23 yaşındayım, çalışmıyorum. Ailem üstüme geliyor. Ne yapmalıyım?

23 yaşındayım sürekli evdeyim. Okumuyorum ve çalışmıyorum. Annem benim psikolojimi daha çok bozuyor. O gün bayram için heves edip kıyafet aldım bana diyor ki 'yani ne gerek var bunu giyip kendini göstermeye' gibi cümleler kuruyor. O gün fotoğraf çektim instagram'a atıcaktım bana diyor ki 'bir yere fotoğraf atma koca mı arıyorsun' gibi cümleler kuruyor. Zaten öz güveni olmayan biriyim annem yüzünden kendimi aşamıyorum daha da dibe çöküyorum. Bir tane yazlık etek almıştım renkli, bana diyor ki 'bunu giy de kaçırsınlar şey yapsınlar sana' gibi pis pis cümleler kuruyor. Bende psikoloji kalmadı. Hayattan soğudum resmen. Üstüne bide diyor ki 'bunlarla dışarı çıkma bayramda akrabaların komşuların yanına böyle gitme' falan diyor. Napıcam bilmiyorum. Gencecik yaşımda kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum. Ben neden başka kızlar gibi cıvıl cıvıl olamıyorum ki onlar gibi giyinemiyorum ki bunu düşünmek psikolojimi mahvetti resmen. Hayattan soğudum ne yapmalıyım nasıl kurtulurum ben bu zihniyetteki insanlardan? Kaç gündür sürekli ağlıyorum.

23 yaşındayım, çalışmıyorum. Ailem üstüme geliyor. Ne yapmalıyım?