esimle birbirimize cokk asigiz ve ben hamileyim esime soylemeden cocugu aldırsam sorun olur mu sizce cok kararsizim bu araa esim baba olmayi cok istiyor malesef :(
Cevabın nedir?
+1 yılBir kaç cevabını okudum sen nasıl bir kaşarsın sen nasıl kişiliksiz bir insansın karnındaki canlıya daha benim çocuğum değil diyebilcek cibiliyetsiz bir insansın sen yüce rabbimden dilerim ki hayatta karşıma senin gibi şerefsiz bir insan çıkartmasın çatır çatır çakışırken korunmazsın sonra çocuk oldu napcam diye yazarsın can l*n bu can 2 saniyelik zevk için 1 tablet hap yutmaya üşen sonra ay ben istemiyorum neyse daha küfürler yazmak isterdimde hesabım banlansın istemiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılkasarlkla ne alaka kardesm sadece daha erken diyorum ve caydmda kararmdan dogrcam
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Sakın öyle bir şey yapma. Eşine de sor. Ayrıca anna rahmine düşürmeden önce düşünecektiniz onu. Hamile kalmışsın Allah sana bir bebek armağan etmiş sen onu aldıracaksın , kestirip-biçtireceksin. Eşim bana sormadan bebeğimi aldırsa sonuçları çok ağır olurdu. Benim çocuğumu aldıran bir kadından soğurum.
22 Yorumla
Soran+1 yılonun daha cani yokki kimseye zatar vermicem
Madem istemiyodun niye korunmadın? Senin dikkatsizliğin yüzünden bir canı öldürmeye hakkın yok kendi bebeğinin katili olmam istiyorsan aldır. Eşime söylemeden aldırsam demişsin yalancının mumu yatsıya kadardır elbet bir gün cıkar o yalan ortaya o zaman eşine ne dersin?
03 Yorumla
Soran+1 yılesime soyledm ck sevndi bnde bisey caktrmadm dogurcam bebegi
Soran+1 yılinsallah sagol :)
+1 yılniye böyle bir şey istiyorsun ki? neden kıyıyorsun çocuğunun canına.
027 Yorumla
Soran+1 yılo daha yokki o daha benim cocugum. degil
- +1 yıl
o karnına yerleştiği ilk andan beri senin çocuğun. vicdan savunması yapma kendi kendine.
Soran+1 yılnasl olurda dntyaya gelmeden benim cocugum olur yaa ben daha anne deilimm ve henuz simdide olmak istemiyorumm off. neden kimse beni anlamiyor :(
- +1 yıl
korunsaydın anne olmazdın. şu an annesin ve o çocuk ikinizin. bence sen bu gerçeği görmek istemiyorsun. ister aldır ister aldırma günahı boynuna ama eşin bunu öğrenirse (ki salak olmayan her adam anlar bir gariplik olduğunu o kadar kolay değil kürtaj) sonuçları senin için çok ağır olur.
- +1 yıl
bir de yanlış bilmiyorsam babanın imzası da gerekli kürtaj için evliliklerde
Soran+1 yılben galiba anne olmayi kabullenemiyorum offf allahim ne yapcam
- +1 yıl
annelik sonradan öğrenilen birşey değil içgüdüsel. o yüzden ileriki zamanlarda hormonların etkisiyle iyice alışırsın
Soran+1 yılofff esim birazdan gelcek nasl soylucem offf allahm
- +1 yıl
gece yanına yatarken git salonda uyu bu yatağa 3 kişi çok fazla de :)
Soran+1 yılsoyledm telde aradm geliomus birazdan offf keske oyle. soleseydm yaa
- +1 yıl
:))) geldiğinde söyleseydin keşke aklı gitmiştir :D
Soran+1 yılohooo hemde nasl bagrdi telde kulagm gitti once gdp annesine falan haber verdi beufendi snra arlkadaslarina ufff cok utaniyorum ya
Soran+1 yıl:( :)
- +1 yıl
utanacak ne var ya tadını çıkar anneliğin ;))
Soran+1 yılbilmiyomm ki. oyle yapacam zaten hamilelik doneminde esime cok cektrcem :) :)
- +1 yıl
Allah ağzınızın tadını bozmasın da gerisi önemli değil :)
Soran+1 yılinsallah canm bnim sanada cokkk tesekkr ederim :)
- +1 yıl
rica ederim ben ne yaptım ki :)
Soran+1 yılikna ettin karnmdaki bebegimi sizlern sayesnde oldrmedm :)
- +1 yıl
en iyisini yaptın göreceksin :) kız olursa adını merve koy :PPPP
Soran+1 yılmerve en sevdgm. kuzenimin adi ama keske ben takablseydm adini ama babasi cingene gibidr birakmaz daha sevgilyken kavga ediodu bnle. ben takcam cocugumuzun adini die :) :)
- +1 yıl
hahahah birini sen koy birini o koysun. şimdi sen 3-5 surat yap sen koy der merak etme :) gönlünden ne geçiyorsa öyle olsun herşey :)
Soran+1 yılennn fazla 3 tane dogururum 1 tanesini ben takarm artk :)))
- +1 yıl
aranızda anlaşırsınız artık :)
Soran+1 yılhe biraz zor. ama anlasiriz :)
- +1 yıl
En az 20 gün adet olacaksın soran arkadaş. Eşine ne diyeceksin ilişki istediğinde?
