İçim hiç rahat değil, bir de hamileyim, aşırı kötü hissediyorum kendimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)4 ayGeçmişinizi sormadiysaniz konjsmadiysaniz bence fazla kurcalama... Belki o da farklı şeyler yaşamıştır kim bilir. Arada baginizi zedelemez belki ama sennden soğuma ihtimali olur... Ne güzel sormamis sormadiysa önemli görmedi demek ki. Hamile oldugun için hassas dönemindesin ondan böyle oluyor. Bu konuda anlatılanlar var dini açıdan da gizlemen daha iyi olur. Ayrıca biri çıkıp şunları bunları yaptık derse kıskanıyor cekemiyor. Onu zamaninda reddettigim için iftara atıyor dersin... Bazen güzel şeylerin devamı için böyle şeyler gerekir. İçini ferah tut ve bebeğine odaklan. Unutma sen ne hissedersen bebeğin de onu hisseder
012 Yorumla
Soran4 ayEvet öyle bebeğim kaygıyla büyüyor zaten aşırı kaygılıyım bide böyle şeyler çok yargılanıyor evlenmeden önceydi her şey birde eşimde zaten iki kere konuşmalarını yakaladım başkasıyla onunda geçmişi var belki bilmiyorum
Cevap sahibi4 aySeninle evlendikten sonra mı yakaladın... O zaman kendi gecmisinle değil onun sadakatine odaklan... Yani ne desem ki. Zihnini başka şeylerle meşgul et. Yürüyüş yap canın sıkıldıkça el işi yap masa sehpa boya... Biseyler yap ki zihnin boş kalmasın.
Soran4 ayEvet hamileyken başkalarıyla konuştu iki kere birde Google geçmişinde bazı arattığı şeyleri gördüm
Cevap sahibi4 ayYani +18 şeylere baktiysa sorun etme. Konuşmalar önemli...
Soran4 ayİşte bir kaç kızla konuşmalarını da yakaladım
Cevap sahibi4 ayWhatsApp mi? Sosyal medya falan mı? Nasıl seyler
Soran4 ayFacebook
Cevap sahibi4 ayHmmm. Ciddi bı şekilde konuş onunla bu meseleye ilgili... Bu şekilde konuşması hoş değil. Sen ondan sonra kimseyle olmamissin o da olmamali
Soran4 ayKonuştum oda bilmiyor naptıgını
Cevap sahibi4 aySorun neyse çözün. Böyle alismasin
Soran4 ayİşte erkekler yapınca kahraman ilan ediliyorlar ama yazılanlara bak nasıl yargılıyorlar garipler
Cevap sahibi4 ayİşte burdan anla nasıl tepki alacağını ve lütfen biraz objektif ve mantıklı düşün.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hamilelikte duygusal yoğunluklar yaşaman çok doğal, sakın kendini kötü hissetme. 🥰 Geçmiş ilişkiler senin özelin ve bu konuyu eşinle paylaşmak tamamen senin kararın. Asıl önemli olan şu anki huzurunuz ve yeni gelecek bebeğinizle kuracağınız güzel yuva. İçinde rahatsızlık kalırsa nazikçe paylaşabilirsin. Yoksa da şu anki mutluluğunuza odaklanmak da bir seçenek. ✨👶 Unutma, önemli olan senin içindeki barış.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(36-45)4 ayYaptıpın hatadan eşine karşı değil Allaha karşı sorumlusun temiz bi kalple tövbe edip yaptığından pişman olduysan gerisini düşünme vesvese şeytandandır gizli kalan herşeyi yaradan örter ta ki onu aleni anlatana kadar
111 Yorumla
Soran4 ayTövbemi ettim zaten tesettüre girdim belkide bununda yükü var kendime yakıştıramıyorum bazı şeyleri
Cevap sahibi4 ayBunlar hep şeytandan işte işte kimse tövbe ettikten sonra gecmişinden sorumlu değildir Allahaı inkar edip en azılı günahkarlara bile af kapısı acıkken sen bilmeden bazı şeyleri genclik heyecanıyla yaşamış olabilirsin mühim olan bu dakikadan sonra yaptıkların yürwğini ferah tut
