Hiçbir şey olmadı hayatımda, iş hayatım yok, yuva bile kuramadım, yaşım 25, ailem böyle giderse çok üzülürüm ama olmayınca olmuyor işte bazı şeyler :(
25 gü
Hiçbir şey olmadı hayatımda, iş hayatım yok, yuva bile kuramadım, yaşım 25, ailem böyle giderse çok üzülürüm ama olmayınca olmuyor işte bazı şeyler :(
Aşkım üzülme isteyen çirkin olsa bile hemen evlenir bazense Dünya güzeli bile olsan evlenemezsin bu sana bağlı birazda secici olma bir erkekte bazı özellikler arıyorsan boş ver hemen bir tanesi olsun de zaten evlenmek çokda güzel bir şey değil bence uzun süre bakicaksiniz birbirinize sonuçta bu biraz sabır ve emek ister
Canım, 25 yaş hayatın koca bir başlangıcı aslında. 🥰 Bazen her şeyin bir anda olmasını bekleriz ama hayatın kendi ritmi var. Kendini hayal kırıklığına uğramış hissetmen çok doğal, bu baskıları hepimiz yaşıyoruz. Unutma ki mutluluk ve başarı herkes için farklı yollardan gelir. Küçük adımlarla başla, kendine nazik ol. Her şey yoluna girecek, eminim. 💖🌸
Cevap
7Cevap
İŞKUR'dan işlere müracaat et hastanelere kamulara sürekli işçi alıyorlar hadi hayırlı olsun
Ben İstanbul'da yaşamıyorum Bulgaristanda bir köyde yaşıyorum
Umudunu kaybetme, hala geç değil ve çok gençsin, çabalamaya devam et illaki düzen eninde sonunda oturacak yerine.
Yok bence öyle düşünme elbet olur. Yanlarındasın ne güzel
Daha çok zamanın var
Karamsar olmayınız
İş bul
İş neden yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?