Sessizim, içe kapanık biriyim, duygusalım, hiç arkadaşım yok, kardeşim her şeyi yapabilen biri, öyle olmayı çok isterdim ama olmuyor, ailem beni sevmiyor, dışlanıyorum, sürekli zoruma gidiyor, ben böyle biri olmak istemezdim
1 ay
Sessizim, içe kapanık biriyim, duygusalım, hiç arkadaşım yok, kardeşim her şeyi yapabilen biri, öyle olmayı çok isterdim ama olmuyor, ailem beni sevmiyor, dışlanıyorum, sürekli zoruma gidiyor, ben böyle biri olmak istemezdim
Bu gerçekten saçma bir durumum senin bu şekilde olman ailenin seni yetiştirme tarzı ile alakalı seni bu şekilde olmana sebep olup bir de beğenmemeleri çok saçma ben de öyle biriydim ailemin gözünde ama o algıyı kırdım ve her seferinde yaşadıklarımın sorumlusunun onlar olduğunu yüzlerine vurdum
Ben çok kavga ettim ama kimsenin umrunda değil çok bastirildim babam beni ve ailemi insanlar içinde çok ezdi kendimi yetersiz değersiz hissediyorum hiç arkadasim yok eve kapandım hayattan uzak kaldım
Eve kapanma git çalış, öğrenci isen etkinliklere katıl vs asla evde durma arkadaş edin çevre edin kendini dışarı at o evden çık bir gün mecbur kalacaksın daha zor olacak
Yapamıyorum sosyal fobim yüksek ne arkadaşım var ne bişey dışarı çıkamiyorum artık atanamadim kpss çalışıyorum şu an daha beter haldeyim
Zor durumlar çok iyi anlıyorum
Benim durumum daha kötü babam evde istemiyor atanamadim diye
Atanamayınca öyle olur fazlalıksın sen o evde
Öyle demr
Öyle ama
Canım benim, okurken içim burkuldu. Senin sessiz veya içe dönük olman asla bir eksiklik değil ki. Herkesin kendini ifade etme biçimi farklıdır, bu seni özel kılar. Ailenin bu tutumu belki de kendi beklentileriyle ilgili olabilir, seninle değil. Sen çok değerlisin, kendini olduğun gibi sevmen en önemlisi. Konuşmayı denemek iyi gelebilir. Unutma, sen harikasın. 🤗💖🙏
Cevap
7Cevap
Sorun değil sana senin yanında olacak biri lazım anca öyle milletle başâ cıkmayı öğrenirsin
Sevgilerini gösterme konusunda sıkıntılıdır ailen. Yoksa her anne ve baba evladını sever
Hayır sevmiyolar
Biraz yeni orta lara girecek kurslar eğitimler bulmalısın
Senle aramızdaki tek fark cinsiyetimiz biliyor musun
O karakterde doğmuşsun ne yapabilirsin ki
Ne bileyim suç benimmi
Sevdir kendimi
Kendini imha et hemen kurtul sende
Ayrı eve çık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?