Cocuk istemediği için sizden ayrılmayı düşünüyor. Çocukları sevmiyor istemiyor. Bu düşüncesini net kesin olarak belirtti. Ayrılırsan problem değil dedi. Ona göre yolunu çiz dedi.
Ne yaparsınız?
Cocuk istemediği için sizden ayrılmayı düşünüyor. Çocukları sevmiyor istemiyor. Bu düşüncesini net kesin olarak belirtti. Ayrılırsan problem değil dedi. Ona göre yolunu çiz dedi.
Ne yaparsınız?
Bende istemiyorum. İşine gelmeyen başkasını bulur... böyle bir ülkede çocuk yapmak çocuğu katletmek demektir... Danimarkalı yaşıtım 20 tane ülke gezebiliyor parktime çalışmayla... Biz günde 14 saat çalıştığımız halde tatile dahi gidemiyoruz çocuk senede 3-4 ülke geziyor 🤬😨 Çocuk doğunca senin gibi babanın dassaklarını tır ezseydi de böyle kötü bir ülkeye doğmayaydım derse ne cevap vercem çocuğa _? Ben bile bunu soruyorum pedere... Bile istiye çocuğa işkence demek bu.
Haklısın aferimmmm
ağrı kesici mi lazımdı ablam?🤨
Evet varsa ver disim agriyo
Cevap
2Cevap
Yeteri kadar sevmeyince cocuk isteyemiyorsun o insandan cunki bir omur sonuna kadar paylasamiyicaksin biliyorsun bide tabi yaş da önemli daha genç yaşlar da istememeniz normal ve de hic istememeniz tercih tabiki bu da normal
İçimde çocuk sevgisi pek yok.
Ayriyeten çok kötü bi şekilde doğum fobim var. Sırf bu fobiden dolayı evlilik bile yapmayabilirim o derece..
Sizi cok iyi anliyorum ayni duygulari paylasiyoruz ama 30yaslara yaklasinca inanilmaz boyle asik oldugunuz biri olunca :)) cocuk istene biliyor ha dogru ben 27yasimdayim daha olmadi bana da oyle bie duygu hala istemiyorum😂
Zaten bu devirde artık evlenmeyen ve çocuk istemeyene de doğal bakılıyor.. eksik veya kusurlu değildir bence.
Bazı cahil insanlar hala öyle düşünse bile boş ver bizim ne istediğimiz önemli 😄
Görüşüne saygı duyarım, ama çocuk olmadan evlilik eksik kalır. Yolu ayırmak en doğru karardir
çocuk istemeyen ,40ları geçmiş eski eşinden çocuğu olan tek derdi dünyayı gezmek olan biri sana göre bence
O kadar yaşlıyı napim mk..
Sacmalamayin mutlaka çocuk istemeyen gençler de vardır.
çocuk istemeyen bir adam evlilik gibi bi sozlesmeye imza atmaz. :D atsa bile yine belli bi yaştan sonra. evlenip boşanmış çocuğu olan artık çocuk istemeyen demek istedim zaten
Çocuk için evlenmek isteyen insanları elemiş olurum daha iyi tatlım.
Beni sevdiği için karşılıklı uyum ve sevgi kaynaklı bir evlilik daha sağlıklı.
Çocuk için evlenmek asidi saçmalık
evrimsel psikolojiden bir habersin sanırım
Kişisel tercihten ve herkesin aynı duygu düşüncede olmadığından bi habersin sanırım..
hiç evlenmeyen de var kişisel tercihlerden bahsetmedim? insanlık tarihi boyunca erkek poligamik yapısından neden vazgeçip evlenmiş? çocuk için. neden bakire istemiş? kendinden olan çocuğa baktığından emin olmak için. kalkıp gelip de çocuk için evlenmek isteyen diye burun kıvırırsan ben de sana derim ki zaten bu hep böyle
Bir insan senle zarın ve doğurganlık özelliğinden dolayı evleniyorsa ve sende buna normal bakıyorsan daha fazla tartışmayı uzatmaya gerek yok ablacım. Karşındaki erkeğin fikrinden çok biraz kendi isteklerine kulak vermeni öneririm sana sadece😂 var olma sebebimiz erkeğin soyunun devam etmesi için bir araç değil. Bakış açını değiştir.
Evlendik diye çocuk yapmak zorunda değiliz evlilik çocuk için olmaz saygı duyarım
Ayrılır mısın peki
Benim de hedeflerim var ilerde çocuğun maddi, manevi görevlerini üstlecek güçte olabilirsem kağıt üzerinde evlilik yapıp evlat edinmek istiyorum o yüzden saygı duyarım ve seviyorsam ayrılmam çünkü duygusal bi evlilik zaten istemiyorum ama seviyorsan ayrılma derim
Mantıklısın çok
açık olduğu için teşekkür eder ayrılırım işte
Tebrikler
Güle güle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?