22 gü

Aşırı kıskanç eşim neden sürekli hakaret edip fiziksel şiddet uyguluyor?

Aşırı kıskanç birisi. Sevgili olduğumuz dönemlerde kıskandırdı üniversitede. Evlenince biraz daha arttı kıskançlığı benim de hoşuma gidiyordu aslında kıskançlığın artması. Daha fazla arayıp soruyordu dışarı çıkınca elimi kolumu hiç bırakmıyordu. Fakat bu artış hiç durmadı. İlk önce bana hakaret etmeye başladı, olur olmaz şeylere kızıp çok ağır hakaretler ediyordu. Kafasında kurmaya başladı daha sonra. Sen beni aldattın, şu an aklında başka birisi var deyip sürekli hakaret ediyordu. Bir süre sonra fiziksel olarak da zarar vermeye başladı ama koluma falan vuruyordu çok da canım yanmıyordu. Son zamanlarda tokat atıp saçımı çekmeye başladı, normalden de fazla canımı yakıyor. En büyük olayı geçen akşam yaşadık. Uyurken birden vurmaya başladı bana saat gece üçtü. Hiç o kadar fazla vurmamıştı. Sebebi ise telefonumun bildirim sesinin açık olması. Oynadığım bir oyundan canların doldu diye bildirim gelmiş, o da uyanmış bildirim sesi ile. Benim bildirim sesim niye açıkmış, kimden o saatlerde mesaj bekliyormuşum. Sabah alarm çalacak diye açık dedim, benim telefonum neyine yetmiyor, uyanamıyor musun benimkiyle diyor. Gerçekten bıktım, dayanamıyorum artık. İyice deliye dönmeye başladı, neden böyle kafasında kurup kurup bana kötü davranıyor.
Aşırı kıskanç eşim neden sürekli hakaret edip fiziksel şiddet uyguluyor?