Tabi ki girişken. Utangaç diyen kız bile basit ve kalitesiz olmamak için karşı tarafı bekler. Bizim kızlarımız adım atmazlar. Her biri çok kalitelidir. Peşinden koşulmaya layıktır. Utanıp da adım atamaz isen kızdan sakın ola bekleme. İlk kız hoşlansa da fark etmez. Erkek adım atacak.
Kız adım atınca da başka gözle bakılıyo cünkü
@baku-shannnn Öyleleri zaten anlaşılır. Egolu, fazla aktıf ve kızlarla takılırlar. Ama kendi halinde daha bakmaya bile utanan biri kızı ciddiye alır.
Doğru insanı bulmak gerek :)
@baku-shannnn sana bir şey soracağım. Bu lakaplar nerden geliyor. Bir bende yok 😂
O 1 Nisan şakasıydı galiba😂
Ooo kardeşim fenomen olmuş. :) Girişken erkekleri. :)
Çok erken oldu vallahi, henüz beklemiyordum. :)
Girişken erkek iyidir mıy mıy erkekle uğraşamam.
Tebrikler fenomen olmuşsun yeni farkettim 😄 💐💜
Yakışmış kişilik&karakterde de olman lazım soruların güzel 😄
Rica ederim 🎈
Öz güvenli girişken erkek ama seçici olacak. Öyle herkese açılan tipler basit benim gözümde.
Cevap
31Cevap
Kardeşim utangaçlık yerine göre iyi ama kızla muhabbet etmek, tanışmayı başlatmak şartı gerekir şimdi yorumlara baktımda kızlar utangaç erkek deyince
kıza açılamayan
yanında rahat olmayan
ezik, büzük
muhabbeti ve sohbeti olmayan BİR erkek portresi çizilmiş oldu herşeyin en kötüsünü düşünerek yorum yapıyorlar...
Utangaç ciğerci kedisi gibi sadece uzaktan aval aval bakar çoğunlukla kizin haberi bile olmaz zaten
Girişken baskın insanlar daha cok beğeniliyor kızlar açısından
biz zatten utangacız erkek dedigin utangac olmicak biraz sert olucak eger bir kizi seviyorsan ve onu etkilemek istiyorsan ona deger verdigini ve onu sevdigini gosterecek bazı seyler yapmalısın mesella hep onun tarafında olmalısin ona cömert olmalısın onunla hep konuski arada onu ov veya ona komik sakalar yap ve onu güldür ama sakın abartıp cıvıtma ve asla kufurlu konusma kimseyle hele hele o kızın yaninda kız senden sogur
Yorumların geneli girişkenlik üzerine :)) kızlar girişimcilik sertifikam var olmaz mı 😂😂 benim analizim öz güvenli ağırlığını koruyabilen tipler 1-0 önde oluyor
Öz güven sahibi tuttuğunu koparan kişilikte olmalı hem kendini hem eşini koruyabilecek güçte. Ama edepsiz denecek derecede herkese mavi boncuk dağıtan kişiliklerden bahsetmiyorum :)
Kıza göre değişir valla bir de bunun psikopat olanları var bazen utangaç bazen girişken seviyolar. Ruh hallerine göre değişiyor 😂😂
valla türk kızlarının neyi sevdiğini anlamadım desem... soun bende de olabilir. beğenmiyorlar yani
Süzük iyidir. Yeni gelin gibi süzülen , zamanla pantere evrilen bir adama aşık olunur.
Girişken olsun ama utanmasını da bilsin yeri geldimi. Yüzü kızarmayan her naneyi yer
Girişken erkeklerin aldatmaya daha meyilli olduğunu biliyor mu kızlar acaba?
Girişken olsun, açık açık yürüsün, ezik büzük durmasın 😄
Utangaç erkekler daha çekici bence alıp içime koyasım geliyor 😂😂akrep burcuyum ya yöneticiligim fazla yüksek... o girişken olmasın ben olurum onun yerine o benim daima Yanım da olsun yeter
Bende utangacım ama kimse o dediğini yapmadı bana 😢
Utangaç bana daha tatlı geliyor daha masum. Ama girişken daha çok farkedilir bilemedim ikisi de yerine göre çekicidir
Utangaç özgüvensiz olan bakakalır anca hayal kurar, girişken özgüvenli olan tabiki
Ne çok utangaç ne de rahatsız edecek kadar girişken yani ortasını bulmalı..
Olması gerek yerde girişken. Olması gereken yerde de utanmayı bilen.
İkisinin ortası, girişken olup çapkınlıkta master yapmasın.
Utangaç olmak kimseye birşey kazandırmaz. Pasif olmamak lazım
Ne çok çekingen olsun ne de fazla girişken ortasi iyi kanimca.
Normalde kendine güvenen ama bana karşı utangaç olan kişi
Girişken. Girişkenlikten kastı dünya dişi nüfusunun büyük bir kısmına el atmak değilse tabii.
Utanmak bize has olsun girişkenlik size 😄
Ben utangaçım şimdi o da utangaç olursa olmaz bir kişi girişken olmak zorunda yoksa anca bakisarak kalırız. 😂 Ama girişkenlikten kastım çapkın biri değil düzgün kendinden emin olan biri.
Utangaçmıyım girişkenmiyim bilmiyorum ama bir ortama girdikten yarım saat sonra çoğu kız adım atıyor.
Utangaçlara karşı kızlar erkek görevini üstlenmiş gibi oluyor. hoş olmuyor
Kızlar daha iyi yorum yapabilir ama şu bir gerçek her şeyin fazlası zarar
İlişkiye başlarken ilk bakışmalarda filan utangaç olması hoş bir durum tabi.. ama ilişki ilerledikçe girişlenlik önemli.. kız erkeği taşımak istemez sonuçta. Erkek kızı taşıyabilmeli.. sahiplenmeli.
Kızların geneli özgüvensiz olduğu için utangaç erkekleri çekici bulmazlar
Onların gözüne girmek istiyorsanız girişken olmanız şart
Girişkenlerde olur utangacta olur erkek olsanda hahahaha jsjjs
Girişken erkekleri. Ama utangaç erkekler çok masum 😃
Bari fenomenler şu yazım hatalarına dikkat etsinler. Yazık soru için onca uğraş boşa gitmesin 👎
başlığı tekrar oku anlarsın
Girişken bence daha çekici bulunur
Kim tarafindan acaba 🙄
Iy sen uludag sozluk mu yaziyorsn bog midem bulandi
Benim gibi tadinda utangac ve girisken erkekleri 🙂 Allahim bunu da kendime yonttum
ya 😲
tabikide girişken çünkü utangaç erkek çekinir doğal davranamaz
Girişken diyorum ama utangaçlar dikkatimi çekip beni kanser ediyor 😂
İkiside değil orta halli diyelim her konuda girişken olması bir süre sonra sorun yaratır
Girişken olacam diye önüne gelene girmesin kafi :D
Çok güzel bir yazı, elinize sağlık
Girişkende çekingende ama sanırım çekingen agır basar
erkekde haya olmali ilk basta temiz dusunceli yakisikli cesur yanik bakisli ama oncelikle yuregi guzel olmali
Beni gordugu zaman kalbi durup ölen erkekleri severim
@Acar25 evet bu yuzden yanlizim Şu an kalbi durup olmeyen yok :D
@Acar25 :) nasil yani
@Acar25 kapak fotografinda bile belirtmissin :)
Utangaç insanlardan her zaman etkilenmisimdir
Kendine güvenen girişken olacak. Ama öyle kardeşim olarak değil.
Sosyal hayatında girişken ama beni görünce utangaç olan 😂
Girişken erkekleri :)
Biz hangisiysek tam tersini seviyorlar işte. :)
Abartılı olmadığı sürece utangaç erkek iyidir
Yakışıklı VE zengin olsunda gerisi farketmez 😂
Neden hep zengin :-
Adamın parası değerlenir. Senin güzelliğin geçince seni atıp yenisini alır :D
Aynen öyle minnoş tebrikler 😂
@furkanbabey güzellik asla bitmez
ahahahhahaahhahahha
Utangaç erkek kaybetmeye mahkumdur. :):
Girişken ama önüne gelene girişen değil :D
Ben utangacım. Gerçek hayatta öyleyim.
Girişken erkek çekicidir.
Utangaç erkeklerin nesini çekici bulalım ki
Saçmalayan erkek... Çok sevimli oluyorlar öyle.
Herşeyin ortası iyidir
Çekici diyosn girisimci o zaman 😊
Girişken erkek..
Hatuna gore degisir..
Utangaç erkek her zaman öndedir
yanımda utangaç olsun yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar