Ailem benden nefret ediyor?

arkadaşlar gerçekten o senin ailen o senin iyiliğini düşünüyor demeyin çünkü çok iğrenç aileler de var

ailem beni gerçekten hiç sevmiyor bunu hep biliyordum hep bir yanım eksik ben İstanbul'da tek yaşıyorum ailem Almanya'da yaşıyor ben lise 1 den beri halamla beraber İstanbul'da yaşadım. şu an 18 yaşındayım halam öldüğü için tek başıma yaşıyorum para gönderiyorlar sadece başka benim için hiç bir iyilik yapmadılar sevgilimle ilişkiye girdim ama beni tehdit ettiği için bunu aileme söyledim ama bana ne halin varsa gör diye cevap verdi bara gitsem hiç takmıyor zaten kendi bikinili resimlerini facede paylaşıyo babamla öpüşürken resimleri var hiç yanımızda utanmadan her haltı yapıyorlar ablamı çok seviyorlar ama bende onların öz çocuğuyum ama ben onlarla yaşamıyorum beni istemiyolar çünkü ablam çok iğrenç bir insan o benle hep küstü çok saçma bir neden için birsürü erkekle ilişkiye girdi ona çok kızdılar ama bana ne halin varsa gör dediler sevgilimin evinde kalıyorum kalabilirsin senin tercihin diyolar sevgilim annemin yanında prezervatiff ne renk istersin diye sordu annem sadece güldü gerçekten normal bir aile değiliz bence çok iğrenç ve mide bulandırıcıyız bu sene aklım başıma geldi sevgilim esrara uyuşturucuya başlattı beni bidaha bırakamadım 2 sene tedavi gördüm ve çok değiştirdi bu onlar beni artık ne yapacağımı bilmiyorum kendimden tiksiniyorum bu kadar iğrençlik yaptığım için vicdanım rahat değil ama butün sorumlu anne ve babam da artık ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin
Ailem benden nefret ediyor?