• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Çocuk & Ebeveyn

Hamileyim ama bebeği istemiyorum?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
hamileyim eşime söylesem eminim çok sevinir ama ben henüz kendimi genç hissediyorum sizce eşime söylemeden çocuğu aldırsammı?
Hamileyim ama bebeği istemiyorum?
Hamilelik Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• kibar94
    kibar94 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

canım endişeleniyorsun haklısın belki de hislerinde ama böyle yapma hersey kalp atışlarını dinleyene kadar ilk tekmesini hissedene kadar. Bu kürtajın senin canından olana nasıl acı vericeğini düşünsene biri senin yanına kücücük cocuga vursa canını yaksa ne hissedersin? Üzülürsün kızarsın buda aynı şey. Onunda o minicik canı acıcak ve sen vurmıcaksın öldürüceksin. Sana ahirette gelip hesap sorucak. Bende 20 yasındayım ve ben bekarım cok sevdiğim adamdan evlilik dışı bile olsa çocuğum olsa o adam istemese bile doğururum o cocugu annesin sen. Kendine gel. Sakın o masum bebege kıyma. O sana Allahın hediyesi. Bunları geç ilk çocuğunda kürtaja başvurursan bir daha anne olamama ihtimalin var. O kürtajı yaptırırsan hem bebek katili olucaksın hemde sadece bebegin değil eşininde hakkını yemiş olucaksın ve ben erkek olsam asla hakkımı helal etmem. İyi düşün genç anne sen çok güzel bir anne olucaksın. Çocuğunla büyüyeceksin:)

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben annemi olcam şimdi buna gerçekten inanamıyorm

Yorumla
    • kibar94
      kibar94
      +1 yıl

tabiki olucaksın benim arkadasım 17 yasında oda korkuyor ama şu an 4 aylık hamile şu an alıstı ilk baslarda daha ben cocugum diye ağlıyordu şu an kıyafetler bakıyor. Sen cok guzel bir anne olucaksın lütfen dediklerimi düsün ve vazgec su işten :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilmiyorm eşime söylcem ama

Yorumla
    • kibar94
      kibar94
      +1 yıl

sana bebegin adına ben cok tesekkur ederim babasının bilmeye hakkı var inanıyorum ki seni ikna edicektir:) Bebeğinle ve esinle mutlu ömür diliyorum sana:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ikna edeceği kesin o masum bakışıyla bakcak ve ben yine herşeyi unutcam ne zman bişeye ikna olsam hep o gözleri yüznden ikna oluyorum offf

Yorumla
    • kibar94
      kibar94
      +1 yıl

offlama yahu ben şu an öyle bir durumum olsa doğrurum aldırmam bekar olduğum halde yemem içmem bakarım evladım o benim ötesi yok. Bide bu aşk meyvesi kıyılır mı ya bir kendine gel. Gözleri ona burnu ağzı sana benzicek belki de oda sana aynen öyle masum bakıcak ona bakıp işte ikimizin ortak yaptıgı en iyi iş bu diceksin. Sende istiyorsun bu bebişi korkuların var sadece. Ben senden daha deli doluyum ama inan doğurur bakardım. Sende öyle yap.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet doğru bende istiyorum ama korkularm var işte neyse benim kötü anneliğimi aşkım çok iyi bir baba olarak kapatır artık sağol sanada canm :D

Yorumla

En İyi Cevaplar

• evoler
    evoler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Annelik inanılmaz birşey. Çocuk doğduktan sonra ''bakamam edemem'' korkusu kaybolur. Tüm benliğinle onun parçan olduğuna inanır onu sahiplenirsin. Bir anne değilim lakin duygu değişimleri hakkında büyük araştırmalarım olmuştur. Aşkınıza ihanet etmeyin. Aksi halde siz eşinizden gizli iş çevirirseniz, oda sizin arkanızdan gizli işler çevirir. Ne yaparsan onu bulursun hesabı.. Ki buda hoş bir durum olmaz. Tüm içtenliğinizle eşinize açılın. İstemediğinizide belirtin. İsteğinizi onunda bilmesi önemli. Lakin bana kalırsa küçücük bir cana kıymak çok yanlış olur. Belkide hayatınızı büyük ölçüde değiştirecek, mutluluğa ereceğiniz sağlam bir alt yapının getirisi olur o bebiş. :) Rabbim yardımcınız olsun.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bebiş demeyin içim dahada yanıyor :(

Yorumla
  • Nopain
    Nopain Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

Bak şimdi biraz empati yapalım. Sen erkek olsan karında hamile olsa sana söylemeden çocugunu aldırsa atıyorum 10yıl sonra ortaya cıksa ne yaparsın ben şahsen affedemem böyle bişiyi o bebegi babanın evinden getirmedin ne kadar seninse o kadarda onun böyle bir şey söylemen bile beni sinir etti açıkcası.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gerçekten mi ne yapsam yaa

Yorumla
    • Nopain
      Nopain
      +1 yıl

Hala ne yapsam diyorsun ya cidden sinirlendim he gidip söyliyceksin tabiki bilmek onun hakkı bu haktan bile öte söylemek zorundasın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gidip söylesem bu bebeği doğurmak zornda kalırım ama

