En parlak, en fit dönemimde hayatima girdi ısrarla. Eskiden çok kiloluydum ve cevrem cok azimli olmami takdir ediyorlardi. Yani fit derken 50 kilo degildim ama baliketli ve fit diyelim. O dönem birçok kişi tanişmak istiyordu ama aşiri ilgisiyle ve israriyla ikna etmisti beni.
Onunla beraberken bir iki kilo aldim ve bunu cok kafama takiyordum. Sürekli ben seni şöyle beğeniyorumlar, şöyle seviyorumlar. Bazen de fit kal, daha cok spor yap falan derdi halbuki zaten cok spor yapan bir insandim. Spora gitmeme de engel olurdu, hep bulusmak isterdi, cok gidince de kiskanirdi güya.
Beni dogum günümde aldatti... barismak icin haftalarca ugrasti ama o zaman bile arkadaslarima kadar bakti yazdi. Benim stüdyoma geliyor halbuli evine git gel 5 dkk bile sürmeyen bi stüdyo var onun yerine 40 dkk yol gelip gidiyormuş. 5 önce birakti aramayi. Numarami hala silmiyor ama bende her yerde engelli
Yazdiği veya begendi kadinlarda güzelleri de var güzel olmayanlari da var... hep sen kiskan da yaptim falan diyordu ayriyken ama...
Kendimi hiç sevmiyorum arkadaşlar... sürekli kendimdeki kusurlara odakliyim ben çirkin miyim diye ağlıyorum böyle hissetmem cok mu anormal...
Kendimi spora verdim, deliler gibi spor yapiyorum, kitap okuyorum ama kendimi sevmiyorum. Disariya cikinca etrafimdaki çiftleri görünce daha da panik oluyorum.
Kizlar hep takma tirnak, kirpik, burun yapma, dudak dolgulu, popo dolgulu... öyleleri varken seni kim ne yapsin diyorum kendime sürekli.
Ergenlik dönemimde cok asaglanmistim kilom yüzümden. Sanki beni dis görünüsüm yüzümden aldatti gibi hissediyorum ama eski sevgilisi coooook zayifmis onu da aldatmis.
Hayatimi cehenneme cevirdi bu narsist ve hic bir sey olmamis gibi davraniyor simdi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer