Ben sevgilimden hamile kaldım ve şimdi napıcamı bilmiyorum babama söylesem bişey denezde evlenin der annemden korkuyorum en çok?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hamile bıraktı demek peki seninle evlenmeyi düşünüyor mu eğer ayrılırsa o herifin anlayan anladı bu işler çocuk oyuncağı değil madem kızı hamile bıraktın ona sahip çıkmak zorundasın yok öyle zevkimi aldım bitti falan hiç bilmiyorum aileni inşallah dediğim gibi oğlan adi değildir de sana sahip çıkar umarım
010 Yorumla
Soran+1 yılBen evlenmek istemiyorum
Soran+1 yılBen evlenmek istemiyorum ki
Soran+1 yılÇocuğu aldırsak
- +1 yıl
Cod2009 sen nasıl erkek düşmanı bir yobazsın böyle. Adam hamile bırakmıyor. Hayatında hiç ilişkiye girmedini herhalde allahın cahil f*ministi. Hamile kalıp kalamayacağını hiçbir zaman tam olarak sen belirleyemezsin. Kuş beyinli mazoşist femdomcu seni. Git finansal köle ol sen kadınlara. Ezik seni.
- +1 yıl
Gitmiş adama hakaretler etmiş korkak. Git yüzüne karşı et de seni dövsün dayaktan. Klavye delikanlısı seni.
En İyi Cevaplar
Evlenmeyi düşünmüyorum diyorsun da peki çocuğu aldırsan için rahat edecek mi? Hadi çocuk doğdu evli değilsin, çocuk iki gün sonra büyüdüğünde hesap sormayacak mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHesap derken
+1 yılKuzum be sen ne yaptın öyle yani seviyor musun ki çocuğu yoksa kazan kazan ilişkisi mı yaşadınız vallaha durum çok karışık anlayamadım sevgilin ile aranız nasıl? sevgilini seviyor musun ve aşık mısın çocuğu doğurmayı düşünüyor musun bana her istediğini sorabilirsin yanında olurum..
15 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle evlenmelisiniz
- +1 yıl
Ah kuzum er ya da geç duyulacak açıkla ailene inşallah sevgilin arkanda durur
- +1 yıl
Kübra kanka yaşadığı durum çok zor ama belkide aşık olmuş o yüzden böyle yapmıştır neyse hayırlısı bir zamanlar bende çok aşık olmuştum ve o hataya düşmeyi düşünmüştüm ama olmadı
Soran+1 yıl@Kübrakaratas evlenmek istemiyorum ki ben annemler biliyor evlen diyolar
- +1 yıl
Kaç yaşındasın? Bizim nasıl aileye o sıcaklığa ihtiyacımız varsa çocuğunun da olacak bunları unutma evlenmek istemiyorsun ama doğurmak mı istiyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebeğini sakın aldırma inan bana en büyük pişmanlığın olur.. Ne olmuş olursa olsun, O Allah'ın emri ile geldi. Bence evlenmelisin senin için de tek çıkış yolu bu gibi gözüküyor. Zaman çok hızlı geçiyor. İyi düşün.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılNaneleri yerken bize mi sordun? Baban nasıl bir şey demiyor? Bazı aileler ne ara bu kadar genişlemeye başladı?
235 Yorumla- +1 yıl
Tobe ya
- +1 yıl
Naneler 🤣🤣
Soran+1 yılBabam odasına geçti bağırmaya başladı sonra bana odana geç diye bağırdı
Cevap sahibi+1 yılSen hamilesinde ne oldu yani? Gidip babana hamileyim mi dedin?
- +1 yıl
Dur bakalim simdi oncelikle sevgilinle konustun mu ne diyor ogrenci misin isin meslegin var mi kimse sana istemedigin biseyi yaptiramaz neden evlenmek istemiyorsun ayrica
Soran+1 yılHayır test sonucunu bulmuş
Cevap sahibi+1 yılNe testi? Riskli bir durum diye mi test yaptırdın yoksa her cinsellikten sonra yaptırıyor muydun?
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek istemiyormuşsun herhalde gezip tozmak o sevgilinden ayrılmak 30-32 yaşlarına kadar farklı kişilerle birlikte olmak istiyorsun değil mi? Zamanı gelince de beta birini bulup evlenirsin.
Soran+1 yıl@ezcaanrijwaaa daha gencim
- +1 yıl
O zaman korunacaktin yil 2023 kimse bu konuda cahil olamaz artik olmamali neden korunmadin
- +1 yıl
30 yaşına kadar kendini sktr sktr sonra kendine efendi erkek bul ohh ne güzel...
