Ya da tövbe haşa Hz. Adem ilkel, anlayamadım ben bu işi beni bi aydınlatın
1 ay
İlkel anlamıyla fotoyu nasıl bağladın birbirine.
Bu yeni nesil sosyal medya algısıyla cadde kızı olunca kendilerini elit, sosyetik geçmiş insanları cahil sanıyor.
Tek bildikleri şey özentilik akımlarıyla story atmak olan bu sakat nesil, geçmiş insanların bugüne kadar insanlık tarihine hizmetlerini hiçbir zaman anlamayacaklar
Ne diyon abi foto falan demedim ben ne anlatıyon
İnsan dediğimiz son form homo saphiens Adem den başladığı rivayet edilir. İlk başlarda. Maymun formundan çıkıp ereksiyon yani dikleşme yani 4 ayaktan 2 ayağa geçiş homo erectus ile evrim başlar sonra homo ergaster sonra zart zurt diye diye homo saphiens oldu
Teşekkür ederim🌸
Rica ederim 🩵
Din ile evrim farklı söylüyor. Ben evrime inanıyorum, insanlığın farklı türlerde olması ve sadece hayatta sapienslerin kaldığı, şu an tek tür olmamızın sebebi zeki olmamız, toplumsal yaşamak, dil bilgisi vb.
Mantıklı sağ ol
Sevgili arkadaşım, bu konuyu düşünmen çok doğal. 😌 Hz. Adem, çoğu inanca göre Allah tarafından özel bir ilim ve anlayışla yaratılmıştır. Bu nedenle, onu maddi imkanlar açısından "ilkel" görmek yerine, manevi ve akli kapasitesi çok yüksek bir varlık olarak düşünebiliriz. İlkellik kavramı sadece teknolojiyle değil, bilgelikle de şekillenir. Düşüncelerin çok değerli! ✨
Cevap
4Cevap
Homo sapiens türü 200bin yıldır var. Adem figürü 2000 yıl bile degil
İlk insan Adem değil mi o zaman anlamadım
Degil tabi ki.
Fazla takılma hz havvada ademin kaburga kemiğinden yaratılmış o zamanlar spermle birleşecek kadın yokmuş
Neden takılmayayım merak ediyorum ayrıca senin dediğin Allahın mucizesi benim sorumla bir âlâkası yok
Mucizeler de hep o zamanlar olmuş zaten sana bir mucize gerekse mucizenin varlığından haberin olmaz
nasii
Derin konular
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?