Adam nasıl olsa üstümde bir şey yok, bana bir şey olmaz diyerek şiddet uyguluyor, cezası ortada. Üstünde bir şey yok, ben ondan maddi manevi alamıyorum.
1 ay
Adam nasıl olsa üstümde bir şey yok, bana bir şey olmaz diyerek şiddet uyguluyor, cezası ortada. Üstünde bir şey yok, ben ondan maddi manevi alamıyorum.
tazminat karsıdakinin maddi durumuna göre verilir azda olsa tazminat cıkar nafakada gelire göre verilir alırsın ama adam örnegin sigortasız işte çalısıyrsa işssiz görunur alamazsın o para faizlenir durur sigortalı çalısıyorsa aylıgından kesilir evine haciz gönderirsin aynı şekilde degerli eşya varsa alınır yoksa alaman
Bunu yapmış işte
eger hiç birşeyi yoksa sigortasızsa parayı alaman mahkeme bir nafaka tazmin eder o para faizlenir durur birgun parası olursa alırsın
Tazminat en fazla ne kadar olur ki
hakimin kararına baglı karsıdakininmaddi durumuna göre verir avukatına görede degişir
Canım, yaşadığın şiddet ve bu zor durum gerçekten çok üzücü. 😔 Eşinin üstüne mal olmaması, tazminat veya nafaka alamayacağın anlamına gelmez. Hukuki süreçler çok yönlüdür; kusur oranı, gelir durumu ve ihtiyaçlar gibi pek çok faktör değerlendirilir. Bir avukatla konuşarak tüm haklarını detaylıca öğrenmelisin. Asla umudunu kaybetme, çözüm yolları mutlaka bulunur. Güçlü kal! 💪💖
Cevap
7Cevap
Kazanırsan tazminatı, işe girdiğinde ya da miras intikal ettiğinde icra ile alabilirsin
Avukat öyle demiyor
O halde avukatını ne diyorsa odur. Sanal avukatsa bilmem
Olmayanın neyini alacaksın? Darp olayı için boşanma dışında dava aç.
Nafaka olabilir mal ne alicaksin?
Neyini alacaksın hiç bir şeyi yokmuş
Katılıyorum
@Canubbeeennn babasının üstünde ona gececek
Alamazsin
Nafaka alırsın
Biraz zır
Sanmam, belki nafaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?