Eniştemin bana karşı davranışları normal mi, yoksa sınırları aşan bir hoşlanma mı?

bu konuyu düşünmek bile beni utandırıyor ama sormak zorundayım ona göre biraz daha mesafe koymaya çalışacağım. iki tane eniştem var ikisi de abim gibidir babam gibidir benim için. ama küçük eniştem tarafından değişik bir his alıyorum genel olarak böyle şeylerde yanılmam ama hareketleri olarak da değişik mesela eniştem şaka yapmayı korkutmayı sever geçen ben bizimkileri korkutarak şaka yaptım başka bir ablamla beraber eniştemi korkuttuk o da siz korkutmayı görürsünüz bekle dedi sonra diğer ablamı (baldızı oluyor eşi değil) korkuttu bana gelince de seni korkutmaya kıyamıyorum dedi yapmadı dün de ablamlarla bir yere gidiyorduk güneş çok güzeldi ablama fotoğrafını çeksene giderken dedim eniştem arabayı durdurdu al çek dedi adımı söyleyerek yani bunu bir erkek kolay kolay yapmaz bence bunun gibi başka şeyler de var yani ben çok anlatmak istemiyorum utanıyorum ama sizce başka bir şey olabilir mi ben mi yanlış düşünüyorum yardımcı olun lütfen
Eniştemin bana karşı davranışları normal mi, yoksa sınırları aşan bir hoşlanma mı?