Hamileyim istemiyorum?

Hamileyim evli değilim yaşım evlenmeye müsait değil erkek arkadaşımın ailesi doğurmam için çok baskı yapıyor kürtaj için yardımcı olmadılar doğurmaya mecbur kalmam için o yüzden yasal süreyi geçtik erkek arkadaşımda bende istemiyoruz zaten sürekli kaçıp gelmemi söylüyorlar ama istemiyorum tabikide zaten erkek arkadaşımda bu süre zarfında beni aldattı hamileyken hemde farklı farklı kızlarla bunu elimde fotoğraflarla ailesine göstermeme rağmen yine yardımcı olmadılar kürtaj için eğer evlenirsek düzelirmiş beni seviyormuş sözde bu şekilde tavsiye verip duruyorlar beni evlendirip oğullarının sorumzuluklarını benim üstüme yıkmaya çalışıyorlar resmen evlenirsem düzelirmiş falan filan sürekli gitmek istemediğimi söylüyorum ailenin evindemi doğuracaksın diyorlar ailenle senin namusunuz yok ozaman dediler hatta sırf evlenmeye yanaşmadığım için evet ailemle kalıcam gerekirse çünkü istemiyorum ama anlamıyorlar sürekli arayıp yazıp sormalarından benden habersiz aileme ulaşmaya çalışmalarından yoruldum artık bu durumda napabilirim?

Hamileyim istemiyorum?