Soran4 ayİnsanlar çok yargılıyor anlamıyorlar herkesin hayatına biriler giriyo benim eşimin de girmiştir eminim ki eşim zaten iki kere evliyken birileriyle konuştu erkeklerde bu tolere ediliyor ama kadınlarda neden sanki ors gibi davranılıyor o dönem özentlilik oluyo ne bilim ortamlar oluyo ister istemez o zaman ki akılla yapılıyor birde zaten o kişilerde evlendi
Cevap sahibi4 ayFarkındaysan bunu kendine dert eden sensin aslında kimin ne dediği hiç önemli değil ssnin vicdanın rahat olduktan sonra kimin ne dediğinin hiçbi önemi yok herkes hata yapabilir kaldı ki hatandan ders almışsın ayrıca evli olup ta ne haltlar karıstıranlar var neredensin yaşadığın yer küçük bi yer mi
Cevap sahibi4 ayFarkındaysan bunu kendine dert eden sensin aslında kimin ne dediği hiç önemli değil ssnin vicdanın rahat olduktan sonra kimin ne dediğinin hiçbi önemi yok herkes hata yapabilir kaldı ki hatandan ders almışsın ayrıca evli olup ta ne haltlar karıstıranlar var neredensin yaşadığın yer küçük bi yer mi
Soran4 ayHayır değil ama sosyal medyada ulaşılabilir artık ve içerikler çekiyoruz orada tanıyabilirler belki
Cevap sahibi4 aySen insanları mutlu etmek için değil seni vareden için yaşa yengec balık ya da başak mısın sen
Soran4 ayEvet yengeç 🤦♀️ aslında eşimin de bana evlendikten sonra çok hatası oldu ama kadınlar söz konusu olduğunda her şey farklı oluyor arkadaşımla konuştum o da dini anlamda söyleme dedi zaten ben geçmişteki ilişkilerde sevgiyi öyle şeyler sanmışım garip
Cevap sahibi4 aySıkıntı basınca muminun suresi97 98 ayeti oku bu seni aşırı rahatlatır yengecler aşırı gazlarlar kendilerini yaşadıkların hep şeytandan içindeki kurt kimseye zarar vermez sadece kendini tüketirsin bi de hamilelik hassas dönemlerin bunun da etkisi var ilk cocugunuz mu olcak
Soran4 ayEvet ilk çocuk bide zaten yıllar geçti üstünden herkes evlendi belki çocukları var onlarında ben sadece bi konuda tetiklendim sonra da düzelemedim sürekli zikir çekiyorum bazen delircek gibi hissediyorum
Cevap sahibi4 ayHele de kapandıysan artık seni kimse tanıyamaz namazlarını kıl zikrini çek hepsi gelip gecer karadenizlimisin sen
- Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı.
4 ayzamanında anlatman gerekirdi. iş işten geçmiş artık. hamile olmasan aslında anlattıktan sonra başına gelen müstahak
04 Yorumla
Soran4 ayNeden müstehak nasıl konuşuyorsun ya bende kendi kendime sevgili olmadım o insanlar da erkek ve onlarda evlendi ben kadın olarak şu an bunun vijdanını yaşıyorum zaten
- 4 ay
ilişki yaşamışsın ve bunu anca söylüyorsun zamanında söylemen gerekirdi yediğin haltları. hamilesin. ona daha da ihtiyacın var huzurunu bozma
Soran4 ayIlişki yaşamadım ben doğru okuyun lütfen sevgilim oldu ama ileri bir durum yaşamadım
- 4 ay
kusura bakma ben o açıdan okudum dkdkdkdk yine de anlatma bence
Gizli Üye(25-29)4 ayHamilesin neden aklın eski sevgilinde kaldı ? ohaaa eee yuh sana. Başkasının çocugunu taşıyorsun ve hala eski erkek arkadaşını mı düşünüyorsun. Hiç utanman yok mu? irençsin. midem bulandı. mümkünse bana geri cevap verme.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBen evlenme kararı aldıpımda anlattım hem ben hem eşim
