Ailem benden nefret ediyor ve kısıtlıyor?

Annem de babam da benden nefret ediyor. Hiçbir şey yapmama izin vermiyorlar. Liseyi zar zor bitirdim babam gitmemi istemiyordu, bi şekilde mezun oldum liseden. Ama üniversite imkansiz şu an. Çalışmama da izin vermiyorlar bi gün yalvardım ne olur çalışmama izin verin diye babam başımıza bacım mu olacaksın dedi. Annem babamdan da beter. Ablam da var kardeslerim de var onlara boyle davranmıyorlar. Annem ve babam beni sürekli aşağıladığı için kardeşlerim de bana saygı duymuyor hep küfür ediyolar. Her misafir geldiğinde onlara ben hizmet ederim, annem annesinin evine gider 1 hafta 10 gün kalir kardeslerimi ben okula hazirlarim yemeklerini ben yaparim. Yine de hicbir seyden memnun olmuyor sürekli beni aşağılar. İstediği bir seyi yapmayinca "akşam babana söyleyecegim seni dövsün" der. Okutmalarını çalıştırmalarını geçtim. Benden nefret ediyolar. Ne okul hayatim var ne iş hayatim. 1 tane bile arkadaşım yok. Bunları paylaşabileceğim bir arkadaşim olsaydi buraya yazmazdim bunları. Kimseyle paylaşamıyorum. 20 yaşındayım cüzdanımda 5₺ var. Babamdan para istiyorum "ne yapacaksin yediğin önünde yemediğin arkanda" diyor. Benden 2 yaş küçük erkek kardesim var ona sürekli para veriyolar gecenin bi yarısı eve geliyor dersleri kotu oldugu halde hiç umursamiyolar okula da gonderiyolar. Ben 20 yaşındayım telefonum bile yok. Telefonum olursa sevgili yaparmışım öyle diyorlar. Ablamin kardeşimin telefonu var ama. Beni sürekli istedikleri biri gibi yapmaya çalışıyor annem. Ondan nefret ediyorum. Daha anlatamadığım bir sürü şey var. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Ailem benden nefret ediyor ve kısıtlıyor?