Yorumla
    • Nopain
      Nopain
      +1 yıl

Kendinle nasıl barışık yaşıyorsun anlayamadım kocanımı sevmiyorsun ya da onamı güvenmiyorsun kendinimi hazır hissetmiyorsun ( ki bence bu hazır muhabbeti saçmalık) ne olursa olsun aldırmak istedigini söyle ya anlamıyorum bir erkek olarak ben böyle bişiyi kaldıramam aslada affetmem ne demek bir insanın yavrusunu ona sormadan öldürüyorsun bu nasıl bir bencilliktir ya.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kocamı nasl sevmem onun için ölürüm onu çokkk seviyorum herşeym o benim

Yorumla
    • Nopain
      Nopain
      +1 yıl

Sorun çözüldü demekki alıp karşına konuşucaksın tebrik ederim medeni bir insandan bkledigim davranışlar bunlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

konuşcam inşallah iyi bir anne olurum

Yorumla
  • GreenPOOL
    GreenPOOL Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

hem dinsel açıdan günah hemde eşinizden gizlenecek pembe bir yalan değil bu sanırım bu ciddi bir konu o çocuk senin kanın senin çocuğun.

1
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ama o doğsa ona iyi bir anne olamam ki ben :(

Yorumla
    • GreenPOOL
      GreenPOOL
      +1 yıl

neden böyle düşünüyorsun belki çok iyi bir anne olursun hem annelerin kötüsü mü olur anneler melektir :) sana anne diye bağırdığını , anne su ver , anne süt içmiceem! , anne uykum yoook! , anne parka gideliim.. birde bu güzel anıları düşün :) bence onu istememek çok yanlış :( seni annen baban istemeyip aldırsaydı nasıl küserdin hayata bir düşünsene :( onun yaşamasına ve nefes almasına izin vermelisin :( annesiiiii.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet isterim ama ne bileyim çok güzel söyledn sende şimdi gerçekten bilemiyorum :(

Yorumla
    • GreenPOOL
      GreenPOOL
      +1 yıl

sen bu bebeği istiyorsun canım ablam sakın aldırma felan düşünme eşini ara ve mutlu haberi ver :) hem daha bunu zevkli yerleri vaaaar :) aşericeksin kocan senin etrafında 40 dönücek :) haahha birde böyle bak o doğduğunda onu senin kucağına verdiklerinde düşünsene doğru bir karar ile o ömrü boyunca sayende nefes alabilecek gülecek ağlayacak aşık olacak aşk acısı çekicek ve en sonunda her zaman annesinden avunacak sana sarılacak ve asla kokunu unutmayacak... bunlar dünyaya değer duygular. ben annemi çoook seviyorum ve onun için salise düşünmem ölürüm. :) sende böyle bir çocuğun olsun istersin ablam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet çok isterim gerçekten ama ona iyi bir anne olamasm ne yaparm ya o beni senin anneni sevdiğin gibi sevmezse babası beni çok seviyo eminm onuda çok sevcek ama ben hiçbi zaman iyi bir anne olmaycam işte off kardeşim bir akıl vern ne olur :(

Yorumla
    • GreenPOOL
      GreenPOOL
      +1 yıl

neden sevmesin neden iyi bir anne olamayacağını düşünüyorsun neden böyle negatifsin ablacım. lütfen topla kendini kendine gel. bu işin üstesinden çok güzel geleceksin çok güzel bir anne olucaksın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gerçekten olurmuyum bebeğime iyi bakabilirmiym

Yorumla
    • GreenPOOL
      GreenPOOL
      +1 yıl

neden bakamayasın senin diğer annelerden neyin eksik ki? Aaaa evet bişey eksik sadece tek bişey : ÖZGÜVEN !!!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet bende biraz özgüven eksikliği var

Yorumla
    • GreenPOOL
      GreenPOOL
      +1 yıl

ama bu çözülebilir bir problem bence çok iyi bir anne olabilirsin sadece kendine güven eşinde yanında bunu başarabilirsin :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

inş. :)

Yorumla
    • GreenPOOL
      GreenPOOL
      +1 yıl

ilerleyen zamanda haber edersiniz umarım merak ederim ben :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olur ama eşime söylücem okuldan döncek birazdan öğretmendr garantisini veriyorum bana o güzel gözleriyle bakcak ve beni ikna edcek

Yorumla
    • GreenPOOL
      GreenPOOL
      +1 yıl

Tebrik ederim ablam çok güzel bir şey yaptığını doğunca anlayacaksın :) iyi insanlar iyi ki var :) kendine çok iyi bak kendinide yorma :O görüşmek üzere :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim kardeşim sağol gerçekten :D

Yorumla
    • GreenPOOL
      GreenPOOL
      +1 yıl

önemi yok ablam doğru yolu sen seçtin :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet çok şükür :D

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

49

Cevap

64

Cevap

• AzadDuru
    AzadDuru Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 50%
    +1 yıl

Bak gençsin birden telaş yaptın gözün korktu tamam. Ama dur ve sakin bir şekilde düşün bebeği aldıramazsın helede eşinden habersiz. Esinle konuşup ona endişelerinden bahset eminim seni anlar yanında olur. Başa dönecek olursak madem istemiyordun onlarca korunma yöntemi var hiçbirşey bilmiyorsan insan bir sağlık ocağına gidip bilgi alır bu kadar cahil olduğunuzu zannetmiyorum. Acele karar vermeyin madem olmuş bundan sonrasını ona göre ayarlayıp yaşamınızı devam ettirin nankörlük etmeyin bir çocuk sahibi olabilmek için hergün hastane kapılarında sürünen, parasını yetirmek için boğazından kesen insanlar var siz bu mucizeye şimdi sorunsuz kavuşmuşsunuz şükredin... Kimse annesinin karnında öğrenmiyorki anneliği ani kararlar vermekten kaçının pişmanlığı ömür boyu kalır içinizde yoksa...

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben hemşireym canım ve herşeyn farkındaym ama ne yapaym kazayla oldu şmdide ne yapcağımı blmiyorm

Yorumla
    • AzadDuru
      AzadDuru
      +1 yıl

Herşeyi biliyorsan ne diye dert yanıyorsun kocaman insansın sende kaza dersen normal sokaktaki vatandaş ne yapsın... Demek ki neymiş herşeyi bilmek önemli değilmiş... Ne diyim sen kafana koymuşsun harcayacaksın o masumu... Allah akıl fikir versin cümlemize...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onu dğurmaya karar verdm ama onu hala istemiyorum sadece katil olmak istemiyorm

Yorumla
  • elalalaOo
    elalalaOo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Sizin gibi insanları gördükçe hemcinslerimden utanıyorum. Günde kaç çift çocuk sahibi olabilmek için doktor doktor kapı kapı dolaşıyor sen biliyomusun acaba? Madem gencsin istemiyorsun neden korunmuyosun arkadaşım? O karnındakine yazık günah değilmi? Sen gencsin diye bir cana nasıl kiymayi düşünebilirsin? Öteki tarafta bunun hesabını nasıl vericeksin o minicik bebeğe? Bide eşime söylemeden diyorsun o bebeği tek başına mı yaptın arkadaşım bu ne bencilliktir ya ben 21 yaşındayım nisanliyim adet düzensizliklerim kistim var yumurtaliklarimda çocuk sahibi olamam ilerde diye nasıl korkuyorum biliyormusun nisanlimla her ay doktora gidiyorum ilac kullanıyorum olmazsa benden uzaklas diyorum sana bunu yapmaya hakkım yok diyorum yanımda oluyor hep ve onun sayesinde güç topluyorum sana rabbim böyle bir şans vermisken nasıl aldırmak dersin? Ne kadar şanslı olduğunun farkında bile değilsin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben vazgeçtim bebeğimi aldrmaktan

Yorumla
    • elalalaOo
      elalalaOo
      +1 yıl

En doğrusu

Yorumla
  • Pilumunus
    Pilumunus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 68%
    +1 yıl

Bu yaptığın cinayettir. Madem istemiyorsun, niye içine boşaltıyorsun? Günah değil mi? O öyle sizin zevk oyuncağınız değildir. İstediğiniz zaman aldırmanız mümkün değildir. Ayrıca henüz hiç anne olmamışsın, bebeği aldırman senin bir daha hiçbir zaman anne olmamanı sağlayabilir. Bence kocanın bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum. Neticede onun çocuğu, gizlememelisin. Ayrıca eminim, doğurduğun zaman çok güzel bir his yaşayacaksın.

Yanlış yapıyorsun, bu yanlıştan dönmen gerekiyor.

5
    1 Yorumla
    • gökhan-n
      gökhan-n
      +1 yıl

Avukat gibi hatunsun. d

Yorumla
  • Tırtıl9
    Tırtıl9 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 47%
    +1 yıl

Yaşını merak ettim doğrusu? Ben 21 yaşında anne oldum. Onu kucağına verdiklerinde hiçbirşey aklına gelmeyecek yapamam edemem diye birşey yok doğan gereği anne olmanın sana verdiği duyguya herseyi yapacaksın bu konuda endişelenme. Ayrıca eşinin haberi olmadan bebek aldıramazsın. Hem aldırabilsen bile bu kararı nasıl kendin verebiliyorsun ki onunda bilmeye hakkı var.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben de 20 yaşndaym şu an

Yorumla
    • Tırtıl9
      Tırtıl9
      +1 yıl

Anladım aldırmak gibi bir niyetin varsa ki bence aldırma eşine söyle onunla konuş. Hem düşünsene bu iş gizli kalmaz bir gün öğrenirse bütün ilişkiniz değişebilir. Eminim sana kızar.

