Sevgilimin ailesi zengin neden bizim Ailemiz fakir?

Şey.. Sevgilim ile 5 yıldır sosyal medyada tanışıyoruz bu yıl (2024)'de buluşmak istiyor artık benimle, o beni doğal olarak da aşırı merak ediyor..😫 Ama bir sorun var para sorunu.. Bizim ailemiz onun ailesine nazaran çok fakir.. babam protez diş yaptırmak içiin aylarca para biriktiriyor, kardeşlerim de artık çalışıyor yaşları 17 ila 14. Okumayı sevmedikleri için çalışıyorlar o ayrı mesele.

Annem de meslek sahibi değil ev hanımı babam emekli bir insan ama hala askeri maaş da çalışıyor.. Aşırı çalışmaktan yaşlandı gitti.. aldığı maaş bize anca yetiyor. Ne yapmam gerek onunla buluşmak istesem parayı nerden bulucam hayat pahalı ailemden istesem bile onunla buluşmaya karşı çıkarlar.. Yobaz biraz bizimkiler.. Sevgilimle buluşmak için yeni kıyafetim yok hep eskileri giyiyorum orta okuldan kalma sırf uzun diye giydiğim eski kıyafetlerim de var dolapta.. Yırtılsa bile atamıyorum babam yenisini alamaz alsa bile biliyorum sıkıntı olur ona da bir kazak 800 tl oldu.

Sevgilime diyorum ki daha vakti değil" kendimi iğrenç hissedip aynı bahaneye sığınarak "utanırım ben hazır değilim aşkım anla beni" diyorum sürekli.. Ne yapmam gerek o zengin beni öyle eski giysiler ile görürse yanımda 1 yol param olduğunu bilirse o bana acır bende ölmek isterim.. Ne yapmam gerek çalışmak istiyorum ama benim yapabiliceğim iş de yok.. Sevgilime dürüst olsam? Kim bakar fakir bir kıza aileme destek olmak istesem de benimle buluşmak isteyen kişi ile o günü düşünüp para biriktirmek istiyorum ama.. 😖😖

Ne yapmam gerek akıl verin.

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel..
Sevgilimin ailesi zengin neden bizim Ailemiz fakir?