21 gü

Sürekli şiddet uygulayan ve ölümle tehdit eden eşimden çocuklarımla birlikte nasıl kurtulabilirim?

7 senelik evliyim üç çocuğum var evliliğim boyunca şiddet gördüm konu ne olursa olsun artık çok yoruldum evlatlarımı alıp gitmek istiyorum ama eşim beni ve ailemi ölümle tehdit ediyor nasıl kurtulabilirim bu adamdan? Bir de telefonunda en son 22 gün önce çocuklarımın ve benimle olan tüm resimlerini silmiş bunun üzerinden yürüyüp mesafe koyup kendimden uzaklaştırıp soğutmak istiyorum artık ne biz olabiliyoruz ne de olamıyoruz yani bırakmıyor kaç defa denedim ayrılmayı ayrılmak istediğimi söylemeyi ama her seferinde kavga ettik ve çocuklarımın gözü önünde kaç defa şiddet gördüm yavrularıma artık bunları yaşatmak istemiyorum onun yüzünden evlenmekten önceki benle şimdiki ben çok farklıyız içimdeki her şeyi öldürdü artık mücadele etmek bir şeyler olsun yuvam bozulmasın diye mücadele etmek istemiyorum evlilik bitsin istiyorum ama bırakmıyor lütfen bana akıl verin nasıl kurtulabilirim bu adamdan?

Sürekli şiddet uygulayan ve ölümle tehdit eden eşimden çocuklarımla birlikte nasıl kurtulabilirim?