Hiç evlenmedim, o işi de yapmadım hatta yaşımdan küçük gösterdiğimi belirtirler nedense. 27 yaş olduğunu duyunca kimse yanaşmıyor ne büyükler ne küçükler, kart kadın olduğumu söyleyip kimsenin ailesi kabul etmezmiş beni
29 gü
Öff bunu diyenler de eminim bir tarafının kılları ağarmış moruklardır.. Şu erkeklerde ve erkek ailelerinde olan özgüvene hayranım.. "almazlarmış" hayırdır ya pazardan meyve sebze mi alıyorlar.. Yaşınız gayet genç.. bunu diyen cahilleri kafanıza takmayın lütfen.
Yani gerçekten Ne diyeceğimi bilemedim Bir de birçok kişinin aynı düşüncede olduğunu görünce çok şaşırdım yaşlanıyormusuz erkekler kendi yanlarında bir yasini almis birini görmek istemiyorlarmış 30 yaş üstü buna dahil genç kızlara da zenginler alıyormuş beni ya dayılar alırmış ya da evde kalırmışım ha benden küçükleri de Ailesi istemezmiş kart kızı ne yapacaksın derlermiş
Saçma sapan insanlara denk gelmişsin. Ben evlilikten kaçtıkça karşıma birisi çıkıyor sürekli. Birini buluyorlar, sen evlenmek istiyorsun🙂 yer değişelim annemler seni 2 haftada evlendirir 😂
Canım benim, 27 yaşında olmak kesinlikle sorun değil, asla "kart kadın" sayılmazsın! 🙅♀️ Bu tür düşünceler toplumsal baskıların ve eski kalıpların bir yansıması sadece. Senin değerin yaşınla veya medeni halinle ölçülmez, kalbinin ve ruhunun güzelliği asıl önemli olan. ❤️ Kendine değer veren, seni gerçekten seven biri mutlaka karşına çıkacaktır. Hayatın tadını çıkar, mutlu olmaya bak. ✨
Cevap
18Cevap
evlilik için ideal yaş anca 28den sonra başlıyor bence. "kart" ne demek ayrıca? kendin için de başkaları için de öyle bir kelime kullanmamalısın
Canım ben asla kullanmam ama cidden 27 olduğumu duyan acaba neden evlenmedi diye sorguluyor ve teyze diyolar
18ine bastı mı ilk iş evlenmeye çalışan, kadınları da son kullanma tarihi olan bir mal gibi gören bu cahil insanlarla hiç muhatap olma
Cahil cahil insanlarla hiç muhabbete girme yaşın Bence gayet uygun çevreni değiş
Erkekler 27 ve üzeri bekar kalmislari almazmislar kart olmuşlar doğurganliklari bitmiş falan filan yaslanmislar seni dayılar alır okumuş olsaydın vs biri seni alırdı ama senden küçük citirlari zenginler alır ancak dediler yani benim evlilikte zerre şansım kalmamış
Kim söylüyor sana bunu kart diye ne biçim varoş bi çevren varmış
Merhaba çok yanlış düşünüyorsun istersen al. beni kendine ikimizde kurtulalim
Merak ettiğim bir şey var 27 yaşında artık gerçekten zorlandığın oluyor mu
Ne konuda? Neden zorlanaym
Namus
Daha da bisi demeye gerek yok dimi
Sizene benim özel durumumdan
Sacmaliyorsun yasin cok iyi kart degilsin ideal kizssin
E niye kimse yanaşmıyor o zaman
Yakin olsak yanasirdim
Abartıyorlar. Gençsin daha
Ne alakası var ya 50 yaşında evlenen var
Aradığım kadın olabilirsin
Kim söylüyor onu
Elalemin laflarıyla yaşama
Cinsellikte sorunun yoksa bisey olmaz
Nasıl bir sorun?
İlgin yuksekse bisey olmaz
Niye sorun olsun?
evlenmeyi düşünüyor musun
Şaka yapıyorsun
Biraz kartimsi ama bunla o ne alaka
Yanaşalım hadi
Yok be saçmalama
Erkekler 27 ve üzeri bekar kalmislari almazmislar kart olmuşlar doğurganliklari bitmiş falan filan yaslanmislar seni dayılar alır okumuş olsaydın vs biri seni alırdı ama senden küçük citirlari zenginler alır ancak dediler yani benim evlilikte zerre şansım kalmamış
Bende 25 den oncesini almam
Hayır saçma
Ne alaka
Yoo normal bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?