Soran+1 yılanlamDm?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
57Cevap
Neden aldırasın ki balım? O sana Allah'ın şirin bir hediyesi. Ya bu tek şansınsa ve ileride hamile kalamazsan? Bir çok insan var bu sorunu yaşayan.
Hem o küçücük meleğe nasıl kıyacaksın? Her şeyden mahrum, sana muhtaç, sana aşık?317 Yorumla
Soran+1 yılya o bana muhtac değil ki belki daha var lmamis bile cok yeni daha
- +1 yıl
Ruhu şu an senin içinde canım. Bedeni daha bir milimetre olsa da o yaşıyor ve senin içinde büyüyor. Kucağına ilk aldığında anlayacaksın sana ne kadar muhtaç olduğunu.
Ya da anlayamazsın. Zaten öldüreceksin o küçük meleği. Cennetin kokusunu almak varken bunalıma girmek neden? Ne kadar isteyerek aldırırsan aldır. Kürtaj yapan her kadın intihara teşebbüs eder.
Soran+1 yılbilmiyorm canm o melekmiseytanmi bilemiyorm
- +1 yıl
bu kadar tatlı dilli bir hatun bile seni yola getiremediyse bence millet zorlamayın aldıracak bu
Soran+1 yılben dogurcam bebegimi babasina haber verdm cokkk sevndi bende bisey caktrmadm
- +1 yıl
Kardes sen niye boyle konusuyon ya, 30 yasinda evde kalmis, facebook apaci siirleri sayfasi admini gibi :D
Soran+1 yılben cocugumu dogurcam esime haber verdm cokk fazla. sevndi. bnde caktrmadm. bisey
Soran+1 yılahahahh he ya unutuldm resmen insallah canm. sagol sende teyzesisin teyzesi sayesnde. ikna oldm bir nevi :) :)
Soran+1 yılvalla ben secsem istedigini yapardm canım ama bBasi daha sevgiliyken kavga ediyordu ben secicem. bebek ismini die benim icn okadada onemli deil. aslnda ne olursa olsun zaten benim cocugum deilmi yinede :) :)
Soran+1 yılhahah aynen ama kesin evrim olur kiz olursa erkek olsada emre esimin sevdgi isimler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşim habersiz böyle bir şey yapsa ondan soğurum ve direk boşanma davası açarım Yasal olarak boşanma için de haklı sebep oluşuyor bu durumda. Aldırırsan aranızdaki o aşk gidecek ve kocan haberi olmasa da senden soğuyacak. Ayrıca bir de dini boyutu ve vebali var bunun. Kürtaj için eşinin imzası gerekiyor. İllegal olarak yaparsan da bir dünya para ödersin. Yanlış yoldasın, anne olunca şuanki düşüncene güleceksin emin ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılesime haber verdim cok sevndi telefnda bile bole. bagrdi ona ladrmak istedgimi soleyemedm bile
Cevap sahibi+1 yılSöyleme zaten. Merak etme çocuk aşkı öldürmez kuvvetlendirir. Eşinin belki senden soğuyacağını düşünüyosun ama tam tersi olacak
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBüyük ihtimal duyulursa sizi boşar ama sadece bunun içinde bebek dünyaya getirilmez. Şu konudaki cevapları okuyun.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1789844-hamileyim-ama-bebegi-istemiyorum04 Yorumla
Soranevet bende gordum os oruyu ama ayni drumdayz
Cevap sahibi+1 yılBu tip şeylerin psikolojik etkisi sonradan ortaya çıkıyor. Yani ağır bir travma yaşayabilirsiniz sonradan. Hem çocuğunuzla aranızda ne kadar az yaş farkı olursa, kuşak çatışması olayıda o kadar azalabilir.