- +1 yıl
@kalbindesakli91 bosanmis bir kadinim bugune kadar hayatimda sadece eski esim vardi ne ondan oncesi ne ondan sonra kimse olmadi hayatimda ama buna ragmen ikinci evliligimi yaparsam bu konuda sorun yasar miyim diye dusunuyorum simdi ki genc kizlar evlenmeden kac kisi ile...
Soran+1 yılHer cinsellikte yaptiriyodum
- +1 yıl
Su an ki sevgilin ilkim degil miydi yani
- +1 yıl
Her cinslellij derken
Cevap sahibi+1 yıl@ezcaanrijwaaa İğrenç bir durum işte. Ben evlenemeyeceğim belki ya da ancak evlenirsem cinselliğim olacak ya da evlensem bile belki olmayacak ama şunun zihniyeti onla bunla yat kalka yapıp sıkışınca efendi erkeği bulup evleniyor muhtemelen bazıları da aldatıyor üstüne gençken yaptığı şeylerin hiçbirini de eşine yapmıyor. Bunun gibi biri gelir benim karşıma mesela kandırmaya çalışır şaşırmam hiç. Ben sevgili olmak için kadın bulamıyorum bunlar sırayla dönüyor.
- +1 yıl
Bence sorun yaşamazsın cinsellikte pasif olma yeter her erkek öyle mi bilmiyorum ama benim karşı olduğum senin gibi insanlar değil belirli yaşa kadar it kopukla her istediğimi yaşarım sonra efendi enayi canım biriyle evlenirim kafasıyla yaşayanlara karşı tavrım...
- +1 yıl
Iste bosanmis kadinlar bekar adam ile evlenmeye hak gorulmezken bunlar 10 farkli kisi ile yapip bekar birisini buluyorlar
- +1 yıl
@kalbindesakli91 öyle hocam ne yazık ki:) Devir vur kaç devri olmuş maalesef ar kalmamış bakire olanlar bile 30’unda evlenene kadar kaç tane erkeğin koynunda geziyor en son da bu konularda sap gibi kalmış (aslında namusunu korumuş) efendi birisiyle evleniyor. Ama tabii evlilikler ilerleyemiyor bu tip kadınlar evli değilmiş gibi davranıyor kocalar da genişlik yapmayınca boşanıyorlar
Herhalde bu devirde ancak koyu tutucu dindar bir kızla evlenirsen temiz biriyle evlendim diyebilirsin diğer türlü hakikaten çok zor - +1 yıl
@ezcaanrijwaa toplum maalesef öyle bakıyor ama ben öyle bakmıyorum benim gerçekten hoşlandığım etkilendiğim sevdiğim kadın evlenmiş ayrılmış bir kadındı ama nasip olmadı ben herkes gibi bakmıyorum bu konulara.
Soran+1 yılNe iğrenci
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yaşamaktan beyin fonksiyonlarını mı yitirdin anlamıyor musun yazdığımı?
- +1 yıl
Birkaç sene önce feminist örgütlerin eylemlerinde şu tarz pankartlar açılmıştı:
Sevişirim evlenmem hamile kalırım doğurmam yılın sürtüğüyüm diye..
gittikçe toplum oraya evriliyor valla 10-20 yıl sonraki nesilde birey oranı patlama yapacak gibi
(Sadece kadınlara laf atmıyorum bunları yapan erkekler onlardan daha beter) - +1 yıl
Ahlak mahlak kalmamis iste
- +1 yıl
@ezcaanrijwaaa valla abla kabak kimin başına patlayacak temiz kalan 3-5 kişinin başına patlayacak maalesef:/
Kendine kimseyi dokundurtmamış kızlar büyük ihtimalle evlenene kadar bilmem kaç tane kızla yatmış adamlarla evlenecek, kimseye dokunmamış erkekler de gidip bilmem kaç tane erkekle yatmış kızlarla evlenecekler:/
Ve üzücü olan nokta şimdi gençken yasak ilişkilerle her şeyi yapan bu insanlar evlendikleri zaman eşlerini mutlu etmeye odaklanmayacak zaten cepte kafasıyla, bir de gençken o zevk başkadır üstüne bir de farklı farklı kişilerle deme keyfine:)
Daha 18 yaşındayım bir kızın elini bile tutmuşluğum yok her daim evleneceğim kişiye kendimi saklarım diyordum ama eni sonu ben de öyle birine dönüşmekten korkuyorum Allah korur inşallah:/ - +1 yıl
Temiz kizlara kirli erkekler temiz erkeklere kirli kizlar...
Cevap sahibi+1 yıl@AlpErTunga35 Öyle birine dönüşmek kolay değil
- +1 yıl
Valla dayı hiç deme kolay değil insanın ar damarı çatlarsa çok çok basit, yani yeni tanıştığım arkadaşlar hep sevgilin nasıl yok deyip şaşırıyorlar kızlarla neredeyse hiç konuşmamama bilhassa uzak durmama rağmen iki üç senedir dershanede falan baya yanaşıyorlar teklif eden yine oldu ama ben Allahtan korkup uzak duruyorum başka şehire üniversiteye gidince yoldan çıkmaktan korkuyorum:/
Şimdiye kadar temiz erkekler temiz kadınlara kirli erkekler kirli kadınlara layıktır tarzında bir ayet mi hadis mi ne vardı onu düşünerek kendime mukayyet oluyordum da ilerisi ne olur hiç bilemem çünkü hiç de öyle olmuyor gördüğüm kadarıyla, ben kendimi bu kadar tutacağım sonra 30 yaşına geldiğimde evlenmeden önce 5 tane erkeğin altına yatmış biriyle evleneceğim (ki üni sınavında falan gayet iyi yapayım ciddi bir mesleğim de olacak boyum 186 tipim düzgün) sonra kadın benle vakit geçirmekten sıkılacak onca macera yaşamış ee tabi ben sıkıcı geleceğim gerek evlenmeden birkaç günde bir farklı biriyle takılayım ilişkiye gireyim yoksa gerici olurum …..
Cevap sahibi+1 yılNasıl teklif ede oldu?
- +1 yıl
Flört vs (devamı da gelirdi tabii:)
Usta ek bir detay, lisede 9. sınıfta bir kız vardı baya dindar biri kıyafetinden de belli oluyordu, sonradan öğrenmiştim kız sınıftan birine (çocuk da tam bir alçaktı yani okulda alkol alırdı sigara ağzı bozuk her pislik vardı) eliyle mastürbasyon yapıyormuş nude falan atıyormuş:/
O kızdan o hareketi gördükten sonra zaten bunlara artık çok şaşıramıyorum
Cevap sahibi+1 yılDemek ki çok dindar olanlara da güvenmemek lazım. Bana hiçbir teklif gelmedi gelse tanışmaya çalışırdım. Benim karşı cinsle hiçbir alakam olmuyor. Senin olduğu için geliyordur.
- +1 yıl
Aslında o kız çok konuşkan sosyal biriydi kızlarla değil erkeklerle arkadaşlık yapıyordu hep az çok belli nane yiyebileceği çünkü erkekler nefsinin emrindedir rahat durmazlar
Cevap sahibi+1 yılSadece bir kız olduysa ve dediğin gibi biriyse o zaman haklısın geç gitsin onu.
- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılNapacak annen ülkeden sınır dışı mı edecek? Hakkımı helal etmiyorum benim senin gibi evladım yok, defol kapımdan der; torununu görünce belki yumuşar.
00 Yorumla
+1 yılKorkacak bişey yok korkduğun halde yapacagını yapmışın zaten Allah yardımcın olsun insallah nediyeyim
00 Yorumlaaldır daha erken bide spiral taktır sefanı sür.
10 Yorumla
+1 yılbu durumu sevgilinle konustunuz mu? O ne dusunuyor?
00 Yorumla
+1 yılSaklanabilecek bsy diil zaten karnın günden güne büyür
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu durumda korkunun bir manası yok. Olan olmuş. Uygun bir zamanda açıklayıp çözüm aramalısın.
00 Yorumla
+1 yılIleride evlenirsem Rabbim bana senin gibi ahlaksız evlat vermesin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yıle açıklayamazsın :/ Prezervatif taktıracaktın napalım :/
00 Yorumla
+1 yılİçimin yağları eridi benim şimdi 🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOoohhhh ne iyi olmuş ge.. beresice çek şimdi hayatın boyunca müstahaksın başına gelecek her kötülükle
14 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılAsıl seni bulsun bütün beddualar kötülükler anlaşılan seninde hayatının ondan farklı yok av.. radını s.. iktiğimin ors.. busu seni? Senin kanına ne dokundu bu kadar da pitbul gibi saldırmaya başladın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah bebegini anali babali büyütsün. Bu habere cok sevindim 🤗 keske benim de bebegim olsa
01 Yorumla
Soran+1 yılAldırmayı düşünüyordum ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence evlenmez seninle, zannetmiyorum, hatta kürtaj parası bile vermez djdmclrlşn
01 Yorumla
Soran+1 yılVermesin ben bı yolunu bulurum
+1 yılMadem evlenmek istemiyorsun ne diye hamile kalıyorsun çok saçma ya bence de herkesin dediği gibi aldirabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem bilmese aldırıcam öğrenmişler test. sonucunu bulmuşlar
+1 yılBunu ailene söylemelisin onlarla paylaş yoksa daha çok zor durumda kalırsın çocuğu aldırmayıda düşünme
00 YorumlaKızım evlenmek istemiyorsun hem zina yapmışsın hemde bir cana kıymayın düşünüyorsun senin derdin ne
04 Yorumla- +1 yıl
Evlensinler bence
- +1 yıl
@ezcaanrijwaaa aynı fikirdeyim
- +1 yıl
Ondan cocuk yapacak kadar iyi bir sevgilisi varmis demek ki ama bakti gercekten kotu birisi oldu hic evlenmesinler bence mecbur nikahsiz doguracak cocugunu
- +1 yıl
Evlenmeden cocuk yapan onu da yapar yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce kendinizi neden kullandırıyor, buna da medeniyet diyorsunuz. Umarım çocuğu aldırarak daha büyük bir hata yapmazsın. Allah affetsin
10 YorumlaBabanın yerinde olmak istemezdim yazık adama
16 Yorumla- +1 yıl
Kanka itiraz etmiyorlar artık öyle bir genişlik…
- +1 yıl
Kral o zaman sahip çıkacak, kız alttaki yorumlarda yazmış yaşım 18 ve ilk sevgilim de bu değil şimdi bu öncekilerle de yatmıştır yaşı daha 18 büyük ihtimal 16 yaşında falan birlikte olmaya başlamış demek ki babası salmış kızı evlat yetiştirmenin sadece karnını doyurmak harçlık vermek olduğunu sanıyorlar:/
Sen kızına ilgi sevgi vermezsen ahlaken eğitmezsen şey yapmazsan tabii böyle yollara düşer şimdi de ektiğini biçecek:(
Zaten babası çok bir tepki de vermemiş galiba - +1 yıl
Reis özelden mesaj yazsana konuşalım biraz ben de 18’im
- +1 yıl
Modernlik kanka g///tlık değil:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi halt ettin yaparken zevk aliyordun şimdi niye korkuyorsun o çocuk doğacak ve babası olan kimse evleneceksin annende anlar Bi yerden sonra
016 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKızım o zaman niye yattın niye dikkat etmedin peki ya da o niye dikkat etmedi neden böyle yapıyonuz o çocuğun günahı ne p.. damgasimi yesin aldirdigjnda ebedi vicdan azabı cekecen ne yöne dönsen çıkış sadece evlilik le olur sade nikah yapin çocuk doğunca ayrılmak istersende ayrılırsın anlasın işte aranizda babasi olsun bebeğin yazık etmeyjn
Soran+1 yıl😭😭😭 çok zor ya ben çocuğu aldirsam olmazmı arkadaşlarım aldır diyor ben nasıl bakıcam o çocuğa
Cevap sahibi+1 yılCanım benim o izdirabi ömür boyu yaşamak mi istiyorsun unutamicaksin heryerde karşına çıkacak rüyalarına girecek psikolojin bozulacak bunları göze alabiliyormusun
Soran+1 yılAlamam ama çocuğu doğurduktan sonra onu cami avlusuna bıraksam oluyomu
Cevap sahibi+1 yılSenin şimdiden bozulmuş psikolojin kızım iyimisin sen çocuk doğurmak kolaymı saniyorsun o bağ olacak ayrilamazsjnki zaten ksrninda tekmelerini yedikçe nasıl seveceksin onu Bi bilsen yapma bunu kendine annene söyle nikahını yaptir sonra ayrılırsın yine ha çocuk bakamam diyosan çocuk esirgeme kurumuna verirsin hiç olmasa çocuğu olmayanlar anne ve baba olurlar sahipsiz kalmaz yavrucak
Soran+1 yılYa bakamazsam
Cevap sahibi+1 yılOnun o gülüşünü gördüğünde bütün dertlerjni unutacaksin canim sana sarildiginda minik elleriyle iyi ki dogurmusum diceksin benim 2 tane evladım var onlar minikken nasıl güzel oluyorlar ah Bi bilsen kadınlar mücadele ederek bu güne gelmiştir korkma canım güçlü kadınlar her daim kazanır unutma korkaklar yokolur yeryüzünde izleri dahi olmaz
Soran+1 yılPeki bana bakabilicekmi evlendim kişi
Soran+1 yılBide gezip tozamamaktan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılAfedersin ama eşek gibi bakmak zorunda hamile birakirken düşünecekti onu ailesi de destek olmali kaç yaslsriniz sizin peki küçukmusunuz yoksa
Cevap sahibi+1 yılŞimdi anneler heryeri geziyor valla ilk dönem gezemezsin de sonra büyüyünce arkadaş olur hep
- +1 yıl
“Cami avlusuna bırakmak” abi hakikaten cehennem lüzumsuz değil ya şuna bak🤬🤬
Bence bu kadının söylediklerini dinle o adamla evlen diğer türlü aldırsan o azap seni terk etmez terk etmesi için vicdanının olmaması lazım ha evlenmeden doğurursan da çocuğunla beraber damgalanırsın
Soran+1 yılEvet sevgilim 21 ben 19
Soran+1 yılBirazda korku var içimde
Soran+1 yılSevgilim 21 ben 19
+1 yılmadem evlenmiceksiniz niye korunmadınız te Allahım
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorsanız söylemeden aldır bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTest sonucunu bulmuşlar ailem bide sevgilim aldırmam diyor ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh canım o hataları bende yaptım ama kıyıp aldıramadm sevgilin evlensin seninle sahip çıksın bebeğine
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi şimdi büyüdüler bizimkiler r
Sevgilin evlenicek mi peki senle?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlenelim dersem evlenir ama ben evlenmek istemiyorum
Soran+1 yıl@Mra-- ben daha 18 yaşındayım ne evlenmesi delimi hadi ordan beni
Soran+1 yıl@Mra-- katilmi
Soran+1 yıl@Mra-- kaç yaşındaydın peki
Soran+1 yıl@Mra-- aldırmıyıcam evlenicem
+1 yılBabanın mesebi baya geniş demek ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimden hamile kaldım evlendirin beni de
00 Yorumla Allha kolaylık versin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Toplum ne hale geldi
00 Yorumla
+1 yılHemen aldır daha çok başındasın.
02 Yorumla- +1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılaçıklayamazsın
kimse anlamaz00 Yorumla Kaçış yok vakit geçmeden söyle
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi ailenle konuş
00 Yorumla
+1 yılKürtaj olacan ne yapacan başka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıls2tirmeseydin kendini
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenin o zaman madem baban bir şey söylemiyor
00 Yorumla
+1 yılAldırmayı düşünmüyor musun
05 Yorumla
Soran+1 yılAldır diyolar
- +1 yıl
Bence de yoksa başına bela olur
Soran+1 yılAnnem babam değil arkadaşlarım diyor
- +1 yıl
Arkadaşlarını dinle
- +1 yıl
Arkadaşların mı? Erkek arkadaşlarında vardır şimdi senin. Onlar bile ilişkiye girdiğinizi biliyor işe bak daha nasıl rezil olabilirsin?
Kaç yaşındasın
00 YorumlaAçıklamalısın bir şekilde
00 YorumlaYapacak bisey yok maalesef
00 YorumlaBir troll daha
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir babaymis sendeki pes doğrusu 😱
00 Yorumla
+1 yılYatakta düşünecektiniz et ete deysin demeden önce
00 Yorumlane mübarek bi baba
00 Yorumlatrol
00 Yorumla
+1 yılAçıklama çocuğu aldır
00 Yorumla
+1 yılKnk üniversite mi okuyorsun kaç yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılSıctın sen xD
00 Yorumla
+1 yılNeden korunmadin
00 Yorumla
+1 yılAldır bebeği
00 YorumlaYaş kaç evlenin o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe oldu sonuç
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapmasaydn
00 Yorumla
+1 yılSevgilin biliyor mu
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne diyor peki istiyor mu bebegi
Soran+1 yılKızımı erkekmi diyor
- +1 yıl
Istiyor yani
Soran+1 yılEvet ama ben istemiyorum
- +1 yıl
Evlenmeyi mi
Soran+1 yılEvet bide çocuğu istemiyorum yaptım bir hata dönüşü var işte
Hmmmm
00 Yorumla
+1 yılDüşük yap
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevgilimden hamile kaldım, bu durumu aileme nasıl açıklayabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler