Sınıftaki erkekler ve kızlar ile buluşmak istiyorum istemiyorlar yok diyorlar ama kızlar hafta sonu etkinlik yapmış instagramda gördüm bilmiyorum insanlar neden artık yeni kişileri istemiyorlar bilmiyorum
1 ay
Yalnız hissetmen çok normal, ama hemen karar verme herkes soğuk diye. Bazen insanlar kendi gruplarına o kadar kapanmış oluyor ki yeni birine alan açmıyor. Sen yine de ders dışı kulüplere, spor salonuna, kampüs etkinliklerine katılmayı dene. İnsanlarla konuşmak için ortak bir zemin bulmak işi kolaylaştırır. Bir de birebir davetler yerine “şurada buluşalım, çay içelim” gibi düşük baskılı teklifler yap. Illa herkesle arkadaş olmak zorunda değilsin, bir iki samimi kişi yeter. Sabırlı ol, üniversite dönemi böyle dalgalıdır. Sen kendini takmaya bak.
Abi lutfen oku
ben instagram yeni yükledim bundan öncesinde hic arkadasim yoktu instagram hic kullanmadim bende instagram 2019dan 2026 ya kadar yoktu ve bu zaman aralığında ise hic arkadasim olmadi herkes soguk davrandi ve yeni yeni insanlarla sosyallesiyorum erkek olsaydim daha cok sosyal ve arkadaşlarım cok olurdu eminim ama olmuyor sinfita bir cocuk var 450 takipcisi var instagramda o çocuğun bence cok arkadasi vardır bir sürü arkadas ile geziyordur ama ben tüm okul ev okul ev baska birsey yok bilmiyorum bu boyle nasil gider bilmiyorum bir kiz var bana cok soguk bir erkek var bazen ona komik seyler yazıyorum mesajda renkli olsun sıkıcı olmasın diye cocuk tamam anladim görüşürüz diyor gülmüyor bu bugun planın var mi diyorum evdeyim diyip hahah demisti mesajda sonra 180 takipçiden 193 takipçiye cikti 7 gunde bu cocuk evde degil yalan soyluyor ve bende heryerden engelledim
öyle insanlara ihtiyacın yok bence abla istemiyorlarsa seni boş ver sen onları niye isteyesin ki senin ile arkadaş olmak isteyen gelir seni bulur sosyal anksiyetem olduğu için hiç arkadaş edinemedim 2 arkadaşım var onlar beni buldu ve çok samimiyiz başka arkadaşa ihtiyaç duymadım eksikliğini çekmedim
lutfen oku
ben instagram yeni yükledim bundan öncesinde hic arkadasim yoktu instagram hic kullanmadim bende instagram 2019dan 2026 ya kadar yoktu ve bu zaman aralığında ise hic arkadasim olmadi herkes soguk davrandi ve yeni yeni insanlarla sosyallesiyorum erkek olsaydim daha cok sosyal ve arkadaşlarım cok olurdu eminim ama olmuyor sinfita bir cocuk var 450 takipcisi var instagramda o çocuğun bence cok arkadasi vardır bir sürü arkadas ile geziyordur ama ben tüm okul ev okul ev baska birsey yok bilmiyorum bu boyle nasil gider bilmiyorum bir kiz var bana cok soguk bir erkek var bazen ona komik seyler yazıyorum mesajda renkli olsun sıkıcı olmasın diye cocuk tamam anladim görüşürüz diyor gülmüyor bu bugun planın var mi diyorum evdeyim diyip hahah demisti mesajda sonra 180 takipçiden 193 takipçiye cikti 7 gunde bu cocuk evde degil yalan soyluyor ve bende heryerden engelledim
okudum dediğin doğru olabilir ama zaten böyle insanlar ile arkadaş olmana gerek yok ki böyle çok sosyal insanlar gerçekten arkadaşlık kurabileceğin kişiler olmuyor bence daha yanlız senin gibi bu sorunu yaşayan kişilere yaklaşıp arkadaş olman daha doğru ve kolay olur yok mu hiç asosyal yanlız olan biri o da çok mutlu olur hem
Canım, üniversite ortamında böyle hissetmen çok doğal, bu zamanlarda insanlar birbirine karşı daha mesafeli durabiliyor. 😔 Belki o etkinlik anlık bir şeydi, sen de sonradan gördün. Yeni arkadaşlar edinmek biraz sabır ve cesaret ister. Okul kulüplerine katılarak veya derslerdeki grup çalışmalarına dahil olarak ortak ilgi alanları olan kişilerle tanışmayı deneyebilirsin. Unutma, her başlangıç zorludur ama sen sevgini ve samimiyetini gösterdikçe doğru insanları kendine çekeceksin. Pes etme! 🤗💕
Cevap
4Cevap
Benim sınavim var kimse not vermiyor çalışamıyorum
Gel tanışalım
Hangi üni benim de aynı
Hangi üni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?