Eğlenemediğin güzel vakitler geçiremediğin biriyle birliktelik yaşar mısın? Sahi bir de başlarda eğlendiğini sanmakta vardır))

Eğlenemediğin güzel vakitler geçiremediğin biriyle birliktelik yaşar mısın? Sahi bir de başlarda eğlendiğini sanmakta vardır))

Aşk ilişkilerini sadece eğlenmek ve tatlı heycanlar olarak gören hastalıklı bünyelerin problemidir. bir de yaşadıklarını zevki seksi.. aşk zannederler ya en çok ona üzülmeliler bence, yazık aşkı hayatları boyunca hiç tadamayacaklar 1/ay eğlenip heyecanın doruklarına çıkışlarını aşk zannedecekler.. sonra ilk başlarda güzeldi şimdi n'oldu neden eğlenemiyoruz diyecekler.. "evet çok aşıktık ama ilişkimizin sonu gelmişti, artık kardeş gibi olmuştuk, birbirimizin yanında eğlenemiyorduk, varlığı beni boğuyordu, evet sana aşığım ama senle evlenemem başka insanlar tanımalıyım ben yapamam" tarzı cümleler söylerler..
ulan düşünsene dünyada milyarlarca insan var ve sadece 1 tanesi senin ilgini çekiyor, onu görünce midene öyle bir ağrı saplanıyor ki konuşmayı unutuyorsun, hayatta eyvallahın olmayacağı hareketleri sineye çekiyorsun, sadece onunla uyuduğunda dünyanın en huzurlu insanı oluyorsun.. böyle bir duygu yoğunluğu nasıl bitebilir, nasıl sıkılabilirsin bundan, dahası sıkıldıysan nasıl kendini aşık zannedebilirsin, sadece tensel bir çekim olmuş hoşca zaman geçirmişsin, hepsi bu.. Bu arada sizin ilişki aşk dediğiniz seks. Karıştırmamak lazım..
Eğlenmediğim, yanında kendimi yabancı olarak hissettiğim, enerjisi düşük olan, konuşmasını bilmeyen, ergen davranışlarile uyumsuz birini yanımda arkadaş olarak bile tutmam. Bu tamamen de karşımdaki kişi ile alakalıdır.
Cevap
51Cevap
Mıy mıy insan sevmem. Enerjisi düşükse Angelina Jolie kadar güzel de olsa aga maga derim
Hayır uyuşabilemeyiz, anlaşabilemeyiz.
Hayır, yaşayamam. Ben gülmeyi, eğlenmeyi seviyorum karşımdaki kişi de öyle olursa daha keyifli bir ilişki çıkar ortaya.
Hayatın anlamı eğlenebilmekle geliyor benim için. Zaten üzücü bir atmosferde debeleniyor gibi olmuşuz. En iyisi aşka, sevgiye çokça eğlence çokça neşe katmak.. Herşeyin tadı öyle geliyor benim kişisel görüşüm bu yönde. Sevgilimle birbirimizi eğlendirelim isterim her zaman.
Eğlenemiyorsam, güzel vakit geçiremiyorsam toplantı yapmak için mi ilişki yaşayacağız ki? 😂
Toplantı 😄
Arkadaş olarak eğlenemediğim birisinden ben soğurum açıkçası fakat konu eğer ilişkiye gelirse eğer zaten ilişkiye adım atmadan önce karşımdaki insanı çok iyi tanırım ve öyle karar alırım zaten.
Saygıdeğer hanımefendiler sadece kaslı uzun boylu ve zengin erkeklerin yanında eğlenirler. Ben de öyle biri olmadığım için tüm hanımefendilere sevdikleri beylerle mutluluklar kendime de huzurlu yalnızlıklar dilerim.
Yerine göre eğlenmeyi, şakalaşmayı bilmeli. Ben öyle habire zıp zıp modele gelemem, azıcık da oturaklı olacak. Başbaşa kalıp içki eşliğinde koyu koyu sohbeti daha çok severim mesela... Benim eğlence anlayışım daha oturaklılıktan yana...
Hoşuna gitmeyen filmin sonunu getiremeyip filmin yarısında nasıl ki filmi kapatıyorsan, eğlenemediğin biriyle de sonunu getiremezsin. Başlarda eğlenip sonradan sıkıcı bir hal aldıysa, filmin devamı sürükleyici değildir, üretici olmanız gerek rutinlerin dışına çıkıp farklı deneyimler ve fanteziler yapmanız gerekir.
Yaşamayan yok. Kimse bol keseden atmasın ilişkiye girdikleri sevgili sayısına baksınlar sonra evlendilerse koca sayısına. Bir çoğu hiç evlenememiş.
İnsan eğlenemedigi biriyle neden ilişki yaşasın sıkıcı bir ilişki yani eglenemeyecejse ilişki de tek olsun daha iyi en azından tek başına eglenebilirsin
Eğlenmek her zaman olacak bir şey değildir ve bunu hiç yapmayan biri ise onu çözmeye çalışırım seviyorsam eğer vazgeçmem ve insanları kötü durumlarından çözebilmem çok kolaydır 😂😊
Yaşanıyor ama. ne zevk alıyorsun ne de anlam vere biliyorsun tutsuz yemek gibi bir his gide bildi yere. kadar. gidiyor gidemedi yerde kalıyor
Hayır tabi. Yani benim hayatımda olan insanla beraber aktivitem eğlencem olmalı. Ne yapacaktım 😅 sadece buluşup birbirimize mi bakacaktık 😅
Benim için eğlenmekten ziyade sohbet edebiliyor olmak mühim. Burada sorun varsa diğer pekçok konuda sorun çıkıyor zaten.
işte başlarda eğlendiğini sanarsın ya da başlarda sana eğlenceli gibi görünmeye çalışırlar sonra değişirler😀
Sevdiğim insanda benim gibi olur uyum sağlayamam ilişki kuramam hayır
Yaşayamazdım. İlişki yürümez. Monoton bir birliktelik olur
Gece kulübü mü bu konuşmak iletişimde sorun olmasın sonra eğleniriz zaten
Yaşayamam sıkıcı insana özellikle gelemiyorum belli bir sohbet kapasitesi ve mizah kabiliyeti olmalı
Hayır sıkıcı monoton bi ilişki istemem her anımizi deli dolu yaşamak isterim
Yaşamam. Evleneceğim insanla her şeyi yapabilmeliyim.
Bu aralar bunu denemek istiyordum sonra ilişki işlerini kapattık jxndjs
Evlenilcek kadın vardır eğlenilcek kadın vardır eğlenmediğin biriyle hiçbir şey olmaz.
Akşama kadar lunaparktaymışız gibi hissetmeye gerek yok 😂 ama iletişim ve uyum önemli şeyler
Kendim yeterince sıkıcıyım.
Yaşamam
Eğlenmeliğin zıttı evlenmelik eğlenemiyorsan evlenirsin
Yani yaşamak istemem. Sevdiğim adamla eğlenmeyeceğim de başka kiminle eğleneceğim?
Hayır. Ortak eğlence anlayışı benim için çok önemli. Kahkhalarımızı da paylaşabilmeliyiz.
Eğlence anlayışına bağlı ama ortak bir eğlence görüşümüz varsa eğlenmeden olmaz
Eğlenemediğim biri olduğunu tanışma aşamasında aşağı yukarı anlarım zaten
Benimle eğlenemeyen; saçını başını tarasın kendine iş arasın. 🤷♀️
Genelde en başta zaten her şey çok iyi oluyo 😅 zaman geçtikçe gerçek yüzler ortaya çıkıyo galiba
Eğlenmediğim biriyle iletişimde zorlanırım. Ne ona arkadaş ne de eş olurum. Eğlenmek şart
Arkadaş bile olmam ki. Mutluluğu güzelce yaşayabildiğim insanlar isterim çevremde.
Yaşayamam, birlikte gülemediğim aynı mizah seviyesine sahip olmadığım insanı ne yapayım ki, birlikte eğlenmek ilişkinin en önemli kriterlerinden bence
Yani yeri gelir ortamda tanıştığım biriyle bile eğlenirim. Ye i insanlar tanımayı seviyorum
Öylesiyle evlendim ben eziyet gibi... Boşanıcam yakında...
Birlikte gülemediğim bir insan ile ilişkimi devam ettirmem oldukça zor..
Baskarda belki o ilk hisle güzel ve eğleniyor hissedebilirsin ama bhnun com uzun sürüceni düşünmüyorum ve uzun jir süre eğlenemediğin biriyle olamazsın bence.
Ben bu oyunu bozarım ben kafama göre eğlenecek bişey bulurum o düşünsün
Eğlenmediğim birisiyle asla olmaz hatta romantiklikten çok eğlence üzerine kurulu olması lazım ama ne yazık ki bazı kızlar bu durumu farklıys kullanıyor
En iyi arkadaşım olmayan biriyle sevgili de olmam. Kaliteli zaman geçirmeyeceksem, rahat hissedemeyeceksem ne işim var.
Bilemedim kötüye gidiyorsa sonradan anlaşamayız zayen soğukluk girer
Bn mutlu olmadığım ilişkide olmam karşıdakinide oyalamam
Anlaşabildiğin biriyle eğlenebilirsin de.. eğlenmek önemli
Eğlenemediğin biriyle bırak ilişki yaşamayı arkadaş bile olunmaz ki
Hayır, büyük ihtimalle sıkılırım. Çok enerjik ve pozitiv biri olduğum için kaldıramam
Enerjisi düşük insan ile yapamam
daha neler tabiki olmaz ayrıca insan ne yaşadığını bilir yani sanmamak gerek :D
gerçek bir odunu kokusundan anlaman lazım :D
seni yanıltması zor gençler düşünsün :D
tecrübeli dedim çok başka şeyler :D
Yoğun trafikli ilişki ne demek üstadım 😀
Kraaaal sen neymişsin gençken öyle 😂
İşte az önce bahsettiğim tecrübe tam da bu 😀
Senin dönemin de kara trende fena bir ulaşım aracı değildi ya 😀😀
Tamam da o yıllar içinde kara tren hızlıydı zaten kimse hızlı treni bilmiyor ki eskiden elindekiyle yetinme vardı sen daha iyi bilirsin yeni nesil kıymet bilmiyor üstad😀
Aman aman hiç gerek yok farklı dua alayım lütfen 😀😀
Kuvvetli üfle lütfen ulaşsın 😀
çok doğru yere sordun bak bence de ancak Allah bilir bunu :D :D
hakkım ödenmez 😀
Oda bende çok mutlu oluruz
Asla yürümez. Eğlence olmayan, değişiklik olmayan ilişkinin ömrü susuz bırakılmış bir cicek gibidir.
Hayır zaman geçmez öyle kendimi kandırmış olurum
Eğlenemediğim biriyle 101'e bile gitmem net🤷♂️
Denedim ayrıldım ya benlik değil
evlilik ciddi bir müessese değil miydi ndnd
Eğlenniyorsak ne anlamı var
Tabiki hayır. Hayat o kadar uzun değil.
Hiç yaşamadım şimdiye kadar
Yaşanır ama güzel olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?