Yorumla
  • SudaAcanNilüfer
    SudaAcanNilüfer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Saçmalama ilk aylarda bu oluyo genellikle, yıllarca ya anne olamazsam korkusuyla yaşamış bir insan olmama rağmen hamilleliğimi öğrendiğimde hiç sevnmedm hatta nasıl bakarım daha gencim benim bile ilgiye ihtyacım varken onunla nasıl ilglenirim gbi saçma sapan birsürü şey düşündüm ama sonra onun o tekmelerini hareketlerini hissedince ultrasonda görünce kucağına alıcağın günü dört gözle bekliyosun emin ol ilk bir kaç ay oluyo böyle düşünceler

0
    4 Yorumla
    • SudaAcanNilüfer
      SudaAcanNilüfer
      +1 yıl

şu an hamileyim 5 aylık ve sabırsızlanıyorum onu kucağıma almak için o Allahın lütfu minicik çaresiz sana muhtaç düşünsen yaa :'(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet yaa daha ben çok byük deilm onu nasl doğrcam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

senin ilk çocuğunmu

Yorumla
    • SudaAcanNilüfer
      SudaAcanNilüfer
      +1 yıl

Benim ilk evet, ya saçmala lütfen ayetlerde bile yazıyo bu evleniniz çoğalınız sonuçta evlenmenin amacı bu Rabbim veriyo daha bebek anne karnına düşer düşmez o vasfı bilmediğin herşeyi öğreniyosun onunla ilgili kucağına alınca zaten

Yorumla
  • TeKNiKaKSaK
    TeKNiKaKSaK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

gencim diye bir bebeğin canını almak istiyorsan o olduğu için birşeyler yapamıyorsan eğlenip tozamıyorsan sana kalmış bişey ama cezasını elbette kat kat çekeceksin hem burada hemde öteki tarafta. 2. konu bu çocuğu sen tek başına yapmadın bunu kocanla yaptın ki onun hakkıda var senin hakkın kadar onun bilmeside gerek gizli yaparsan kocanın hakkıda üstüne eklenip veryansın olursun.

0
    0 Yorumla
  • Maviş930
    Maviş930 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

Cocugun o senin ya parçan. cocuk istemiyorsan neden evlendin. sevgili kalsaydiniz. cinayet isleyip cehennemde kalmak istiyorsan daha dogmamis sabinin kanina girmek istiyorsan buyur aldir. ayrica kocanida kandirmis olucaksin. bilgin olsun doye soyluyorum 22 gunden sonra bebeginin kalbi atmaya basliyor. O karnindaki cenin artik bir canli kalbi var ona da sor istersen.

0
    0 Yorumla
  • Tumuro
    Tumuro Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Yazık değil mi karnındaki canlı parçasına şöyle söyleyeyim belirli bir zaman geçtikten sonra neden almıyolar o bebeği biliyı musun çünkü içine tanrı ruh üflüyor ve bebek artık hem bu hem de öteki dünya arasında köprü kuruyor eğer sen onu alırsan ruhu üflenmez ve hiç olur bir hiç olmak ister miydin hiç var olmamak bence üzücü

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet haklısın :(

Yorumla
    • Tumuro
      Tumuro
      +1 yıl

Yani benim için yeterli bir sebep olurdu hiç değilse kocana danış yaşın kaç, bu arada annem beni 18 yaşında doğurdu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yasım 20

Yorumla
    • Tumuro
      Tumuro
      +1 yıl

Dediğim gibi bir eşine danış geliriniz de iyiyse bebeği aldırmak mantıksız olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gelirimiz iyi problem yok

Yorumla
    • Tumuro
      Tumuro
      +1 yıl

Önünde daha tahmini 7-8 ay var kendini hazır hissetmen için bence yeterli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilmiyrm inşallah görcez

Yorumla
    • Tumuro
      Tumuro
      +1 yıl

Neyse başarılar umarım iyi bir anne olabilirsin Tebrikler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

inşallah kardeşm sağol

Yorumla
  • grksz
    grksz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Bunun genci yaslisi mi var cocuk sahibi olamayan onca insan varken o cocuga da yazik değil mi anne olmaktan korkuyorsun bnce sen çocuğunu biraz büyüsün hisset karninda değişir tum fikirlerin birde kucağına aldin mi onu yaptığına pisman olursun yapma yazik bebeğine

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Eş izin vermeden çocuk aldırma durumu olmuyordu sanırım evli çiftlerde. Birisi burdan yine yazmıştı, çocuğu düşürmek için uğraşmış, düşürmüş. Hem pişman oldum diyordu hemde eşi ve kaynanası bunu kovmuşlardı. Çocuk sadece size ait değil, eşinizle konuşun bu durumu.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Olayın günah sevap boyutuna girmeyeceğim, aldıracaksanızda eşinizle beraber alın bu kararı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o kesinlikle ne yapar ne eder bu çocuğu doğurturur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gizlice aldırırsanız bir şekilde bu ortaya çıkabilir. Her türlü sonucu göze alıp kararınızı ona göre verin, buna boşanmakta dahil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

asla ondan boşanmam ben onsuzluğa dayanamam nefes alamam kocam olmadan onu çokkk seviyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok zor geliyorsa bile bir fedakarlık yapıverin. Sonuçta sevmediğiniz birinin çocuğu değil, belki babasına benzeyecek onuda çok seveceksiniz. Ama kız olursa bilemem.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Diğer cevabı okudum, kararınız için sizi tebrik ediyorum. Mutluluklar, iyi bir anne olacaksınız eminim.

