hamileyim eşime söylesem eminim çok sevinir ama ben henüz kendimi genç hissediyorum sizce eşime söylemeden çocuğu aldırsammı?
Cevabın nedir?
canım endişeleniyorsun haklısın belki de hislerinde ama böyle yapma hersey kalp atışlarını dinleyene kadar ilk tekmesini hissedene kadar. Bu kürtajın senin canından olana nasıl acı vericeğini düşünsene biri senin yanına kücücük cocuga vursa canını yaksa ne hissedersin? Üzülürsün kızarsın buda aynı şey. Onunda o minicik canı acıcak ve sen vurmıcaksın öldürüceksin. Sana ahirette gelip hesap sorucak. Bende 20 yasındayım ve ben bekarım cok sevdiğim adamdan evlilik dışı bile olsa çocuğum olsa o adam istemese bile doğururum o cocugu annesin sen. Kendine gel. Sakın o masum bebege kıyma. O sana Allahın hediyesi. Bunları geç ilk çocuğunda kürtaja başvurursan bir daha anne olamama ihtimalin var. O kürtajı yaptırırsan hem bebek katili olucaksın hemde sadece bebegin değil eşininde hakkını yemiş olucaksın ve ben erkek olsam asla hakkımı helal etmem. İyi düşün genç anne sen çok güzel bir anne olucaksın. Çocuğunla büyüyeceksin:)
07 Yorumla
Soran+1 yılben annemi olcam şimdi buna gerçekten inanamıyorm
Soran+1 yılbilmiyorm eşime söylcem ama
Soran+1 yılikna edeceği kesin o masum bakışıyla bakcak ve ben yine herşeyi unutcam ne zman bişeye ikna olsam hep o gözleri yüznden ikna oluyorum offf
- +1 yıl
offlama yahu ben şu an öyle bir durumum olsa doğrurum aldırmam bekar olduğum halde yemem içmem bakarım evladım o benim ötesi yok. Bide bu aşk meyvesi kıyılır mı ya bir kendine gel. Gözleri ona burnu ağzı sana benzicek belki de oda sana aynen öyle masum bakıcak ona bakıp işte ikimizin ortak yaptıgı en iyi iş bu diceksin. Sende istiyorsun bu bebişi korkuların var sadece. Ben senden daha deli doluyum ama inan doğurur bakardım. Sende öyle yap.
Soran+1 yılevet doğru bende istiyorum ama korkularm var işte neyse benim kötü anneliğimi aşkım çok iyi bir baba olarak kapatır artık sağol sanada canm :D
En İyi Cevaplar
Annelik inanılmaz birşey. Çocuk doğduktan sonra ''bakamam edemem'' korkusu kaybolur. Tüm benliğinle onun parçan olduğuna inanır onu sahiplenirsin. Bir anne değilim lakin duygu değişimleri hakkında büyük araştırmalarım olmuştur. Aşkınıza ihanet etmeyin. Aksi halde siz eşinizden gizli iş çevirirseniz, oda sizin arkanızdan gizli işler çevirir. Ne yaparsan onu bulursun hesabı.. Ki buda hoş bir durum olmaz. Tüm içtenliğinizle eşinize açılın. İstemediğinizide belirtin. İsteğinizi onunda bilmesi önemli. Lakin bana kalırsa küçücük bir cana kıymak çok yanlış olur. Belkide hayatınızı büyük ölçüde değiştirecek, mutluluğa ereceğiniz sağlam bir alt yapının getirisi olur o bebiş. :) Rabbim yardımcınız olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılbebiş demeyin içim dahada yanıyor :(
Bak şimdi biraz empati yapalım. Sen erkek olsan karında hamile olsa sana söylemeden çocugunu aldırsa atıyorum 10yıl sonra ortaya cıksa ne yaparsın ben şahsen affedemem böyle bişiyi o bebegi babanın evinden getirmedin ne kadar seninse o kadarda onun böyle bir şey söylemen bile beni sinir etti açıkcası.