428 Yorumla
Soran4 ayBenim eşim hiç sormadı ben de sormadım
Cevap sahibi4 ayBiz lisede sevgili olduk sonra 6 sene çıktık ayrıldık 5 sene ayrı kaldık ve hayatlarımıza girenler oldu mecbur anlattık barıştıktan sonea
Soran4 ayKeşke ilk sevgilimizle evlenmiş olsak
Cevap sahibi4 ayBen ilk sevgilimle evlendim şükür senin olmadı galiba
Soran4 ayMaalesef ben çok geç evlendim
Cevap sahibi4 ayAnmadım mutluysan şu an sıkıntı yok Rabbim bozmasın bende 27 yaşımda evlendim
Soran4 ayEvet mutluyum şükür
Cevap sahibi4 ayRabbim bozmansın inşallah hamileyim demişsin soruda galiba Rabbim bebişinide sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Soran4 ayİnsallah teşekkür ederim
Cevap sahibi4 ayRica ederim sizin peki özel değilse kaç sevgiliniz oldu benim 5 sene ayrı kaldığımda kısa süreli 1 ve 2 yıl süren 1 olmak üzere 2 sevgilim olfu
Soran4 ay6 tane falan
Cevap sahibi4 ayAnladım olabilir ama söylemeyi neden düşünüyorsun peki
Soran4 ayYa işte o eskilerden biri bizi görür evliliğimi falan gelip anlatırlar falan
Cevap sahibi4 ayAnlatma bence ya benim eşimin eski sevgilisi gelmişti bizim düğüne ama ne bana ne eşime saygısızlık yapmadı
Soran4 ayBana kalsa ben anlatmam zaten tövbeliyim ama onlardan biri anlatır mı diye kaygım
Cevap sahibi4 ayBence anlatmaz ya bilmiyorum ama
Soran4 ayZaten 6 yıldır evliyim onlarla da 8 yıl önce bitti
Cevap sahibi4 ayBaya olmuş maşallah bende 7 yıldır evliyim anlatmazlar birde yani sevgiliydik deseler ne olacak ki geçmiş bitmiş
Soran4 ayİşte sevgili olmam sorun değil zaten evde falan kalmam yanlış anlaşılıyor
Cevap sahibi4 ayAnladım onu bende yaşadım yani yaşamayan yoktur ki
Soran4 ayEvde mi kaldınız yani
Cevap sahibi4 ayEvet birisiyle oldu
Soran4 ayYa işte bebeğe odaklanmıyorum bunlar yüzünden
Cevap sahibi4 ayNeden ki yani
Cevap sahibi4 ayİstersen mesaj at bana gizliden çıkayım
Soran4 ayYa geçmişte böyle şeyler yapmak yargılanmak garip yani mesela bazen bazı şeyler diyorlar aşırı üzülüyorum işte kadın kendi namusundan sorumlu işte günah nikahsız durmak böyle şeyler bana kendimi kötü hissettiriyor bide böyle şeyler garip karşılanıyor aynı evde olunca sanki herkesle birliktelik yaşamış geçmişi kirli diyorlar
Cevap sahibi4 ayÇıktım yazarsan
Cevap sahibi4 ayEvet o yönden haklısın namus var evet garip karşılanır karşılanmasıda gerekir ama hepimiz cahil kafa ile ile yaptık nefsimize tek düştün
4 ayAnlatma bence üzülürsün yaşanmış bitmiş boş ver kötü biri olduğunu düşünme. Neler yaşadın?
06 Yorumla
Soran4 ayEvet ya böyle ilişki yaşadım deyince de herkes yargılıyor kötü anlıyor o dönemler böyle evde kalmak falan normaldi yani özentilik mi cahillik mi bilmiyorum ama hiç kimseyle birliktelik yaşamadım sınırlarımı hep korudum zaten o zamanlar açık biriydi aklım bir karış havadaydı gençlik yani evlendim her şey farklı oldu o kişilerde evlendi zaten belkide çoluk çocuğa karıştı bu ara çok takmaya başladım bilmiyorum
- 4 ay
Açık veya kapalılıkla alakası yok bunun. Eğer anlatırsan kafada kurup durur. Ne yaşadın ters ilişki falan mı
Soran4 ayHayır ya öyle şeyler yaşamadım
- 4 ay
Ortada bişey yok o zaman
Soran4 ayİşte sevgili yakınlaşmaları normal yani bir birliktelik tarzı şeyler olmadı zaten ama işte insanlar bayılıyor kadını yargılamaya erkek yazsa buraya böyle konuşulmaz
