Bazı insanlar vardır, hayatlarını dünyaya somurtmak gibi '' ulvi '' bir amacı yerine getirmek için gelmişlerdir. Bu insanın hayatında '' eğlenmek '' tabiri nerededir? :))
Ya da, açık havada kaliteli bir konsere gidince '' ee nasıl yapıyoruz '' diyen bir arkadaşım olmuştu (erkek) mesela. Nasıl tepki vereceğimi de bilemedim, yani aslında akışına bıraksa kafi ama demek ki yaşamı boyunca hiç eğlenmek gibi bir durumda bulunmamış...
Bu tarz örneklerde görüyoruz ki aslında bazı insanlar istese de eğlenemez, geçen vakti kaliteli bir şekilde dolduramaz. Yetiştiği çevre, fıtri özellikler yahut ailesi de etkendir, kimseyi suçlayamıyorum...
Ama insan eğlenmeyi bilmekten ziyade, kesinlikle vakti nasıl değerlendireceğini, akıp giden vaktin içini nasıl doldurabileceğini bilmeli, bilmiyorsa da öğrenmeye açık olmalıdır. İşte bu profildeki insanlar daima keyifli vakitlerin sahibi olabilirler. Ve ben de karşımda öyle birini görürsem ancak keyif alırım geçen vakitten.
Kesinlikle hayır 6 sene önce aşırı dindar bi kızla tanıştım ve inan dinden soğudum hiç mutlu değildim boş yere bi 5 ay geçirdim ayrılırken olmuyor biz olamıyoruz dedim ailesi falan çok fenaydı kesinlikle bana göre birisi değildi her şeye haram günah diyip duruyordu düğün mevzusu açıldı bana kadınlar düğünde oynarsa o... pu olur kocaları da p... k olur demişti zaten bu saçmalığı da bardağı taşıran son damla olmuştu sonunda kendi gibi birisini de bulmuş zaten
Hayır, eğlenemediğim biriyle yapabileceğimi sanmıyorum, aksine kimseyle eğlenemediğim kadar eğlenmek, kimsenin yanında çocuklaşamadığım gibi de çocuklaşabilmek isterim ben...
Hayır çocum, yaklaşık 30-32 yıl eper canım hiç sıkılmıyor, eğlencenin dibine vuruyosam, o kadını kraliçe yaparım. Farkındayım zaman dilimini fazla uzun tutmuşum ve fakat kimse sonsuza kadar rol yapamaz evladım. En geç 30-32 yıl içerisinde gerçek yüzünü gösteriyorlar. Şimdi benim ilk 30-32 yıl olayım bitti. Yılları devirdik, geriye kalan 30-32 yılımı da bir şıl lığı daha tecrübe ederek geçiremiycem evladım. Ortalarda eğleniyoruz böyle
İlişki tek birşeye bağlı olmamalı sadece eğlenceye veya sadece icindeki sevgiye vs bircok seye bağlı olmalı ki birinde bi sorun çıksada diğer faktörler onu ayakta tutmalı
Hiç çekilmez. Ne sohbeti olur ne bir numarası. Onunla konuşurken mutlu olmazsın zoraki onu dinliyormuşun gibi hissettirir. Başkasıyla kıyaslarsın ve yanında gülüp eğlenebildiğin biri varsa aralarındaki fark iyice ortaya çıkar ve soğursun.
Aga ne eğlenmeymiş ya aldı başını bir furya gidiyor , eğlenenleri de görüyoruz sonu hep aynı çünkü gönül "eğlendirmekten" ibaret her şey. İstemiyom lan yanında sıkılıp bozarayım utanıp çekineyim başlarım eğlencesine bişeylerin de anlamı olsun
Hayata orturduğumuz yerden bakıp birbirimize somurtmaya mı geldik. Eğlendiğimle evlenirim net. Birlikte eğleniyor ve mutluysak bir ömür de hayatımız öyle sürsün isterim hep.
Olabilir belki hayat dolu biri değil ruhsal olarak kötü bir dönemden geçiyor olabilir herkes şen şakrak olmak zorunda değil soğuk bir tip de beni etkileyebilir
Her koşulda sana ii gelen biri olmalı bence sürekli donuk biri olmaz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Ne ilişkisi kanka , ben evlendim boşandım bile böyle bir insandan. Sırf sevdiğim için biseylere katlanıp sonunda defalarca ihanete uğrayıp şiddet gördüm. Gerçekten herkes dengiyle olmalı bu dünyada. Sevgi bı yere kadar insan sadece 1 kere sevmiyor sevemem demeyin. Kafanıza yatmayan herkesi hayatınızdan çıkartabilirsiniz.
En İyi Cevap