07 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi ne yapsam yaa
Soran+1 yılgidip söylesem bu bebeği doğurmak zornda kalırım ama
- +1 yıl
Kendinle nasıl barışık yaşıyorsun anlayamadım kocanımı sevmiyorsun ya da onamı güvenmiyorsun kendinimi hazır hissetmiyorsun ( ki bence bu hazır muhabbeti saçmalık) ne olursa olsun aldırmak istedigini söyle ya anlamıyorum bir erkek olarak ben böyle bişiyi kaldıramam aslada affetmem ne demek bir insanın yavrusunu ona sormadan öldürüyorsun bu nasıl bir bencilliktir ya.
Soran+1 yılkocamı nasl sevmem onun için ölürüm onu çokkk seviyorum herşeym o benim
Soran+1 yılkonuşcam inşallah iyi bir anne olurum
hem dinsel açıdan günah hemde eşinizden gizlenecek pembe bir yalan değil bu sanırım bu ciddi bir konu o çocuk senin kanın senin çocuğun.
117 Yorumla
Soran+1 yılama o doğsa ona iyi bir anne olamam ki ben :(
- +1 yıl
neden böyle düşünüyorsun belki çok iyi bir anne olursun hem annelerin kötüsü mü olur anneler melektir :) sana anne diye bağırdığını , anne su ver , anne süt içmiceem! , anne uykum yoook! , anne parka gideliim.. birde bu güzel anıları düşün :) bence onu istememek çok yanlış :( seni annen baban istemeyip aldırsaydı nasıl küserdin hayata bir düşünsene :( onun yaşamasına ve nefes almasına izin vermelisin :( annesiiiii.
Soran+1 yılevet isterim ama ne bileyim çok güzel söyledn sende şimdi gerçekten bilemiyorum :(
- +1 yıl
sen bu bebeği istiyorsun canım ablam sakın aldırma felan düşünme eşini ara ve mutlu haberi ver :) hem daha bunu zevkli yerleri vaaaar :) aşericeksin kocan senin etrafında 40 dönücek :) haahha birde böyle bak o doğduğunda onu senin kucağına verdiklerinde düşünsene doğru bir karar ile o ömrü boyunca sayende nefes alabilecek gülecek ağlayacak aşık olacak aşk acısı çekicek ve en sonunda her zaman annesinden avunacak sana sarılacak ve asla kokunu unutmayacak... bunlar dünyaya değer duygular. ben annemi çoook seviyorum ve onun için salise düşünmem ölürüm. :) sende böyle bir çocuğun olsun istersin ablam.
Soran+1 yılevet çok isterim gerçekten ama ona iyi bir anne olamasm ne yaparm ya o beni senin anneni sevdiğin gibi sevmezse babası beni çok seviyo eminm onuda çok sevcek ama ben hiçbi zaman iyi bir anne olmaycam işte off kardeşim bir akıl vern ne olur :(
Soran+1 yılgerçekten olurmuyum bebeğime iyi bakabilirmiym
Soran+1 yılevet bende biraz özgüven eksikliği var
Soran+1 yılinş. :)
Soran+1 yılolur ama eşime söylücem okuldan döncek birazdan öğretmendr garantisini veriyorum bana o güzel gözleriyle bakcak ve beni ikna edcek
Soran+1 yılteşekkür ederim kardeşim sağol gerçekten :D
Soran+1 yılevet çok şükür :D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
64Cevap
Bak gençsin birden telaş yaptın gözün korktu tamam. Ama dur ve sakin bir şekilde düşün bebeği aldıramazsın helede eşinden habersiz. Esinle konuşup ona endişelerinden bahset eminim seni anlar yanında olur. Başa dönecek olursak madem istemiyordun onlarca korunma yöntemi var hiçbirşey bilmiyorsan insan bir sağlık ocağına gidip bilgi alır bu kadar cahil olduğunuzu zannetmiyorum. Acele karar vermeyin madem olmuş bundan sonrasını ona göre ayarlayıp yaşamınızı devam ettirin nankörlük etmeyin bir çocuk sahibi olabilmek için hergün hastane kapılarında sürünen, parasını yetirmek için boğazından kesen insanlar var siz bu mucizeye şimdi sorunsuz kavuşmuşsunuz şükredin... Kimse annesinin karnında öğrenmiyorki anneliği ani kararlar vermekten kaçının pişmanlığı ömür boyu kalır içinizde yoksa...
13 Yorumla
Soran+1 yılben hemşireym canım ve herşeyn farkındaym ama ne yapaym kazayla oldu şmdide ne yapcağımı blmiyorm
Soran+1 yılonu dğurmaya karar verdm ama onu hala istemiyorum sadece katil olmak istemiyorm
Sizin gibi insanları gördükçe hemcinslerimden utanıyorum. Günde kaç çift çocuk sahibi olabilmek için doktor doktor kapı kapı dolaşıyor sen biliyomusun acaba? Madem gencsin istemiyorsun neden korunmuyosun arkadaşım? O karnındakine yazık günah değilmi? Sen gencsin diye bir cana nasıl kiymayi düşünebilirsin? Öteki tarafta bunun hesabını nasıl vericeksin o minicik bebeğe? Bide eşime söylemeden diyorsun o bebeği tek başına mı yaptın arkadaşım bu ne bencilliktir ya ben 21 yaşındayım nisanliyim adet düzensizliklerim kistim var yumurtaliklarimda çocuk sahibi olamam ilerde diye nasıl korkuyorum biliyormusun nisanlimla her ay doktora gidiyorum ilac kullanıyorum olmazsa benden uzaklas diyorum sana bunu yapmaya hakkım yok diyorum yanımda oluyor hep ve onun sayesinde güç topluyorum sana rabbim böyle bir şans vermisken nasıl aldırmak dersin? Ne kadar şanslı olduğunun farkında bile değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılben vazgeçtim bebeğimi aldrmaktan
Bu yaptığın cinayettir. Madem istemiyorsun, niye içine boşaltıyorsun? Günah değil mi? O öyle sizin zevk oyuncağınız değildir. İstediğiniz zaman aldırmanız mümkün değildir. Ayrıca henüz hiç anne olmamışsın, bebeği aldırman senin bir daha hiçbir zaman anne olmamanı sağlayabilir. Bence kocanın bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum. Neticede onun çocuğu, gizlememelisin. Ayrıca eminim, doğurduğun zaman çok güzel bir his yaşayacaksın.
Yanlış yapıyorsun, bu yanlıştan dönmen gerekiyor.51 YorumlaYaşını merak ettim doğrusu? Ben 21 yaşında anne oldum. Onu kucağına verdiklerinde hiçbirşey aklına gelmeyecek yapamam edemem diye birşey yok doğan gereği anne olmanın sana verdiği duyguya herseyi yapacaksın bu konuda endişelenme. Ayrıca eşinin haberi olmadan bebek aldıramazsın. Hem aldırabilsen bile bu kararı nasıl kendin verebiliyorsun ki onunda bilmeye hakkı var.
02 Yorumla
Soran+1 yılben de 20 yaşndaym şu an
+1 yılSaçmalama ilk aylarda bu oluyo genellikle, yıllarca ya anne olamazsam korkusuyla yaşamış bir insan olmama rağmen hamilleliğimi öğrendiğimde hiç sevnmedm hatta nasıl bakarım daha gencim benim bile ilgiye ihtyacım varken onunla nasıl ilglenirim gbi saçma sapan birsürü şey düşündüm ama sonra onun o tekmelerini hareketlerini hissedince ultrasonda görünce kucağına alıcağın günü dört gözle bekliyosun emin ol ilk bir kaç ay oluyo böyle düşünceler
04 Yorumla- +1 yıl
şu an hamileyim 5 aylık ve sabırsızlanıyorum onu kucağıma almak için o Allahın lütfu minicik çaresiz sana muhtaç düşünsen yaa :'(
Soran+1 yılevet yaa daha ben çok byük deilm onu nasl doğrcam
Soran+1 yılsenin ilk çocuğunmu
- +1 yıl
Benim ilk evet, ya saçmala lütfen ayetlerde bile yazıyo bu evleniniz çoğalınız sonuçta evlenmenin amacı bu Rabbim veriyo daha bebek anne karnına düşer düşmez o vasfı bilmediğin herşeyi öğreniyosun onunla ilgili kucağına alınca zaten
+1 yılgencim diye bir bebeğin canını almak istiyorsan o olduğu için birşeyler yapamıyorsan eğlenip tozamıyorsan sana kalmış bişey ama cezasını elbette kat kat çekeceksin hem burada hemde öteki tarafta. 2. konu bu çocuğu sen tek başına yapmadın bunu kocanla yaptın ki onun hakkıda var senin hakkın kadar onun bilmeside gerek gizli yaparsan kocanın hakkıda üstüne eklenip veryansın olursun.
00 YorumlaCocugun o senin ya parçan. cocuk istemiyorsan neden evlendin. sevgili kalsaydiniz. cinayet isleyip cehennemde kalmak istiyorsan daha dogmamis sabinin kanina girmek istiyorsan buyur aldir. ayrica kocanida kandirmis olucaksin. bilgin olsun doye soyluyorum 22 gunden sonra bebeginin kalbi atmaya basliyor. O karnindaki cenin artik bir canli kalbi var ona da sor istersen.
00 YorumlaYazık değil mi karnındaki canlı parçasına şöyle söyleyeyim belirli bir zaman geçtikten sonra neden almıyolar o bebeği biliyı musun çünkü içine tanrı ruh üflüyor ve bebek artık hem bu hem de öteki dünya arasında köprü kuruyor eğer sen onu alırsan ruhu üflenmez ve hiç olur bir hiç olmak ister miydin hiç var olmamak bence üzücü
09 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın :(
Soran+1 yılyasım 20
Soran+1 yılgelirimiz iyi problem yok
Soran+1 yılbilmiyrm inşallah görcez
Soran+1 yılinşallah kardeşm sağol
Bunun genci yaslisi mi var cocuk sahibi olamayan onca insan varken o cocuga da yazik değil mi anne olmaktan korkuyorsun bnce sen çocuğunu biraz büyüsün hisset karninda değişir tum fikirlerin birde kucağına aldin mi onu yaptığına pisman olursun yapma yazik bebeğine
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEş izin vermeden çocuk aldırma durumu olmuyordu sanırım evli çiftlerde. Birisi burdan yine yazmıştı, çocuğu düşürmek için uğraşmış, düşürmüş. Hem pişman oldum diyordu hemde eşi ve kaynanası bunu kovmuşlardı. Çocuk sadece size ait değil, eşinizle konuşun bu durumu.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlayın günah sevap boyutuna girmeyeceğim, aldıracaksanızda eşinizle beraber alın bu kararı.
Soran+1 yılo kesinlikle ne yapar ne eder bu çocuğu doğurturur
Cevap sahibi+1 yılGizlice aldırırsanız bir şekilde bu ortaya çıkabilir. Her türlü sonucu göze alıp kararınızı ona göre verin, buna boşanmakta dahil.
Soran+1 yılasla ondan boşanmam ben onsuzluğa dayanamam nefes alamam kocam olmadan onu çokkk seviyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok zor geliyorsa bile bir fedakarlık yapıverin. Sonuçta sevmediğiniz birinin çocuğu değil, belki babasına benzeyecek onuda çok seveceksiniz. Ama kız olursa bilemem.
Cevap sahibi+1 yılDiğer cevabı okudum, kararınız için sizi tebrik ediyorum. Mutluluklar, iyi bir anne olacaksınız eminim.
Sadece bu sebepten yani gencim deyip doğurmasan bende senin eşin olsam aldırdığını öğrensem beynini dağıtırım. bence bir eşine sor sadece sen yapmadın onu vebali ağır olur. Pişman olursun rüyalarına girer. Anne ol kutsal ol eli ayağı öpülesi ol. Kucağına aldığndaki hisle aldırdığındaki hissin farkını kavra. ;)
00 YorumlaSen Allahın bahşettiğinin canına kıymaya ne hakkın var Allah bu yaptığına karşılık bir daha çocuk vermesse sana erken yaşta evlenmiyeydin ozaman kondom üretmişler hap üretmişler 5 dk zevk için çocugun günahı ne herkes rıskıyla gelir ben kocan olsam bunu yaptığını öğrendiğim dakka boşarım seni!!! Çeki düzen ver kendine.
14 Yorumla
Soran+1 yılbende anne olmayı istiyorum ama o çocuğa yazk ben sorumluluk alamam ki iyi bir anne olamam
Soran+1 yılçünkü kocamla birbirimizi çok seviyoruz evlenip beraber hayallermizi gerçekleştircek çocuk bir 28 yaşlarnda istiyordm
- +1 yıl
tamam da bir kazadır olmuş hem bu işin planı mı olur yaa. Bak ne güzel haa 28 yaşında ha şimdi. Eğer gençliği yaşayamam falan diye düşünüyorsan hiç öyle düşünme bu çok ynalış düşünceler bugüne kadar çocuk aldırıp çocuk düşürüp memmnun kalan bir insan görmedim ben. Sonra çok pişman olacaksın. Bunlar materyalist bakış açıları. O çocuğu doğur. İyi ki doğurmuşum diyeceksin. Benim arkadaşımın ablası yeni doğum yaptı bebeğine bakarken ağlıyor. Ağlayarak sarılıyor o kadar güzel bişey ki diyor. Bak ben de evliliğe soğuk bakarım öyle bişey hayatta da düşünmedim evlenip çocuumo lsun diye hiç imrenmem ama o kadını gördükçe Allah allah yaa herhaldeç ok güzel ibşey diyorum. Merak etmeye başladım yani.
Soran+1 yılhmm bilemiyorm bebeği istiyorm ama korkuyorm
Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bebeği yapma aşamasında düşünseydin keşke, ne olursa olsun Allahın verdiği canı senin almaya hakkın yok bence, bir de eşinden habersiz. Ben erkek olsam, eşim benden habersiz çocuğumu aldırsa ve bunu öğrensem kendimi resmen aldatılmış gibi hissederim.
20 Yorumlaİstemiyorsan doğurmak gibi bir hata yapma. Yok onun da canı var yok yaptığın cinayet falan diyolar da istemeden çocuk sahibi olmak hem seni hem çocuğu mutsuz eder 10 haftaya kadar aldırmak senin yasal hakkın. Ama bunu kocandan gizli yapma
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle beraber karar verin, sonra öğrenirse ilişkinizin durumu kötü olur. Ona açıkla nedenlerini şimdi belki dinler, sonrasında ne desen haksız olursun gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılasla beni dinlemez o bebeği ister
- +1 yıl
Bu kararı tek başına alıyorsan ilişkinize de son vermelisin bence.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun.. Hamile kalmadan önce düşünecektin...
Aldırmayı sakın aklından bile geçirme...40 Yorumla Merhaba beni hamile biraktylar babasy kabul etmedi çocugy bende kabul edemem kime çocuk lazim olursa bana ulaşsyn çünki başka çarem yok napaçagymy bilemiyorum kendim şaşkinim. Babasy sokaga aty beni kabul edemiyorum bende çocugy lütfen yardum edin kurtulmak istiyorum çocuktan
01 Yorumla
+1 yılEşin bi' şekilde öğrenirse eğer, hayatı boyunca seni affetmese haklı..
50 Yorumla
+1 yılböyle bir şeye tek başına karar vermeye hakkın yok.
umarım mutlu olursun.49 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim biliyorum aşkıma çok büyük haksızlık yapıyorum
- +1 yıl
umarım karnındaki de aşkın olur arkadaşım ;)
Soran+1 yılolur mu ya onu doğurduğum için bana beddua ederse benim annem neden bu derse ya beni hiç sevmezse :( ne yaparm o zaman
- +1 yıl
öyle bir ihtimal, sizin aldığınız nefesi almayı unutmanız kadar imkansız.
Dininizi bilmem ama benim dinim müslümanlıkta, cennet analarının ayakları altındadır.
Soran+1 yılbenim içinde onu istiyorum ama ya iyi bakamazsam
- +1 yıl
Annelik kadınların içinde var. o yüzden bünyeleriniz bile anaç.
benim validem 18 yaşında kardeşimi 19 yaşında beni doğurmuş.
Benim içinde öyle diyorsun ya, ya Yaradan sana bir daha bu şansı vermezse?
hastane kapılarında anne olmak için baba olmak için bekleyen o kadar insan varken sen anne olma şerefine erişiyorsun, farkında mısın ;)
Soran+1 yılbebeğimi çokk sevicem o zman onu doğurcam herşeye rağmen kendime güvencem
- +1 yıl
Çok sevindim sizin adınıza, eşiniz ve çocugunuzla bir ömür mutlu olmanızı dilerim.
Soran+1 yılinşallah kardeşim sağol
Sen asla anne olamazsın nasıl bu kadar gaddar bencil olabiliyosunuz sen ve senin gibi düşünenler. Kendi lüksün için bir cana kıyıyosun kıydığın canda kendi öz ve öz evladın SEN EVLAT KATİLİMİSİN !
00 Yorumla
+1 yılBebeğini senden parca parca keserek alacaklar. Sonra da çöpe atacaklar. Senin bebeğini...
16 Yorumla
Soran+1 yılofff demeyin böle kötü hissediyorum :(
- +1 yıl
İçinde minicik bir canli var. Herşeyiye senin minicik elleri ayaklari olan bir canli. bir bebek. Ve sana ait senin bebegin. Hic bir gunahi yok. Sana muhtac. Senden nefes aliyor senden besleniyor. onu en çok koruması gereken insan sensin ama sirt ceviriyorsun. Kendi yavrunun ölümüne sebep oluyorsun. Minicik kollarinin bacaklarinin kesile kesile alinmasina bütün o aciyi çekmesine göz yumabilecek misin. Hepsini hissedecek çünkü. Bak eşine şöyle doktora gidin bir kere kalbinin nasil attigini gör o cihazda ondan sonra sende isteyeceksin dogmasini. Sonra bunlari dusundugun icin vicdan azabi cekeceksin. Yani Allah askina. Dünyada bir kadinin basina gelebilecek en güzel şey bu. Ve milyarlarca doktugu halde buna sahip olamayan bir suru kadim var. Bu sana. bahsedilmiş bimlutuf elinin tersiyle itme. Hem sizin dikkatsizliginiz yüzünden olmuş bunda onun sucu ne ki. Gel vazgeç bu isten.
Soran+1 yılya yapma bunu işte kardeşim en zayıf noktambi insanın acı çekmesidr lütfen bu işkenceyi çektrmeyn bana bende istemem böle olmasını
- +1 yıl
Öyle olmasin o zaman. Dogur o bebeği. Yani Allah askina senin bebegin yahu. TV de bile aci çeken cocuklari görünce mahvoluyor insan. Kendi yavruna nasil bu kadar kayitsiz kalabilrisin.
Soran+1 yılaşime haber vercem ve doğal olarakta doğurcam zaten
- +1 yıl
Ha şöyle yola gel :)
Sakin yapma yalancının mumu yatsıya kadar yanar öğrenir yuvan yikilabilir... Hem senin hakkın yok onu öldürmeye keyfine göre Allah adildir bunu senin yanına bırakmaz saçma sapandüşüncelere dalma bismillah de kendine gel dostum
00 YorumlaMadem istemiyosun dikkat etseydin keşke. o sadece senin değil eşininde bebegi. bilmeye hakkı var
Şunuda söyliyim, aldırmayı düşündúğün bebege sahip olmak için binlerce insan tedavi oluyo, para harcıyo. değerini bil00 YorumlaEşinin bunu bilmeye hakkı var.
Hazır hissetmiyorum diye bilirsin ama istemiyorum da ne demek.
Inan bir bayan olarak sinirlendim.00 Yorumla
+1 yılbence aldıracak olsan bile eşinle birlikte yapmalısınız çocuk ikinizin ki günahına vebaline dayanamazsın...
00 Yorumlaolan çocuğa oluyor yazık keşke önlem alsaydınız yinede iyi düşün derim ilerde pişman olmazsın enazından
00 Yorumla
+1 yılAldırdığında katilsin , hemde kendi öz çocugunun..
ve o bebeği hissederken içinde nasıl düşünüyorsun nasıl anne olacaksın sen sen.. seninde baban var eşini düşün günahı büyük olacaktır..01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam az daha fazla zevk almak için prezervatif kullanmıyor üstüne bide içine boşalıyor, onu geçtim sen ertesi gün hapı kullanmıyorsun
gerçekten ülkemizdeki insanların cinsellik konusunda bilinçlendirilmesi lazım10 Yorumla
+1 yılBu cinayetle eşdeğer cehennemde ebedi yanmak istemiyorsan aldırma. Ayrıca da çocuğun olduktan sonra alışırsın, çok seversin.
00 YorumlaKendine katil olmayı yakıştırıyorsan ve de ahirette o bebeğin ile yuzlesmeyi göze aliyorsan istedigini yap!
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,7b cevap paylaştı. aa bebişin hakkında ne kötü düşünüyorsun
ama annesini çok seviyo01 Yorumla
Soran+1 yılohoo ben çoktan kararımı değiştirdim bende bebeişimi çok seviyorum alıştım bile hamileliğe :D :D
+1 yılhamile kalmadan neden korunmadım şimdi nasıl kıyıcaksın ayrıca evlisin işte bana kalırsa aldırma derim aldırma çünkü sonra pişman olursun
00 YorumlaCocugun cocugu olmus. Aldirma kiz evcilik oynarsiniz
10 Yorumlaama bu ciddi bir iş.. sırf zamanı değil diye de yani o güzelim sıpayı nasıl doğurmazsın? helalin kocan bebeğiniz yani
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğurcam kardeşim kararımdan döneli nerdeyse 1 buçuk hafta oldu :)
Soran+1 yılinşallah saağol :)
O bebek senin zevkinin oyuncağı değil doğmamış olması yaşamadığı anlamina gelmiyor onun bir ruhu var nasıl böyle kalpsiz olabiliyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılben kalpsiz değilim sadece onu düşünüyorum :(
Soran+1 yılhyr öldürmycem ama umarm ona iyi bir anne olurm
Soran+1 yılinşallah
+1 yılYazık değil mi o masuma niye korunmadın anne olmak istemiyorsan
10 Yorumlaeşine söylemeden olmaz çok büyük bir karar bir daha düşün bence
00 Yorumlanasıl bir vicdan ya ben 3 aylık hamileyim ayrıca evlilik dışı 4 ay sonra evlenicem 19 yaşındayım gencim bende ama o nasıl bir duygu ne kadar güzel bilsen bence sakın öyle bir hatta yapma hatta mesaj at dertleşelim
02 Yorumla
Soran+1 yılolur mesaj atcam sana sorularm var?
vay anasını ya adamn düşmanı yatağından çıkıyo. nedir bu türk erkeklerinin çektikleri. sen hazır felan değil eşini sevmiyon
14 Yorumla
Soran+1 yıleşimi çok seviyorum sevmez olurmuyum büyük bir aşkla evlendik biz ne zorlukları atlattık ordan bişey bilmeden konuşma
Soran+1 yılego değil ben onun sorumluluğunu alamam ki ona iyi bakamasm daha byk günah işlerm
Çocuk & Ebeveyn konusunda 528 cevap paylaştı. Çocuk doğurmak seni yaşlı kılmayacak.
Ve çok güzel bir şekilde genç yaşta anne olmuş olacaksın.00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 686 cevap paylaştı. Hazir değilsen aldir çocuk bakmak kolay değil kimseyi dinleme.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 441 cevap paylaştı. 20 yaş erken olabilir ama korunmayı bilecektin artık. Katil olmak istersen seni tutan kim? Cocuk ikinizin eşine söyle.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı. dicek söz bulamadım. evli olmasan aldır falan dicez ama evlisin be. anne olmanın genci yaşlısı mı var. Genç anne olmak daha iyi
20 Yorumlakorunma yöntemleri var yazık değil mi bu çocuğa neye aldıyorsun yaparken güzelde çocuk olması mı kötü
10 Yorumla
+1 yılNiye korunmuyonuz yavrum? ya da 40,45 yaşlarındamı doğuracan sen? Doğur gitsin karnındakine yazık
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüce Rabbim Kurban olduğum hikmetinden sual olunmaz. Böylelerine çocuk veriyor kimileride yillarca tüp bebek tedavi uğraşıyor olmuyor. Nasibin Farkında Olmak, O da bir Nasip..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam evlisin güzel madem öyle birşeye kalkısıyorsun ve çocuk istemiyorsan eeee ne diye korunmuyorsun? Yazik degilmi simdi o can'a yüce mevlam hesap sorar. Doğurmalisin onu annelik kutsal bir vazifedir
00 YorumlaBen inanmıyorum arkadaşlar bu motorun evli olduguna evli kadınlar asıl çocuk ister yaş 20 felan hikaye kocanın rızası olmadan aldıramassın.
00 Yorumlabir insan öldürmekten farkı yok. Aldırma hiç pişman olmazsın doğduktan sonra fikirlerin tamamen değişir.
10 Yorumlabence aldirmayi. inanin o cocuk dogsa ilerde iyki dogurmusum diceksiniz
15 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ben onun sorumluluğunu alamam ki ona iyi bir anne olamam
Soran+1 yılbilmiyorum ona yazk etmek istemiyorum dnyaya gelip benm gibi bir annesimi olsun yani :(
Soran+1 yılben sorumluluk alamam ona bişey olursa onu koruyamam ki
+1 yılsanki anne oldummu yaşlı oluyosun töbe töbe olurmu hiç böle bişey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmillet coocuk sahibi olmak icin neler yapiyorlar sen hamilesin aldirmaya kalkyiorsun Allah istah etsin seni onun günahini öbür dünyada nasil vericeksin bir zevk icin
00 Yorumla
+1 yılSenin gibileri aldirmak lazimm sikip sikip ortaya atıyorlar
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen olmamışsın zaten senden nasıl çocuk olacak onu merak ediyorum :)
20 Yorumla
+1 yılGünah bir cana kıymakdan sözediyorsun. eşinin bilmeye hakkı var.
10 Yorumlasakın sakın yapma öyle bir şey. Eve neşe olur ayrıca ne güzel.
00 Yorumlaver bana ver senden ana olmaz benim hatun bakar ona
20 YorumlaNiye korunmuyorsunuz madem istemiyorsunuzda.
82 Yorumlaanlaşılır hiç bir yalan saklı kalmıyor o çocuk uzaydan gelmdi yaparken düşünmek zorunda idin. yaptıysan da çocuğa bakmak mesuliyetin.
00 YorumlaYapmadan önce düşünecektin boşver olsun çocuğunda bir neşesi vardır erken yaşta çocuğun olması güzel birşey beraber büyüyorsunuz yaş farkı az oluyor
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem