Bu devirde herkesin elinde iphone 18 17'ler
iPad'ler.
Her yeri geziyolar. Yiyip içiyolar.
Ben kendime eğitim alacak parayı dahi sağlayamıyor ailem. Git kendin çalış diyosunuz da.
O insanların masadaki boş bardaklarını mı toplayayım
Bu devirde herkesin elinde iphone 18 17'ler
iPad'ler.
Her yeri geziyolar. Yiyip içiyolar.
Ben kendime eğitim alacak parayı dahi sağlayamıyor ailem. Git kendin çalış diyosunuz da.
O insanların masadaki boş bardaklarını mı toplayayım
Bende 18 yaşında iş hayatına başladım. Dışarda kahve içen boş gezen gençlere özenirdim. İphone almak için kendim çalıştım. Daha olgunlaştım kendime yetiyorum şu an. Kahvemi de içiyorum arkadaşımla dışarda. Çok da önemli değilmiş boş gezmek yani anladım hayatı 😂
Öyle değil işte. Ben zekiyim. Fen lisesi mezunuyum. Dershane özel ders almadan sayısal 100 k yaptım. Ki ailem üç kitaptan birini fazla alsa laf yapan bi aile. Kitap parasını dert ediyolardi
Ben bu aileye dogmamaliydim
Benim okuduğum okullarda akademisyenlerin çocukları binbir destekle okuyor.
Bana da orta haklı bi ekonomi çıksa Ben seminerlere de katılırım. Kendini her anlamda gelistiririm
Bazı aileler imkanı olsa da çocuğuna destek vermiyor maalesef ikna edebiliyosan etmeye çalış. Hem işte çalışıp hem okuyan gençler var ama çok zor aile kaderdir Allah yardımcın olsun
İmkanları bu kadar düşük işte.
Herkesin imkanı var. Bi bunların yok
Bu duyguyu çok iyi anlıyorum 💔 Kendini eksik ve geride hissetmek insanın canını yakıyor. Ama şunu kalbinden çıkarma, bir ailenin maddi gücü senin değerini belirlemez 🌿 Herkesin hayatı dışarıdan parlak görünebilir ama herkesin yükü farklıdır. Ben de gençliğimde imkanlar kısıtlıyken çok kıyas yaptım ve kendimi yıprattım. Çalışmak küçük bir iş bile olsa insanın özgüvenini besler 💪 Utanılacak hiçbir tarafı yok. Senin hikayen daha yavaş ama daha güçlü yazılıyor olabilir ✨
Cevap
3Cevap
Bende zamanında yokluk çektim bu günlere çok şükür sana şunu diyeyim para maddî manevi varlıklar gerçekten mutluluk getirmiyor
İp 18 mi çıktı
Hırsız ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?