- 4 ay
Oral seks falan sanırım bence çok anlatacak bir durum yok
Anlatılacak var anlatılmayacak var nedir kötü hissettiren
017 Yorumla
Soran4 aysormadı hiç geçmişi bende ona sormadım ama keşke sorsaydı anlatsaydım vijdanım rahat ederdi diyorum 6 yıldır evliyim eşimden önce lise üniversite toplam 7 sevgilim oldu hepsiyle de bazı yakınlaşmalar yaşadım hatta üniversitede evde falan kalmıştık ama hiç biriyle aramda cinsel birliktelik olmadı yani zaten evlendim neyse liseden mezun olalı 13 sene üniversiteden mezun olalı 7 sene oldu ama ben bunların vijdanıyla yaşıyorum o zamanlar böyle evde kalmak ne bili eve gitmek falan normal geliyordu gençlik mi cahillik mi bilmiyorum şimdiki aklımla asla öyle şeyler yapmam zaten pişmanım tövbemi de ettim hatta tesettüre girdim evlendikten sonra sosyal medyada yazmalı videolarım fotoğraflarım hep düşünüyorum sürekli o eskilerden biri o videolardan falan beni tanır mı ne bilim herşeyi anlatırlar mı işte bunu yaptık şunu yaptık yakınlaştık birlikte kaldık ya da bize geldi falan diye namaz korkuyorum ama bunlar aklıma geldikçe düşüncesi bile delirticek gibi oluyo bi çıkış kapısı bulamadım bi türlü
Soran4 ayHayır ciddi bişey değil evde falan kaldık ama birliktelik falan yaşamadım hiç biriyle sadece ev diyince herkes kötü algılıyor
Soran4 aySevgili yakınlaşmaları işte oda olsa şimdiki aklımla kendime yakıştıramıyorum o zamanlar 17 18 20 li yaşlardı şimdi 33 yasındayım
Soran4 ayDediğim gibi ileri bişey yaşamadım
Soran4 ayİleri bişey yaşamadım ama evde kalmak insanlara farklı düşündürebilir o yüzden
Soran4 ayEvet 7 yıl geçti bide o kişilerde evli zaten
Soran4 ayİşte canımı asıl sıkan şu o kişiler keşfette falan görürde yıllar önceki şeyleri açar konuları diye
Soran4 ayİşte bilmiyorum tepkisi ne olur kocam da evlendikten sonra bazı hatalar yaptı ben affettim
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Niye öyle oldu ki anne olunca geçmişin kötü mü geldi
02 Yorumla
Soran4 ayAnnelikle alakalı mı bilmiyorum sosyal medyada videolar çekiyoruz bazen keşfete düşer onlardan biri görüp anlatırlar diye tedirginim
4 ayAnlatmazsan haksız olur, gerçeği gizlemek yani. O bilmiyorsa, Allah biliyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı.
4 aySakin ol. Hormonların saçma sapan durumda şu an, uyma onlara
02 Yorumla
Soran4 ayEvet hormonlar bide boş durmak şeytsn çok vesvese veriyor düşününce herkes kendi yolunda o kişilerde evli zaten ama vesvese sürekli zihnimde
- 4 ay
Durduk yere germe ortamı. Söylesen ne olacak yok yere sıkıntı
4 ayanlatma daha bu zamana kadar neyi bekledin aq
00 Yorumla
4 ayGeçmiş ilişkiler derken Evlenmeden önce eşine bahsetmedin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aySacmalama hamile olmayı mı bekledin? Nerden cıktı bu konu?
026 Yorumla
Soran4 ayHamile olmayı beklemedim hamileyken tetiklendim
Cevap sahibi4 ayPeki bakiremiydin? Yani evlenirken sorun olmadı mı?
Soran4 ayBakirelikle alakası yok ki o derece ileri şeyler yaşamadım ki zaten
Cevap sahibi4 ayOhooo sevgilin oldu elini tuttun öpüştün. Acaba kocan kime napıyodu o ara. Bu konu kadınların mağdur oldugu konu.
Soran4 ayYa benim tek suçum evde kalmak işte bişey yaşamasam da keşke kalmasaydım yani kendime şimdiki aklımla yakıştıramıyorum yoksa böyle ciddi ileri bir durum zaten yaşamadım
Cevap sahibi4 ayKaldınsa kaldın. Helal olsun evde kalıp tutabildin kendini. Mis gibi anne olacaksın güzel seyler düşün. Kocan odun değilse ne ala. Nazlan tadını cıkar hamileleiğin. Kadınlar zehir etmeyi çok iyi bilir kendilerine
Soran4 ayEvet sınırlarım hep vardı zaten kocamı seviyorum onun bana evlendikten sonra yanlışları oldu ama düzeldi şimdi sadece evde kalmak hep yanlış anlaşılıyor tabu bu yani zaten o kişilerde evlendi çoğu normal sevgili yakınlaşmalarından ileri gitmedim
Cevap sahibi4 ayO halde dediğimi yap kocan cok sanslı
Soran4 ayYa işte tek sorun evde kalmış olmak falan ev geçince bi cümlede kadınlara damgayı vuruyorlar burada bile neler yazdılar bu kötü hissettiriyor sadece yoksa kötü bişey yapmadım millet parklarda bahçelerde neler yapıyor ama hamilelikten mi ne bilmiyorum aşırı kötü hissediyorum kendimi
Cevap sahibi4 ayburada 18 yasını bile doldurmamış ergen cok ve kötülük etmekten zevk alıyorlar. Evet hormonlar sana bunları düşündürüyor. İçin rahat olsun. Erkeğe durduk yere anlatılmaz böyle seyler sana bakısı değişir. Kendi her haltı yemişse bile değişir. Sana güveni kalmaz. Sacmalamayı bırak kocana nazlan. Yanlışlarda yapmış bak. Onların acısını cıkar. Hemen şimdi aşer koşsun gitsin alsın. Eğlenmene bak 😅
Soran4 ayYa işte keşfete bazı videolar düşüyo eşimle görürler mi işte yazarlar mı tanırlar mı kafamda bi sürü düşünce geliyo
Cevap sahibi4 ayOhooo olmayacak seyler. Sen cidden hamilesin 😂
Soran4 ayİşte olabilecek ihtimalleri düşünüp kahroluyorum
Cevap sahibi4 ayBunların binde bir bile olasılığı yok kendi kendine eziyet etme seni unuttu onlar. Artık her kızın bi gecmişi var ohooo. Düşünme
Soran4 ayÖyle mi dersin bazen de zaten diyorum o kadar video içinden benimkilere mi denk gelicilerle
Cevap sahibi4 ayAh ahh gelmicekler tabi ve gelselerde bişey olmaz yani o kadar boş ki şu kaygın
Soran4 ayAy ne bilim görürler tanırlar falan anlatmaya cesaret ederler mi bilmem
Cevap sahibi4 ayGörmezler
Anlatmak gibi düşünceleri zaten olmaz
Cesaretleri hiç olmaz ne sanıyosun ya bu işleri.
Soran4 ayNe bilim olmuycak şeyler olucak gibi geliyor işte
Cevap sahibi4 ayGelmesin kac aylık
Soran4 ay8
Cevap sahibi4 ayOy oyyyyy maşallah az kalmıs.
Soran4 ayEvet şükür az kaldı
Cevap sahibi4 ayÇok sancı oluyomu vakit daraldıkca
Soran4 ayEvet oluyor bazen sağlıklı dogsunda çekerim
Cevap sahibi4 ayAllah kavustursun
4 ayHamile olmadan önce anlatsaydın belki hamile kalamazdın mal mısın yani zamanı mı çocuğunu tek büyütmek mi istiyorsun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aygeçmişte ilişkiler yaşasan da seni hamile bırakıp nihayete eriştiren kocan. gerek yok anlatmaya.
00 Yorumla
4 ayNe alaka şu an evlisin ve hamilesi neden geçmişi açıyorsun yaşanan yaşanmış ve bitmiş
010 Yorumla
Soran4 ayOnlardan biri görürse anlatır mı diye 7 yıl oldu
- 4 ay
Aynım şehirde misin ki hem eşinin de belki vardır eskileri sana anlatmadıklar boş ver kurcalama derim
Soran4 ayYok sosyal medya işi yapıyoruz keşfete falan düşerse diye
- 4 ay
Yok be düşse bile hoş eski zamandan illaki arkadaş olabilir yani eski arkadaş sende o arkadaşa dersin eğer yazan olursa artık evliyim diye oda yazmaz herhal de
Soran4 ayAma sanırım boşa kaygılanıyorum
- 4 ay
Bence de geçmişi geçmişte bırak ahah şimdiye bak ve kaç aylık hamilesin
- 4 ay
Bence de geçmişi geçmişte bırak ahah şimdiye bak ve kaç aylık hamilesin
Soran4 ayErkekler sanırım evlenen birine de bulaşmaz yani
Soran4 ay8
- 4 ay
İyiyiy 😀 ozel konuşmak ve sormak istediğim var acaba takip atabilir misinn
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
4 ayBunlar evlenmeden önce konuşulan şeyler
04 Yorumla
Soran4 ayEvlenmeden önce sormadı ben de sormadım
- 4 ay
Konusu açılmalıydı
- 4 ay
