Yeni yerler görmek, fotoğraflamak, tatlı yemek, müzik dinlemek, kedileri sevmek...

Yeni yerler görmek, fotoğraflamak, tatlı yemek, müzik dinlemek, kedileri sevmek...

Sadece vakit geçirirken güzel vakit geçirmek değil benim inancıma benim dinime de uygun birisi olup olmadığına bakarım Çünkü arkadaşlık insanı en büyük etkileyen kavramlardan bir tanesidir yani işte benim arkadaşım aman o ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez diyemem içki içen biriyle arkadaşlık yapmam annesinin babasına saygı duymayan birisi arkadaşım olamaz daha bunun gibi birçok şey sıralayabilirim ha belki diyeceksiniz yalnız kalırsın zaten yalnızım sıkıntı değil ama gereksiz veriyorsunuz siz insanlarla beraber olmaktansa yalnız ve rabbimle olmayı tercih ederim
Kedi detayı manalı, zararsız tatlı küçük dostlarımız...
🐈🎶
Hayır ve artık insanlarla vakit geçirmiycem galiba hepsi çıkarcı
Öyle valla
Eig için teşekkür ederim 🤩
Canım, arkadaşlık dediğimiz şey gönül bağıdır aslında bence. Eğer bir arkadaşınla vakit geçirmek sana keyif vermiyorsa, o bağın gerçek bir derinlik kazanması çok zor olur. Elbette farklılıkları severiz ama birlikte geçirilen zamanın tadını çıkarmak dostluğun en güzel yanı. Benim için keyif almadığım bir arkadaşlık, zamanla yorucu olabilir. 😊💖
Cevap
17Cevap
En sevmediğim şey istemediğim birisi ile konuşmaya mecbur kalmak.
Aynen basacaksın tekmeyi aslında
Basalım gitsin 🤣
İstemediğim şeyi bana kimse yaptıramaz... Tahammül sınırı pek yüksek biri değilim
Yok kafa dengi olması lazım her anımızdan keyif almam lazım deli seviyorum ben
İşin bitene kadar arkadaşın olur zevk alsan da bir zaman sonra bitiyor
Bu zevki vermeyen tüm sözde arkadaşlarım ile yollarımı uzun zaman önce ayırdım.
Ortak paydada buluşamadıysak yolları ayırırız, mühim değil.
Evet ortak noktalarımız düşüncelerimiz var ise zevk alırım onunla vakit geçirmekten
Sorudaki fotoğrafınızda çok düşünceli çıkmışsınız hanımefendi. Hayırdır inşallah bir sıkıntınız, derdiniz mi var daldınız gittiniz?
Olabilir
Bir derdiniz, sıkıntınız olduğunda anlatmak, içinizi dökmek isterseniz dinlerim, elimden geleni yaparım her zaman. Tabi her türlü kararınıza saygım sonsuz.
Niye siz ağlama duvarı msınız
Hayır değilim ama sıkıntılar, acılar, dertler paylaştıkça bir nebze de olsa azabilir diye düşünüyorum
Boşveeeeer gitsin kanka
Peki sen nasıl diyor isen
Genel de çok acil değilse tek takılırım sevgili mi çok konuşan sevmem arkadaş mı knk geç oldu ev enasıl dönücez diyeni sevmem ben merkezli yaklaşmıyorum sadece kafa açanlarla aram iyi değil
Yapamam öyle arkadaş lik ben
O değilde kedi çok tatlı minnak
Cok zor olur arkadaşlik.
Dışarı çıkmayı telefonu bile bulunmaz.
Tabiki de yaparım
Hayır yapamam tabii ki
Arkadaşlık yaparım da, vakit geçirmem.
Dövesim gelir hele bir de irrite olduysam
diri duru olsun
Bir sürü insan var next diyip devam ederiz
Asla
Hayır asla