Soran+1 yılbilemiyorum olumlu yanlarida var tabi
Cevap sahibi+1 yılŞimdi korkuyorsunuz belki ama eşinizle konuşun, korkularız azalacaktır. Çocuk sahibi olmak sorumluk ve zor gibi gözüksede, çocuk doğunca onu en çok siz seveceksiniz.
+1 yılKurtaj olanlarin ileride cocuk sansi azaliyor. Bunu bir psikolog ve kadin dogumcuyla konus. Buradakiler bos bos konusuyor bakma sen.
Cenin bile olmayan seyi cocuk yaptilar, seni de katil ilan ettiler baksana :)04 Yorumla
Soran+1 yılama beni kotu bir yoldan cevirdiler allaha sukur bebegimi oldrmedm dogrcam. onu
- +1 yıl
Cocuk sana cekmez ins
Soran+1 yılneden ki
- +1 yıl
Dengesizsin
Sen ne kadar geri zekalısin ya inan geri zekalı olmasan soylemezdim ama gerizekalisin iste sizin gibi insan olmaz olsun mk yap yap sonra aldir allah kahretsin sen onun canına koyacağına git kendi bok çukuruna atta bok ol kaybol bu hayattan mal
10 YorumlaBöyle bir zihniyete sahip olmaman gerekiyor. Bebeğin ya o senin ne kadar güzel bir şey senin canın olmuş artık o. Eşinle konuş utanacak ne var adı üstünde eşim diyorsun çok ta mutlu olacaktır eminim.
03 Yorumla- +1 yıl
yasak ilişkide değil söyle rahatla en azından
Soran+1 yılmutlu olacagi kesin daha sevgiliyken hep hayal ederdi ama ben hemen cock yapmam dedgmde kizardi bana
Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. sakınnn aldırmaa o senin bebegin üstelik kocanda bunu istiyor sonradan duysa sence nasıl tepki verir senden resmen soğur sakn aldırma şükr et htta genç bir anne olucaksın :)
04 Yorumla
Soran+1 yılasla aldrmicam bebegimi zaten sagolsun yorum yapan arkadaslar caydrdilar beni canım esim dunden etrafmda surekli her dedigimi yapiyo kilimi bile kipirdatmama zin vvermio daha ne isterim ki hahah :))
Soran+1 yılamin canm saol :)
ufacık elleri var bebişin nekadar masum yüzlü hele o gülüşü yok mu o gülüşü kıyma be annesi kıyma o çocuğa
01 Yorumla
Soran+1 yılkymicam zaten babasina soledm ve bisi caktrmadm
+1 yılO cocuk senin gibi anneyi haketmiyor kusura bakma beni istemeyen beni oldurmek bir insan cocukken bebekken kotu be aldirma sonrA allah sana onu yedirecek ahirette peki kendi cocugunu yiyiyebilicekmisin...
10 Yorumla
+1 yılİlk çocugunuzu aldırdıgınızda doğurganlık oranınız düşüyor. Yani aldırdıgınız zaman başka cocuk yapamama ihtimaliniz var. Yinede doktora danışın
03 Yorumla- +1 yıl
işte bu
Soran+1 yılhadi ya risklimi yani
- +1 yıl
Evet riskli. Bu sadece ilk çocuk için geçerli ama. Dedigim gibi daha fazla bebeginiz gelişmeden doktora danışın
+1 yılkendi kanından canından bir bebeğe nasıl kıyıcan. aşıksınız. doğur tam bir aile olursunuz. bebeğin ilk adımlarını, ilk anne demesini, sana koşmasını düşün.
05 Yorumla
Soran+1 yılcanım karar verdk babasinada haber verdim ikinci askimida dunyaya getrcem :)
- +1 yıl
kaç aylık? kontrole gittin mi?
Soran+1 yıl5 haftalk :)
- +1 yıl
daha küçükmüş. sana bir öneri sakın kahve falan içme. kafeinden uzak dur. ağır kaldırma. gecenin bir yarısı aşer ki kocan biraz sürünsün. birden fazla kez aşer. yanında kraker taşı. fazla yeme. kusmaların oluyorsa falan. karnın büyümeye başladığında çatlaklar olmasın diye krem sür. doktor verir.
Soran+1 yılayyy heyacanlandm yaa birden esimi cokk surundrcem zaten tadini cikarcam hamileligimin haha :))
Yapmamalisin eger istemiyosan bastan hap kullancaktin. Ki adam da istiyo çocuk ve hamilesinde yalma adamin guveni kirilir ve sen asla unutmazsn
02 Yorumla
Soran+1 yılo ban cok ask aski bitermi ki
+1 yılneden aldırıyosun. o cana kıyma gibi bir hakkın yok senin. çocuğu olmayan insanlar var be. onları düşünün biraz..
00 Yorumlaya yeter yeter vallahi yeter. hep aynı şeyi soruyosun sen yazık... yazık sana.
08 Yorumla
Soran+1 yılanlamadm?
Soran+1 yılsanrm az onceki. soruyu ben srdum saniyosunuz ama hayr onu ben sormadm ayni drumdayz aa malesed
Soran+1 yılbilmem edebilirmsn hic sanmiyorum karnmdaki bebegi gercktende isteyerek dgururmuyum bilmiyorm
- +1 yıl
onun nefes almasına izin vermemeyi düşünmen bile onu doğurunca kendinden nefret etmeni sağlayacak bunu bil öncelikle onun sana annee diye koşması anne süt içmicem yaaa demesi :) aşık olduğu kızı sana anlatması :) senin kokunu asla unutmaması ne kadar ağlarsa ağlasın annesinin yanında nazlanarak sana sarılması :)
Soran+1 yılerkek olacagini. nerden bildn ki? evet butun bunlar cok guzel kardesimde bir okadarda zor
+1 yılOna söylemeden bunu yapman çok kötü bir hareket olur bence yapma bunu. hem nedwn doğurmak istemiyosun bebeğini?
02 Yorumla
Soran+1 yılartk dogrcam esim ogrendi ck sevndi ona istemedgmi soylemedm bile
- +1 yıl
Ne güzel olmuş işte bak :) tebrik ederim :)
+1 yılEşinden hamile deyilmisin
Cana kiyilirmi millet çocuk yapmayi istiyor olmuyor
Sen hamilesin aldirmak birstiyosun ve eşinde cook istiyor
Eyyy allahim02 Yorumla
Soran+1 yılsacmalama askimdan baskasina yaklasmam asla kocamdan hamileym tabi ve dger yrumlari okumamssin belli ben bebegimi dogrmaya karar verdim
- +1 yıl
Yorumu neden okuyayim sorunu okudum yorudum yazdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılaaaaaaaaaaaahhhh adaletsiz bu dünyaa rabbime her gün dua ediyorum hamile kalmak içinnn bu akıllıda hamile kalmış aldıracakmış salaksın kıızım senn
05 Yorumla
Soran+1 yılcanım sen grmemissin galiba ben caydim arkadaslar sayesnde askimi dogrcam vazgecmiycem bebegmden :)
Cevap sahibi+1 yılhayy allah razı olsun yaa kıyılırmı o cana ben 1yıldır anne olmaya çalışıyorum senin yerinde olmayı çok isterdim inşallah bebişin sağlıkla doarr kusura bakma salaksın yazdım çok kızdım çünkü
Soran+1 yıltamam canm sorn degil ALLAH sanada bir evlat verir insallah
Cevap sahibi+1 yılamin canım inşallah
Soran+1 yılinsallah :)
eşinden gizli birşey yapan bir kadın asla bidaha erkeğinin güvenini kazanamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılistemıyorsan vıcdanen rahat olcaksan ve bu karadan emınsen aldır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam aldırmazdım neden dersen baba olmayı istiyormuş :-) o mutluluğu elinden almamalısın bebek olynca emin ol sen ondan daha çok seversin bir daha istersin :-)
04 Yorumla
Soran+1 yılhahahah dogurcam canm bebegimi babasina da soledm durumu caktrmadm
Cevap sahibi+1 yılO zaman allah sağlıklı analı babalı büyütsün :-)
Soran+1 yılsagol canm benim darisi basina
Cevap sahibi+1 yılAmin :-)
Esine o duyguyu yasat. Belki smdi istemiyosun ama cocuk olunca dusuncen deisebilir
00 Yorumla
+1 yılEsinden gizli bir sey yapma derim ve bu yapacagin sey buyuk!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldırsan olmaz bırak babalık duygusunu tatsın gece uykusuz kalsın
010 Yorumla
Soran+1 yılevet ya kendisi kasiniyo
- +1 yıl
Bende öyleydim kaşınıyordum illa çocuk derken oldu şimdide uyuyamıyorum