Yani böyle basit şeyler yüzünden bile boşananlar var. Ama eşiniz için önemli olduğunu düşünmüyorum çünkü bunu en çok da erkekler sorguluyor. Yani söylemenize gerek yok muhtemelen. Zaten hamileyken strese girmek iyi olmaz
Soran4 ayYani o hiç açmadı ben de bahsetmedim
4 ayGeç kalmışsın anlatmakta
010 Yorumla
Soran4 ayÖyle ama hiç sormadı bende ona sormadım
- 4 ay
Sormadıysa nieden anlatıyon
Soran4 ayAnksiyete hastasıyım
- 4 ay
Yazık olmuş adama
Soran4 ayNeden yazık olsun ki
- 4 ay
Sevgilin çıksa kocana senin karını becerdim dese nolacak
Soran4 ayBoş yapma ya ben kimseyle birlikte olmadım
- 4 ay
Geçmiş ilişkiyi anlatayım mı diye soran kim sen değilmisin
Soran4 ayİlişki derken sevgililij anlamında söyledim ben birliktelik mi yaşadım yazdım
- 4 ay
İlişki yazmışsın
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayBiraz erken değil mi?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayAnlatmamak lazım bence
00 Yorumla
4 ayÖyle bir hata yapayım deme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayhamileisn nessini anltacaksn ki
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 aySende kalsın üzerse bebeğine sıkıntı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayEvlendikten sonra da devam ettin mi
02 Yorumla
Soran4 ayHayır tabiki
Cevap sahibi4 ayAnlatma şu an vakti değil ağzından bile kaçırma
Gizli Üye(30-35)4 aynereden aklına geldi?
04 Yorumla
Soran4 ayKaygılarım tetiklendi
Cevap sahibi4 aybelki biraz sakinleşerek bunu tekrar düşünmelisin
Soran4 aySakinleşince mantıklı şeyler söylüyorum kendime zaten ama kaygı gelince felaketleştiriyorum herşeyi
Cevap sahibi4 ayistersen seni dinlerim
Gizli Üye(25-29)4 ayNe anlatacaksın ki knk
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ayağına sıkmaya gerek yokkkkkkk.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
4 ayGeçmişi açma
04 Yorumla
Soran4 ayYa geçmiştekiler açarsa bi gün
- 4 ay
Açmasına izin verme
Soran4 ayNasıl izin vermiycem içerik üretiyoruz keşfette falan videolarımız karşılarına çıkar diye korkuyorum
- 4 ay
Nerede tiktokta mi
Geçmişi geçmişte bırak
02 Yorumla
Soran4 ayÖyle yapıcam 8 sene oldu zaten
Gizli Üye(30-35)4 aySana geçmişi ni sordu mu
08 Yorumla
Soran4 ayHayır sormadı ama sosyal medyada görünürüz biraz o yüzden endişem
Cevap sahibi4 aySormadıysa sende kurcalama
Cevap sahibi4 aySosyal medya da sizi kimler görecekki
Soran4 ayYa işte o eskideki insanlar işte eski sevgililer mutluyum falan diye bozmak isterler mi ne bilim biz sevgiliyken böyleydik falan diye anlatırlar mı utanç verici geliyo
Cevap sahibi4 ayKimseyi umursama hayatını yaşa
Cevap sahibi4 ayBu arada kaç. Aylık hamile siniz
Soran4 ay8 aylık
Cevap sahibi4 ayAllah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Kız mı erkek mi
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayanlatma
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Anlatma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayEvet
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı.
4 aynasıl ilişkilerrrr
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı.
4 ayAnlatma sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayNeler oldu ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayne tür ilişki
00 Yorumla
4 aySakın anlatma
04 Yorumla
Soran4 ayPsikolojim bozuldu zaten
- 4 ay
@Kizlarsorar45333 hayatının yanlışını yapacak yoksa
- 4 ay
Unut gitsin daha çok sıkıntı cekiceksin şu an sağlığın yerinde değil pişman olursun
Soran4 ayHaklısın o kadar negatifler ki buradakiler daha kötü yaptılar beni
4 ayAnlat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKaç yıldır evlisin
02 Yorumla
Soran4 ay6
Cevap sahibi4 ayGizliden çıkayım mı daha detaylı konuşalım burdan yazarsam kaldırırlır
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hamileyken geçmiş ilişkiler eşe anlatılmalı mı, anlatmazsam haksız mı olurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar