Eşim sürekli küfürler yağdırıyor sebebi ne olabilir?

1 yıl olacak evleneli ve bir gün mutluysak diğer gün mutsuzuz ortada hiç bir şey yokken birşeye cevap vermedim veya bugün suratım asık diye küfür duyuyorum dün tüm gün dısarda arkadaşlarıyla maçta mangaldaydı eglendı gece eve geldı kustu lavaboyu yıkamam gerektı e normal olarak yüzüm asıldı hamıleyım ve koku mıdemı bulandırıyor hayal edın mangal ve rakı kokusu kusmugu neyse ısım bıttı salona geldım ayaktayım ne yemek yaptın dedı bende getırmeye mutfağa gıttım bana ağza alınmayacak sekılde küfürlerle mesela utanıyorum yazmaktan ama senı ben mı şey yaptım da suratın böyle ve çeşitlerı gıbı küfürlerle söylesene belki yemıcem dedi ama sevdıgı yemekler olduğundan dırek getırmeye gıtmıstım sonra yemegını de senı de bilmem naparım getırme dedı bende odaya gıttım arkamdan mutfaga gıttı mutfakta yemek haIr zaten tabağa konulacak tabakları çarpa çarpa bana küfür edıyor o.. dıyerek sonra tüm kardeşim bana mı denk gelır falan böyle inanın şok geçireceğiniz küfürler hakaretler ve çok uyardım daha ıkı gun once hergün aglayıp sızlıyorum yapma dıye ama hayır bırgun ara dıger gün devam yanı insan karısına nasıl bunları eder karnımda kızı var kız evladı olacak bıraz merhamet kadınla böyle konuşulmaz diyip kendını torpulemuyor en ıstedıgı kız evladı olmasıydı kabul oldu sukretmıyor. Ben artık bu lafları edıyor evet ama bunun sebebı ne bunu da merak edıyorum aılesı boşanmış parcalanmıs ama annesı yan tarafımızda babası aynı mahallede ve herkes esıme çok düşkün sevgısızlık falan yok ailesinden bende aılevı sorunlar yasadım ama ona böyle davranmıyorum ıcınde bana karsı bır nefret var bence ve buna napsam engel olamıyorum sureklı benı assagılmak gelıyor ıcınden insanlar var yok hamıle üzülür doğuma az kaldı bir şey olur demıyor ne yapacagımı ve nıye böyle yaptığını çok merak edıyorum sahıl kasabasındayım sehır ıcınde olsam psikolojik tedavı görücem artık yoruldum
Eşim sürekli küfürler yağdırıyor sebebi ne olabilir?