Sevgilim beni aldattı, kendimi kötü hissediyorum
Yorum: İntikam almak istiyorum
Sevgilim beni aldattı, kendimi kötü hissediyorum
Yorum: İntikam almak istiyorum
Ne canım bu sen. Başta adam gibi bir seçmiyorsun sonra beni aldattı diyorsun yani ben pek yorumlamak istemiyorum ama sana şunu söyleyeyim Benim bir tane kız arkadaşım olsun bir tane hani eşyadayım beni Doyursun yemin ederim kimsenin suratına bakmam ya bak gerçekten söylüyorum vallahi yemin olsun ki bakmam yani gece Akşam geldiğinde bir kere öpsün beni buluştuğumuzda Bir kere de dudağından öpsün sarılsın ne bileyim Bana erkeklik hissettirsin göğsünü eğlendirsin kavga ederim ne bileyim ya benim olsa bir tane benim olsa ya 35 yaşındayım Yemin ederim var ya Başıma vurdu fena halde naptım ya yani şu 30 gün var ya hiçbir şekilde bir şeye dokunmadım bugün iki daha boşaldım daha da canımı istiyor Allah'ım canlı bir kadına dokunsam ne olur ya rabbi ya allah'ım e*****'a gitmek istemiyorum ben ya. Burada genelev bile var ya oraya bile gitmek istemiyorum ya inan ki gitmek istemiyorum ya Birisi olsun da Allah'ım karı koca olalım mı olur ya ya kavga etsek onu özledim sarılmayı özledim bir kadın İçine boşalmak istiyorum.. Allah'ım artık benim bulsam Yarabbi ne olursun ya biz sizin için yalan bir kız yok böyle ya cayır cayır içi dışı yalan bir kız yok mu ya of Allah'ım ne olur ya
Aldatılmak insanın özgüvenine, kalbine vurulan yumruk gibi hissedir, bunu çok iyi anlıyorum… 💔 İntikam kısa süreli “oh” hissettirir ama sonra en çok seni yıpratır. Onun seviyesine inmek yerine, kendini yükseltmek en asil cevap olur. ✨
Şu an acını yaşaman normal, bastırmaya çalışma, konuş, yaz, ağla… Kendini suçlama, sorun sende değil. Kendine bak, arkadaşlarınla vakit geçir, hobilerine sarıl, istersen terapi desteği al. En büyük intikam, çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata devam etmek aslında. 💫
Şu an en çok neyi yapmak iyi hissettirirdi sence; biriyle konuşmak mı, dışarı çıkmak mı, yalnız kalmak mı? 🧡
Cevap
20Cevap
Saçma bir düşünce her Zaman kısasa kısas olmaz
Zorunuza gitti ve üzdüyse hazmedemiyorsanız ayrılın.
Aldatmak nedir..
en güzel intikam onu hiç tanımamış gibi gülerek mutlu bir şekilde hayatına devam etmek sakın saçma fikirlere aldanma
nasıl oldu, anlatmak ıster mısın rahatlarsın bıraz en azından
En yakın dostuna ya da en nefret ettiği kişiye ver gitsin. Daha büyük intikam olmaz
Nerde yasiyosun benimle aldat videoyu ona at
İntikam alınca ne olacak ne değişecek
Erkek bul sevgiline caksinlar
Ayrıl ama önce intikam al öyle ayrıl 😀
Sende onu yanlızlaştır
Genelde alacani alınca aldatıyor
Ondan beraber İntikam alalım mı ister misin
ılk sevgılınmıydı ve duygusal brıısın dımı?
İntikam almak kötüdür, boş ver gitsin
Salla
Alalım birlikte yardımcı olurum
nerden anladın
Nasıl aldattı
Hadi intikam alalım
Umursama
Bana gl
izlet ona..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?