29 gü

Eşim neden ailesine para ve ev konusunda bu kadar körü körüne sahip çıkıyor, bizim yoksulluğumuzu hiç görmüyor?

eşimle düğünümüz dahil her şeyi kendimiz ödedik hiç destek görmedik ev taşıdık onda bile manevi olarak bile destek görmedik kaynanam kızlarına önem veriyor onlara bir şeyler alıyor çocuklarına giysi vs geçen altın bozdurmuş vermiş onlara bize istediğimizde bile veremem demişti çok zor durumdayken bir de yani geçen gün bize geldi oturmaya konu açıldı köyde evi yok arsanın üstüne ev yapalım diyor eşime yardım et diyor sorun da bu biz kirada sürünürken bir faydası yokken ben de istemiyorum köye ev falan ben kendime ev almak istiyorum hiçbir şekilde yardım etmiyorlar bize her şeyimizi biz hallettik neyse benim ailem yardım etti biraz bize babamın evi var ufak da olsa oraya geçeceğiz ben bugün konuyu açtım sinirden ben köye ev falan yaptırmam sana dedim başladı kavga etmeye benimle seni ilgilendirmez karışma demeler ben de yaparsan seni boşarım dedim yaparım da acımam çünkü ben kaç senedir kirada sürünüyorum bir sürü çile çektim tüp bebek vs yaptım onca onlara o yüzden yardım etmem dedim gitsin kimle yakında onlardan istesin dedim enayi ya yapacağım diyor sen karışma diyor mal benim kocam da kafa yok yeminle buna kakalayacaklar bütün masrafı onlar da sefa sürecek kız kardeşleri kocasına her şeyi yaptırıyorlar ikiletme de ben bu çocuğa bir şeyi ne anlayabiliyorum ne yaptırabiliyorum iyilik yaramıyormuş demek ki

Eşim neden ailesine para ve ev konusunda bu kadar körü körüne sahip çıkıyor, bizim yoksulluğumuzu hiç görmüyor?