21 gü

Aşk acısı ve aldatılma sonrası bu kadar aptal yerine konulunca ne yapmalı, nasıl intikam değil de gerçek bir dönüş yaşamalıyım?

1.5 senelik ilişkim vardı. Evlilik teklifi almıştım ailesinin önünde. Her şey çok güzeldi ama annesi çok oğlumcu bir kadındı. Şehirler farklı, ben Manisa, o Ankara . Buraya geldiğinde biz kahvaltıya gitmiştik annesi “Beni bir kere götürmedin.” demişti. İkinci buluşmamızda at çiftliğine gitmiştik. Dönünce ailesinin yanına hemen ertesi gün at çiftliğine gittiler. Benimle profil fotoğrafı yapmıştı. Kız kardeşi “Abi profiline beni koy.”, annesi “Oğlum bir kere kardeşini koy ne olacak.” diyordu. Askerdi. Ben Ankara 'da yaşamak istemiştim evlenince, annesi “Yok, burada yaşayın, ben oğlum olmadan yapamam.” dedi. Oğlu başta bana “Sen nerede istersen orada.” diyordu, o da “Annemin dediği olsa en fazla 1 sene yaşayacaksın bizim orada.” falan diyordu. Kadın “Her şeyi tek başına yapacak, bizim durumumuz yok kızım.” falan diyordu. Çocuk benimle onların arasında kalmaktan çok yorulmuştu. Biraz aramıza soğukluk girmişti. En son izninde erkek kardeşinin düğünü vardı. Beni çağırdılar ama söz yok, nişan yok diye gitmedim. İzin dönüşünde bana “Param yok, yanına gelemeyeceğim.” dedi, ben de “Olsun hayatım.” dedim. Kızlar, Suriye görevinden Antep’e 6 ay görevli olacaktı, ev falan tutmuştu. İzin dönüşünde bir baktım ki bana “Param yok.” diyen insan TikTok’ta kızlara üniversallar, aslanlar atmış. Bunu görünce aradım, “Ben seni arayacağım.” dedi ve aramadı, sonra beni engelledi. Annesini aradım, “Kızım, komutanı varken aramışsın, o da azar işitmiş, o yüzden engellemiş, bekle arar seni.” dedi ve o aramadı. Kadını bir kez daha aramıştım, telefonumu açmadı. Öğrendim ki Ankara’ya gelmiş, TikTok’taki kızın biriyle buluşmak için ve Mercedes kiralamış, “Benim arabam.” diyor, onun arabası bile değil. Kızlar, bu neyin kafasını yaşıyor ya. Bir helallik bile almadı. O kızla yatıyor mu, ne bok yiyorsa şu an. Elim ayağım titriyor, it gibi pişman olsun, bu sefer ben ona “Hadi oradan.” çekeyim istiyorum ya.

Aşk acısı ve aldatılma sonrası bu kadar aptal yerine konulunca ne yapmalı, nasıl intikam değil de gerçek bir dönüş yaşamalıyım?