Soran+1 yılyaa eminim esmde ole yapcak ben bakcam o sadece sevecek onu oh ne ala memleket
- +1 yıl
Babalar sever kural bu
Soran+1 yılayyyy butun erkekler ayni esimde oyle diyo yaa hayal. kuriyoz hep beek. aglivcak sen sustrcan ben. sevcem falan diodu gckkk :) :)
- +1 yıl
Şaka maka ama düşünme ağlamadığı zaman bakar ağladığında kaçarlar. Bende öyleyim :)
Soran+1 yılnormaldr ben kabullenmiycm ama o bakcak zaten sozu var 1 gun o1 gun ben :) :)
- +1 yıl
Çocuk bakmak kolay değilki emzirmek ve altını temixletmek için yine sana verecek
Soran+1 yılaltini o degstrcwk kusura bakmasn :)
- +1 yıl
Eee onuda yapsın bari
+1 yılSiz müslümanlar işinize gelince müslümansınız * , o çocuk ister 1 günlük ister 1 haftalık olsun eğer onu aldırırsan katilsindir net. Allah topunuzun belasını versin pardon Zeus
11 Yorumla- +1 yıl
ateist ama bu adam benim dinime daha yakın
neden aldırmak istiyorsn ki? ne güzel ks ailesine bir yeni üye katlancak.. bunun vebalinden kurtulamazsn
07 Yorumla
Soran+1 yılcokmu byuk gunah?
Soran+1 yılsiz sevin tabi ona ben bakcam snra dogumdanda cok korkuyorum
Soran+1 yıldogurcam insallah kardesm babasida cokkk sevndi telde soledm simdi heryeri ayaga kaldrcakk ff cok utaniyorum ya
Soran+1 yılevet canm kardesim galiba iyle oluyor cok sagol:)
+1 yılaldıramazsın canım es ımzası sart merdıvenaltındada olup kalırsın sacmalama bu hakkı alma elınden adamın efendı ol huzur getırecek emın ol
04 Yorumla
Soran+1 yılcaydirdilar zaten beni kararmdan kardesm babasina soledm cok sevndi bende bisey caktrmadm
- +1 yıl
dogrusunu yapmıssın bacım etkılı olanlardan allah razı olsun :)
huzur verecek ınan buna :)
Soran+1 yılinsallah kardesim sagol
- +1 yıl
rica edrım hayırlı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıleşin işin vermeden aldıramazsın.. hiç bir doktor eş izni olmadan kürtaj yapmaz..
00 Yorumla
+1 yılcok günah olur aldırma ve eşinle sorunlar olur bence böyle bır tehlıkeyı göze alma..
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSüper işte asla aldırma hem günah hem eşinde istiyor birbirinize daha çok bağlanırsınız
08 Yorumla
Soran+1 yılhayr cocuk yznden hic birbirimize vakit ayiramycazz ki :(
Cevap sahibi+1 yılSen öyle sanıyorsun çocuk evin neşesidir
Soran+1 yılgerckten olemidr
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabii insanlar ilk gece hamile kalmaya çalışıyolar yalanmı? hem o senın canın başkasının değilki ne güzel bir mutluluk ya Allah her kıza nasip etsinn
Soran+1 yılinsallah da bilmiyom ya henuz vakti deildiki cok korkuyorum dogumdan falan
Cevap sahibi+1 yılkorkma korkulcak bişey yok senın yerınde olsam sevincimden uçardım sevdiğim adamdan benden bir parça dyee
Soran+1 yılevet o konida cok sevndrci ama bebek icmde byudkce bende crkblescem esim soguycak benden
Cevap sahibi+1 yılsoğumaz gerçekten sevgiye en buyuk sey bile engel olamaz saçmalamaaa
Yiyemiycegın yarraın altına neden yatıyosun çocuk aldırmakta nası bı zihniyet bide evlisin karektersiz
00 Yorumla
+1 yılyahu o şu an bir can traşıyor ve canın şu an nasıl böyle bişey yapar aldırmak istersin yazık günah değilmi? Allahın verdiği canı o alır sadece.
00 Yorumlaaldırsan vicdan azabı çekmez misin? bir de o yönden düşün? hem çocuk sadece senin değil.. onun bir babası var. babasına da danışmalısın.
00 YorumlaAldırma bir daha. İstediginde kısmet oimaya bilir. Ve senin yerinde olmak isteyen cok insan var ALLAHIN verdigi canı almak sana dusmez
00 Yorumlaeşine sormadan aldırırsan büyük hata yaparsın. eşine durumu anlat ondan sonra aldırıp aldırmayacağınıza karar verirsiniz.
00 YorumlaTabibkide esine sor hem bebklr tatlidr ewlilgn meyvesdr sakna aldrma derim
02 Yorumla
Soran+1 yılesim kesinlikle ister bebegi
Eşine bunu yapma. Eğer böyle bir düşüncen varsa bunu onunla konuş.
03 Yorumla
Soran+1 yıle o istiyo. bebegi biliyorum
Soran+1 yılallah korusun
Korunsaydın? , senin canından bir parça istememek gerçekten çok tuhaf. Anlamıyorum sizi
00 YorumlaSamimi seviyor olsan burada bu soruyu sormaz eşinle uzlaşarak hareket ederdin.
00 Yorumla
+1 yılBuyuk gunahi vebali var niye bunu birlesmeden once tedbirini almazsiniz kardeşim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 YorumlaKorunsaydin amenna, ama korunmadin.
O cocugu aldirirsan gunah nolucak, kiyma bence ona.00 Yorumlaeğer ondan habersiz aldırırsan çocuğu çok ayıp edersin ona karşı. çünkü o çocuğunun babası.
00 Yorumlaherşey iyi diyorsun da neden aldırmak istiyorsun onu anlamadım
00 Yorumla
+1 yılaldırmak nekadar basitleşmiş yaa bukadar istemıyosan korunsaydın bacım
00 Yorumlabence çocuk çok güzel bişey bir tane yapın kurtulun
00 YorumlaEşinle birbirinize çok aşıksanız ve eşinde çok istiyorsa neden aldırmak istiyorsun anlayamadım?
04 Yorumla
Soran+1 yılben daha istemiyorm cnku biraz daha esmle. vakit gecrmek istym
Soran+1 yılo daha bebek değil ki kuck fasulye tanesi kadar bidey
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılallah nasip etmişse vardır bir hayırı sakın öyle bişey yapma heleki eşinden habersiz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Ne kadar kolay sölüyorsun aldırcam diye sana verilmiş bir nimet o kıymetini bil
00 Yorumla
+1 yılhamileyim ne yapmalıyım sorumu şimdi bu annem bana hamileydi doğurdu ne yapcanki başka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende hiç vicdan yok mu ahlaksız Karı git eşine Sor onun hakkkı bilmek
01 Yorumla
Soran+1 yılya bunu yapmayn kotu hissediyorumm
Aldırmak istemendeki sebep?
010 Yorumla
Soran+1 yılcunku daha cok erken 1 yildr evliyz daha
Soran+1 yılyapamam ya cocuk sorumlulugunu ustlenemem esim artk hep onunla ilgilenr :(
Soran+1 yılbikereckten olmaz die dsndm off ya esim artk bana ilgisi azalr beni sevmez artk cnku bebek byudkce bende cirkinlescem
- +1 yıl
Bana ilgisi düşer diyor ya var mı böyle bir beyin yapısı cinnet geçircem şuraya zaman geçirmeye giriyorum ne tip insanlar var bir kereden bişey olmazmış falanmış filanmış.
Soran+1 yılbuldurdu canm benim aklim basima geldi bebegimi canimi herseyimi dogurcam ababsinada haber verdm cok sevndi
Soran+1 yılaynen cok sukur ki yanls bisey yapmadm
+1 yılsen neden aldırmak istiyorsun o halde?
00 YorumlaNeden aldırmak istiyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yıltcnku henuz annelik sorumlulugunu istemiyorum
God father 2 izledin mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ne alaka iyi baba demek
- +1 yıl
Film aslında bir mafya babasını anlatıyor onunda karısı çocuğu aldırıyor sonra adama anlatıyor adam çok sağlam bir tokat atmıştı izlemek istersen
https://www.youtube.com/watch?v=_aWxy3THtWU
Mümkünse çocuk istemiyosan koruyucu ilaçlar iç!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Eşim bana sormadan çocuk aldırsa çok şey olur...
10 Yorumla
+1 yılEşine sor beraber karar verin.
00 Yorumla
+1 yılsorunun cevabı çok basit doğum yapıcaksın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılyapicamm yapicam dogurcam. onu nekadar korksamda
- +1 yıl
Ee yani aklın yolu bir
+1 yılEsinden habersiz olmaz bence.
00 YorumlaBir cana kiymak o kadar kolay mi. s
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi