Biz aynı binada oturuyoruz eltim 8 senelik evli biri 6 biri 4 yaşında iki oğlu var. Bende neredeyse 1.5 senelik evliyim henüz çocuğumuz yok.
neyse başlarsa böyle küçük ricalarla başladı bu işte çocuklar gelmek istiyor falan derdi gelirlerdi ama sık değildi. Şimdilerde ise bana ne zaman mesaj atsa isteği hep çocuklarıyla ilgilenmem yönünde oluyor. Ben bu durumdan çok sıkıldım. Bir şey de diyemiyorum. Eşim de aslında rahatsız oluyor ama abisinin eşi sonuçta ne desin durumunda.
Herkes olaya kendi açısından bakmayı tercih eder. Bugün ise biz eşimle erken kalktık ve kahvaltıya gittik yani gözümü açtım bir baktım mesaj yine “günaydın uyandınız mı ya ben saat 14.00 gibi düğüne gidicem , çocuklara 2 saat bakabilir misin?” yazmış.. yani hem pazar günü eşim evde ve tek tatil yaptığı gün. Hem de neden pazar günü senin çocuklarına 2 saat bakayım.. düğüne onları da götür. Ya da yakınında annesi var ablası var bırakabilir aslında. Yani hiçbir zaman tercihi onlar olmuyor sürekli ben boşta bir elemanmışın gibi bana söylüyor.
bende dedim yani ben Çatalcada yım abla yazdım.. bana yazmış ki aa dün evdeydin.. slk mısın abla diyesim geldi artık.
dün evdeysem bugün neden Çatalca da olmayayım. Çok mu uzakta bu yer sanki.. dedim kahvaltıya geldik yoksa bu saatte hayatta kalmazdık diye de belirttim. Anlasın artık yani insanların da ayrı özel bir yaşamı olduğunu.
ya mesela pazara gidecek ee ben pazara gidicem de çocuklara sen bakar mısın diyor yani ben senin bakıcın mıyım? Git eşine söyle adam rahat zaten kendi dükkanı ve dibinde çalışıyor gelsin ilgilensin.
Evde olmam çalışmıyor olmam benim sürekli çocuk bakıcılığı yapacağım anlamına gelmiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer