12 gü

Eşim yardım etmiyor artık pes ediyorum?

Eşim ev işlerinde pek yardımcı olmuyor, ikimiz de çalışıyoruz ama ben evden çalıştığım için ev işlerinin çoğu benim üstüme kalıyor. Başta çok dile getirdim, o da biraz yardımcı oldu ama genelde ya isteksiz, ya da şartları hep kendine göre ayarlamaya çalışıyor. Ben de artık çok yorulmuş durumdayım. Maddi olarak da aracımın kredi borcunu ödüyorum, masraflarımı kendim karşılıyorum ondan destek almıyorum koca parası yemedim yani isterdim neyse parada ortaklık var ama ev işinde yok, bu yükle devam edeceğim. Evliliğin başında ne yaparsak öyle devam eder dendiği için başta çok uğraştım ama artık pes ediyorum. Çünkü son tartışmamızda; bayram dönüşünde bütün valizleri ben yıkadım yerleştirdim evi süpürdüm nevresimi değiştirdim sadece uzandı sinirlendim ve gönlümü almak yerine kendisi de uzatmayı tercih etti ve bir haftadır konuşmuyoruz sadece zorunlu durumlarda konuşuyoruz. Geçmişte aynısını yaşayan ve bu noktadan sonra ne yapacağıma yardım edecek biri var mı? Ya da herhangi bir yorum yaparsanız da memnun olurum

Eşim yardım etmiyor artık pes ediyorum?