Yorumla
  • DcnUsl
    DcnUsl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Sadece bu sebepten yani gencim deyip doğurmasan bende senin eşin olsam aldırdığını öğrensem beynini dağıtırım. bence bir eşine sor sadece sen yapmadın onu vebali ağır olur. Pişman olursun rüyalarına girer. Anne ol kutsal ol eli ayağı öpülesi ol. Kucağına aldığndaki hisle aldırdığındaki hissin farkını kavra. ;)

0
    0 Yorumla
  • Krl06
    Krl06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Sen Allahın bahşettiğinin canına kıymaya ne hakkın var Allah bu yaptığına karşılık bir daha çocuk vermesse sana erken yaşta evlenmiyeydin ozaman kondom üretmişler hap üretmişler 5 dk zevk için çocugun günahı ne herkes rıskıyla gelir ben kocan olsam bunu yaptığını öğrendiğim dakka boşarım seni!!! Çeki düzen ver kendine.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bende anne olmayı istiyorum ama o çocuğa yazk ben sorumluluk alamam ki iyi bir anne olamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çünkü kocamla birbirimizi çok seviyoruz evlenip beraber hayallermizi gerçekleştircek çocuk bir 28 yaşlarnda istiyordm

Yorumla
    • nefertiti
      nefertiti
      +1 yıl

tamam da bir kazadır olmuş hem bu işin planı mı olur yaa. Bak ne güzel haa 28 yaşında ha şimdi. Eğer gençliği yaşayamam falan diye düşünüyorsan hiç öyle düşünme bu çok ynalış düşünceler bugüne kadar çocuk aldırıp çocuk düşürüp memmnun kalan bir insan görmedim ben. Sonra çok pişman olacaksın. Bunlar materyalist bakış açıları. O çocuğu doğur. İyi ki doğurmuşum diyeceksin. Benim arkadaşımın ablası yeni doğum yaptı bebeğine bakarken ağlıyor. Ağlayarak sarılıyor o kadar güzel bişey ki diyor. Bak ben de evliliğe soğuk bakarım öyle bişey hayatta da düşünmedim evlenip çocuumo lsun diye hiç imrenmem ama o kadını gördükçe Allah allah yaa herhaldeç ok güzel ibşey diyorum. Merak etmeye başladım yani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hmm bilemiyorm bebeği istiyorm ama korkuyorm

Yorumla
  • norajj
    norajj Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Bebeği yapma aşamasında düşünseydin keşke, ne olursa olsun Allahın verdiği canı senin almaya hakkın yok bence, bir de eşinden habersiz. Ben erkek olsam, eşim benden habersiz çocuğumu aldırsa ve bunu öğrensem kendimi resmen aldatılmış gibi hissederim.

2
    0 Yorumla
  • athena_
    athena_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

İstemiyorsan doğurmak gibi bir hata yapma. Yok onun da canı var yok yaptığın cinayet falan diyolar da istemeden çocuk sahibi olmak hem seni hem çocuğu mutsuz eder 10 haftaya kadar aldırmak senin yasal hakkın. Ama bunu kocandan gizli yapma

1
    0 Yorumla
  • İsmimiSenKoy
    İsmimiSenKoy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 58%
    +1 yıl

Kesinlikle beraber karar verin, sonra öğrenirse ilişkinizin durumu kötü olur. Ona açıkla nedenlerini şimdi belki dinler, sonrasında ne desen haksız olursun gibi.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

asla beni dinlemez o bebeği ister

Yorumla
    • İsmimiSenKoy
      İsmimiSenKoy
      +1 yıl

Bu kararı tek başına alıyorsan ilişkinize de son vermelisin bence.

Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Geçmiş olsun.. Hamile kalmadan önce düşünecektin...

Aldırmayı sakın aklından bile geçirme...

4
    0 Yorumla
  • Malika65
    Malika65 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Merhaba beni hamile biraktylar babasy kabul etmedi çocugy bende kabul edemem kime çocuk lazim olursa bana ulaşsyn çünki başka çarem yok napaçagymy bilemiyorum kendim şaşkinim. Babasy sokaga aty beni kabul edemiyorum bende çocugy lütfen yardum edin kurtulmak istiyorum çocuktan

0
    1 Yorumla
    • fthtca
      fthtca
      +1 yıl

Bebeği doğurdun mu?

Yorumla
  • RememberUS
    RememberUS Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Eşin bi' şekilde öğrenirse eğer, hayatı boyunca seni affetmese haklı..

5
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

böyle bir şeye tek başına karar vermeye hakkın yok.

umarım mutlu olursun.

4
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim biliyorum aşkıma çok büyük haksızlık yapıyorum

Yorumla
    • majestetuncay
      majestetuncay
      +1 yıl

umarım karnındaki de aşkın olur arkadaşım ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olur mu ya onu doğurduğum için bana beddua ederse benim annem neden bu derse ya beni hiç sevmezse :( ne yaparm o zaman

Yorumla
    • majestetuncay
      majestetuncay
      +1 yıl

öyle bir ihtimal, sizin aldığınız nefesi almayı unutmanız kadar imkansız.
      Dininizi bilmem ama benim dinim müslümanlıkta, cennet analarının ayakları altındadır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

benim içinde onu istiyorum ama ya iyi bakamazsam

Yorumla
    • majestetuncay
      majestetuncay
      +1 yıl

Annelik kadınların içinde var. o yüzden bünyeleriniz bile anaç.
      benim validem 18 yaşında kardeşimi 19 yaşında beni doğurmuş.
      Benim içinde öyle diyorsun ya, ya Yaradan sana bir daha bu şansı vermezse?
      hastane kapılarında anne olmak için baba olmak için bekleyen o kadar insan varken sen anne olma şerefine erişiyorsun, farkında mısın ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bebeğimi çokk sevicem o zman onu doğurcam herşeye rağmen kendime güvencem

Yorumla
    • majestetuncay
      majestetuncay
      +1 yıl

Çok sevindim sizin adınıza, eşiniz ve çocugunuzla bir ömür mutlu olmanızı dilerim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

inşallah kardeşim sağol

Yorumla
  • Burakkk
    Burakkk Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Sen asla anne olamazsın nasıl bu kadar gaddar bencil olabiliyosunuz sen ve senin gibi düşünenler. Kendi lüksün için bir cana kıyıyosun kıydığın canda kendi öz ve öz evladın SEN EVLAT KATİLİMİSİN !

0
    0 Yorumla
  • japonkupelisi
    japonkupelisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Bebeğini senden parca parca keserek alacaklar. Sonra da çöpe atacaklar. Senin bebeğini...

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

offf demeyin böle kötü hissediyorum :(

Yorumla
    • japonkupelisi
      japonkupelisi
      +1 yıl

İçinde minicik bir canli var. Herşeyiye senin minicik elleri ayaklari olan bir canli. bir bebek. Ve sana ait senin bebegin. Hic bir gunahi yok. Sana muhtac. Senden nefes aliyor senden besleniyor. onu en çok koruması gereken insan sensin ama sirt ceviriyorsun. Kendi yavrunun ölümüne sebep oluyorsun. Minicik kollarinin bacaklarinin kesile kesile alinmasina bütün o aciyi çekmesine göz yumabilecek misin. Hepsini hissedecek çünkü. Bak eşine şöyle doktora gidin bir kere kalbinin nasil attigini gör o cihazda ondan sonra sende isteyeceksin dogmasini. Sonra bunlari dusundugun icin vicdan azabi cekeceksin. Yani Allah askina. Dünyada bir kadinin basina gelebilecek en güzel şey bu. Ve milyarlarca doktugu halde buna sahip olamayan bir suru kadim var. Bu sana. bahsedilmiş bimlutuf elinin tersiyle itme. Hem sizin dikkatsizliginiz yüzünden olmuş bunda onun sucu ne ki. Gel vazgeç bu isten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya yapma bunu işte kardeşim en zayıf noktambi insanın acı çekmesidr lütfen bu işkenceyi çektrmeyn bana bende istemem böle olmasını

Yorumla
    • japonkupelisi
      japonkupelisi
      +1 yıl

Öyle olmasin o zaman. Dogur o bebeği. Yani Allah askina senin bebegin yahu. TV de bile aci çeken cocuklari görünce mahvoluyor insan. Kendi yavruna nasil bu kadar kayitsiz kalabilrisin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aşime haber vercem ve doğal olarakta doğurcam zaten

Yorumla
    • japonkupelisi
      japonkupelisi
      +1 yıl

Ha şöyle yola gel :)

Yorumla
  • kolarado
    kolarado Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

Sakin yapma yalancının mumu yatsıya kadar yanar öğrenir yuvan yikilabilir... Hem senin hakkın yok onu öldürmeye keyfine göre Allah adildir bunu senin yanına bırakmaz saçma sapandüşüncelere dalma bismillah de kendine gel dostum

0
    0 Yorumla
  • badeaydin
    badeaydin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Madem istemiyosun dikkat etseydin keşke. o sadece senin değil eşininde bebegi. bilmeye hakkı var
    Şunuda söyliyim, aldırmayı düşündúğün bebege sahip olmak için binlerce insan tedavi oluyo, para harcıyo. değerini bil

0
    0 Yorumla
  • Quees
    Quees Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl

Eşinin bunu bilmeye hakkı var.
    Hazır hissetmiyorum diye bilirsin ama istemiyorum da ne demek.
    Inan bir bayan olarak sinirlendim.

0
    0 Yorumla
  • gelsenesen
    gelsenesen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 57%
    +1 yıl

bence aldıracak olsan bile eşinle birlikte yapmalısınız çocuk ikinizin ki günahına vebaline dayanamazsın...

0
    0 Yorumla
  • ciklembik
    ciklembik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 42%
    +1 yıl

olan çocuğa oluyor yazık keşke önlem alsaydınız yinede iyi düşün derim ilerde pişman olmazsın enazından

0
    0 Yorumla
  • kupakızıııı
    kupakızıııı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Aldırdığında katilsin , hemde kendi öz çocugunun..
    ve o bebeği hissederken içinde nasıl düşünüyorsun nasıl anne olacaksın sen sen.. seninde baban var eşini düşün günahı büyük olacaktır..

0
    1 Yorumla
    • brkc006
      brkc006
      +1 yıl

özelden yazar mısın acil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

adam az daha fazla zevk almak için prezervatif kullanmıyor üstüne bide içine boşalıyor, onu geçtim sen ertesi gün hapı kullanmıyorsun
    gerçekten ülkemizdeki insanların cinsellik konusunda bilinçlendirilmesi lazım

1
    0 Yorumla
  • sologitarist
    sologitarist Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Bu cinayetle eşdeğer cehennemde ebedi yanmak istemiyorsan aldırma. Ayrıca da çocuğun olduktan sonra alışırsın, çok seversin.

0
    0 Yorumla
  • Emrelife
    Emrelife Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

Kendine katil olmayı yakıştırıyorsan ve de ahirette o bebeğin ile yuzlesmeyi göze aliyorsan istedigini yap!

0
    0 Yorumla
  • akincelik
    akincelik Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,7b cevap paylaştı.

aa bebişin hakkında ne kötü düşünüyorsun
    ama annesini çok seviyo

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ohoo ben çoktan kararımı değiştirdim bende bebeişimi çok seviyorum alıştım bile hamileliğe :D :D

Yorumla
  • cikolataperisi
    cikolataperisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

hamile kalmadan neden korunmadım şimdi nasıl kıyıcaksın ayrıca evlisin işte bana kalırsa aldırma derim aldırma çünkü sonra pişman olursun

0
    0 Yorumla
  • mavi_cadı
    mavi_cadı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 31%
    +1 yıl

Cocugun cocugu olmus. Aldirma kiz evcilik oynarsiniz

1
    0 Yorumla
  • Taita
    Taita Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

ama bu ciddi bir iş.. sırf zamanı değil diye de yani o güzelim sıpayı nasıl doğurmazsın? helalin kocan bebeğiniz yani

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

doğurcam kardeşim kararımdan döneli nerdeyse 1 buçuk hafta oldu :)

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

ne güzel Allah hayırlısını nasip etsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

inşallah saağol :)

Yorumla
  • Milena357
    Milena357 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

O bebek senin zevkinin oyuncağı değil doğmamış olması yaşamadığı anlamina gelmiyor onun bir ruhu var nasıl böyle kalpsiz olabiliyorsun

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben kalpsiz değilim sadece onu düşünüyorum :(

Yorumla
    • Milena357
      Milena357
      +1 yıl

O düşünüp öldürüyorsun yani?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hyr öldürmycem ama umarm ona iyi bir anne olurm

Yorumla
    • Milena357
      Milena357
      +1 yıl

Onu ve esini seviyorsan doğur ve koşullar ne olursa olsun ona iyi bir annelik yap zaten kucağına ilk aldığın anda ona aşık olucaksın eminim "iyiki" dogdun diyeceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

inşallah

Yorumla
  • darkblue89
    darkblue89 Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Yazık değil mi o masuma niye korunmadın anne olmak istemiyorsan

1
    0 Yorumla
  • vededimki
    vededimki Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 54%
    +1 yıl

eşine söylemeden olmaz çok büyük bir karar bir daha düşün bence

0
    0 Yorumla
  • ebrucukkk
    ebrucukkk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

nasıl bir vicdan ya ben 3 aylık hamileyim ayrıca evlilik dışı 4 ay sonra evlenicem 19 yaşındayım gencim bende ama o nasıl bir duygu ne kadar güzel bilsen bence sakın öyle bir hatta yapma hatta mesaj at dertleşelim

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olur mesaj atcam sana sorularm var?

Yorumla
    • ebrucukkk
      ebrucukkk
      +1 yıl

tamam hadi

Yorumla
  • jjonturk
    jjonturk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

vay anasını ya adamn düşmanı yatağından çıkıyo. nedir bu türk erkeklerinin çektikleri. sen hazır felan değil eşini sevmiyon

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eşimi çok seviyorum sevmez olurmuyum büyük bir aşkla evlendik biz ne zorlukları atlattık ordan bişey bilmeden konuşma

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

soruyu soran sen isen sende eksiklik var. adamı dünyadaki en güzel duygulardan mahrum etmenn hesabını yapıyosun. benm eşim sen gibi olsa annda şutlarım. kendi egon için yapmacağınız şey yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ego değil ben onun sorumluluğunu alamam ki ona iyi bakamasm daha byk günah işlerm

Yorumla
    • jjonturk
      jjonturk
      +1 yıl

hayatın bir parçası çocuk büyütmek nereye kadar kaça bilirsin. belkide sen sorumluluktan korkuyodursun yakın çevrendekilerle paylaş yene bilirsin korkularını

Yorumla
  • İnci18
    İnci18 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 528 cevap paylaştı.

Çocuk doğurmak seni yaşlı kılmayacak.
    Ve çok güzel bir şekilde genç yaşta anne olmuş olacaksın.

0
    0 Yorumla
  • sese123
    sese123 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 686 cevap paylaştı.

Hazir değilsen aldir çocuk bakmak kolay değil kimseyi dinleme.

0
    0 Yorumla
  • Güüler
    Güüler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 441 cevap paylaştı.

20 yaş erken olabilir ama korunmayı bilecektin artık. Katil olmak istersen seni tutan kim? Cocuk ikinizin eşine söyle.

0
    0 Yorumla
  • Topuksuz
    Topuksuz Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.

dicek söz bulamadım. evli olmasan aldır falan dicez ama evlisin be. anne olmanın genci yaşlısı mı var. Genç anne olmak daha iyi

2
    0 Yorumla
  • 6321arda
    6321arda Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

korunma yöntemleri var yazık değil mi bu çocuğa neye aldıyorsun yaparken güzelde çocuk olması mı kötü

1
    0 Yorumla
  • PenguenKarısı
    PenguenKarısı Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Niye korunmuyonuz yavrum? ya da 40,45 yaşlarındamı doğuracan sen? Doğur gitsin karnındakine yazık

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yüce Rabbim Kurban olduğum hikmetinden sual olunmaz. Böylelerine çocuk veriyor kimileride yillarca tüp bebek tedavi uğraşıyor olmuyor. Nasibin Farkında Olmak, O da bir Nasip..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tamam evlisin güzel madem öyle birşeye kalkısıyorsun ve çocuk istemiyorsan eeee ne diye korunmuyorsun? Yazik degilmi simdi o can'a yüce mevlam hesap sorar. Doğurmalisin onu annelik kutsal bir vazifedir

0
    0 Yorumla
  • KrlKrl
    KrlKrl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Ben inanmıyorum arkadaşlar bu motorun evli olduguna evli kadınlar asıl çocuk ister yaş 20 felan hikaye kocanın rızası olmadan aldıramassın.

0
    0 Yorumla
  • macenta
    macenta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

bir insan öldürmekten farkı yok. Aldırma hiç pişman olmazsın doğduktan sonra fikirlerin tamamen değişir.

1
    0 Yorumla
  • uysalcadı
    uysalcadı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

bence aldirmayi. inanin o cocuk dogsa ilerde iyki dogurmusum diceksiniz

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilmiyorum ben onun sorumluluğunu alamam ki ona iyi bir anne olamam

Yorumla
    • uysalcadı
      uysalcadı
      +1 yıl

oyle zannediyosun. benim teyzemde ayni senin gibi dusunuyodu. ama simdi iki tane kizi war ve cok iyi bir anne inan pisman olmazsin. ustelik onun gunahini cekersin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilmiyorum ona yazk etmek istemiyorum dnyaya gelip benm gibi bir annesimi olsun yani :(

Yorumla
    • uysalcadı
      uysalcadı
      +1 yıl

bilemem seni tanimiyorum. sen bilirsin. ama unutmaki o cucugu aldirirsan bedelini cehennemde odiceksin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben sorumluluk alamam ona bişey olursa onu koruyamam ki

Yorumla
  • SorucuLord
    SorucuLord Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

sanki anne oldummu yaşlı oluyosun töbe töbe olurmu hiç böle bişey

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

millet coocuk sahibi olmak icin neler yapiyorlar sen hamilesin aldirmaya kalkyiorsun Allah istah etsin seni onun günahini öbür dünyada nasil vericeksin bir zevk icin

0
    0 Yorumla
  • Benimadımcesi
    Benimadımcesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Senin gibileri aldirmak lazimm sikip sikip ortaya atıyorlar

2
    0 Yorumla
  • İnspector06
    İnspector06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Sen olmamışsın zaten senden nasıl çocuk olacak onu merak ediyorum :)

2
    0 Yorumla
  • MarbidAngel
    MarbidAngel Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Günah bir cana kıymakdan sözediyorsun. eşinin bilmeye hakkı var.

1
    0 Yorumla
  • turunç8
    turunç8 Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

sakın sakın yapma öyle bir şey. Eve neşe olur ayrıca ne güzel.

0
    0 Yorumla
  • feyzuhh
    feyzuhh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

ver bana ver senden ana olmaz benim hatun bakar ona

2
    0 Yorumla
  • burakbas
    burakbas Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Niye korunmuyorsunuz madem istemiyorsunuzda.

8
    2 Yorumla
    • herooo
      herooo
      +1 yıl

Helal

Yorumla
    • Diavolos
      Diavolos
      +1 yıl

Bu soru çok geliyor ben de bunu söylüyorum hiçbirinden cevap gelmiyor

Yorumla
  • Umutinho
    Umutinho Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

anlaşılır hiç bir yalan saklı kalmıyor o çocuk uzaydan gelmdi yaparken düşünmek zorunda idin. yaptıysan da çocuğa bakmak mesuliyetin.

0
    0 Yorumla
  • Cenqaver
    Cenqaver Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Yapmadan önce düşünecektin boşver olsun çocuğunda bir neşesi vardır erken yaşta çocuğun olması güzel birşey beraber büyüyorsunuz yaş farkı az oluyor

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamileyim ama bebeği istemiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hamileyim ama bebek istemiyorum? 5 cevap verildi
Hamileyim ama çocuk istemiyorum? 19 cevap verildi
Hamileyim ama çocuk istemiyorum? 8 cevap verildi
Hamileyim ama istemiyorum? 9 cevap verildi
Hamileyim istemiyorum? 15 cevap verildi
Hamileyim istemiyorum? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Şu saatte gelen lahmacuna hayır diyebilir misin?
  • Peki siz birine nankörlük yaptınız mı?
  • Mini etek kombinim olmuş mu, üstüne bol hırka ile nasıl kombinlerim?
  • Sizce bazı insanlar bizi gerçekten sevmediği hâlde neden hayatımızda yer kaplamaya devam eder?
  • Kusurlarınız var mı?
  • Evlendikten sonra eşinizin göğüsleri aşırı küçükse ne yaparsınız?
  • Aşkın merhameti olur mu?
  • Çocukluğunuz bugün ki olduğunuz kişiden memnunmudur?
  • İshal olur musunuz?
  • Erkekler tarafından değer görmek için illa açık, crop top tarzı mı giyinmek gerek?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