27 gü

Eltim sürekli çocuklarını bana bırakıyor, sınır koymak ayıp mı olur siz olsanız nasıl hayır derdiniz?

Arkadaşlar yaklaşık 2 senelik evliyim çocuğumuz yok. Eltim ise 9 senelik evli iki oğlu var biri 7 yaşında diğeri 4,5 yaşında. Büyük olan 1. sınıfa gidiyor diğerini de servisle kreşe gönderiyor. Eltim de ben de çalışmıyoruz.
Aynı binada farklı katlarda yaşıyoruz.
Ben en alt kattayım o en üst katta.

Evlendiğimden beri onun istekleri, ricaları hiç bitmek bilmedi arkadaşlar..

Mesela ben evdeyim yatıyorum kaldı ki istediğim kadar yatabilirim. Evlilik benim, ev benim sonuçta.. Neyse gözümü onun mesajıyla açıyorum. Ya işte markete gideceğim çocuklar sende durabilir mi, sonra işte ya düğüne gideceğim çocukları size bırakabilir miyiz..

Ben başlarda hep tamam abla olur falan diyordum ama sonra bu çok sık olmaya başladı. Şimdi bir de diyelim ki birinden biri geldi ya benim ev işi denen bir şeyim de kalmıyor çünkü sadece çocuklara hizmet eden biri oluveriyorum.

Eşim de durumu biliyor ancak biri yengesi diğeri abisi hani kötü olsun da istemiyorum. Ben de kötü olayım istemiyorum ancak her defasında bu tarz şeylerden çok sıkıldık.

Mesela bana annem geliyor tam kahve içicez mesaj atıyor ya ben markete gideceğim veyahut bir yere gideceğim büyük oğlu için yürümek istemiyor sende durabilir mi falan diyor.. Ben de tamam diyorum sonra oğlu geliyor direkt bizim izlediğimiz şeyi kapatıyor ve PS'yi açıyor, oyun oynuyor falan derken bizim gün yine gitti.

Bugün de aynı şeyi yaşadım. 12 gibi uyandım eşime mesaj attım falan derken tam böyle güzelce günüme başlıycam ya bir baktım mesaj geldi. Ben İstoç'a gideceğim de oğlumu okuldan alır mısın falan demiş.
Tamam okul çok yakın alınabilir ama abiii ben neden senin çocuğunu okuldan alıyorum.
Benim yeğenim de o okulda anaokulunda okuyor ve ben gidip onu almıyorum. Sırf bu yüzden bile kendi ablamla ters düştüğüm oluyor.
Zaten yıllarca ablamın çocuklarına bakmışım, etmişim. Çocuk kusacağım artık yemin ederim. Evlendim yine benzer şeyler yaşıyorum.

Bugün eşime de dedim buna tamam derim ama artık dedim yeter yani bir şekilde buradan taşınıp gidelim.

Eltim sürekli çocuklarını bana bırakıyor, sınır koymak ayıp mı olur siz olsanız nasıl hayır derdiniz?
Cevapla