidir. Her erkek onları taşıyamaz. Bu kızlar gün gelir erkeği terkedebilir. Erkek bu yüzden korkar, onlardan uzak durur.
Ortasını bulmak lazım
Haklısın
Ben iki türlü de seviyorum, yeter ki aldatmasın.
Doğru söylüyorsun
Kendine güvenen her zaman 1-0 öndedir utangaç mıy mıy kız hiç çekici değil
Utanmak hayadandır. Bende hayalı kızları severim.
Utanacak yüzü olsun bir zahmet diyorum.
Kendine güvenen utangaç kızları
Kendine güvenen ama dozunda olsun
Öz guvensiz biriyle nasıl sohbet edilir ki
Kendine güvenen
Utangaclari
Normal boyutta olmalı
Kendine güvenen
Kendine guven
kendine güvenen
Güzel kız
Utangaç