Konuşmak istediğim güzel kızın şartları:
Tatile gidemezmiş benimle, ben kocası değilmişim, arabama binmezmiş, evlenmeden olmazmış, evime gelmezmiş, ben de onun evine gidemezmişim, sigara, alkol, kumar kullanmayacakmışım (sigaram tek var), namaz kılmamı istiyormuş, gece geç saatte buluşamazmış + ciddi bir şey istiyormuş, ilk 6-7 ay arkadaş gibi konuşacakmışız, beni tanımadan güzel sözler söylemezmiş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu ne ya çok arıyor musunuz böyle tipleri hayır yani aralarında mantıklı olan var da kız m@lım diye bağırıyor resmen
Baya güzel ama ya birde üni okuyor kariyeri de yüksek elinde çanta güzel güzel giyiniyor görüyorum kampüste içim gidiyor
Kız dindar sen daha farklı yaşıyorsun anlaşılan da kriterler uyuşmuyor nasıl denk geldiniz böyle
Aga kapalı değil ki tesettürlü değil aynı fakültedeyiz
Ama çok güzel ben böyle şeyleri istemesine şaşırdım ne yapayım
Ama söylediği şeyler hep dini sınırlar ve bende böyle düşünüyorum mesela yanlış anlama oradan bildim... Ailesi izin vermiyor olabilir tam aile kızı kriterleri ve bu devirde bence en kıymetli şeylerden birisi böyle sınırlarını bilen brii olmak...
Ortak arkadaşımız var sordum soruşturdum temız birisiymiş kısa açık şeyler giymiyormuş hıc erkeklerle arkadaş ayağına bırseylerde yaşamıyormuş samimi olmuyormus intasına baktım takıpcısı de çok az manitası da hiç olmamış 23 yaşında ben baya şaşırdım o yaşta olmamasına çirkimde değil ona şaşırdım bakımlı notları da yüksek diyorlar
Ama dayanabılır mıyım kı yanaktan öpmeye dahi izin vermezmıs bu kıza yazdım en başta herseyı açık açık konuşalım dedi
Edepli v haysiyetli biri gibi görünüyor kardesim ciddi isen kıymetli bir hanımefendi var karşında. Başı kapalı olması şart değil maşallahı var kardeşin
Doğru demiş elini dahi tutmaman lazım
Sadece el ele tutusabılırız 6-7 ay normal arkadaş gıbı konuşalım tanışalım flörtleşmeler olmasın dedi aga ben 4-5 yıl boyunca evlenemem bu kızıda kacırmak istemiyorum da bu siteden bazıları kız rol yapıyor bazıları da mal bu kız çekilmez diyor ben ilk defa böyle bır kızla karşılaşıyorum ne yapacağımı şaşırdım
Ağır gelebilir sana ama eş olur arkadaş olur hemen yıkılmaz hayatta çünkü inançlı birisidir
Bu kız böyle giderse her erkek kabul etmez evde kalır gibime geliyor temas yok öpmek sarılmak yok bu devirde kimin eli kolu durur
Kaliteli insan yolda kalmaz kardesim umarım sende iyileirne denk gelirsin gördüğüm kadarıyla bu kız en iyilerinden
Birde tecrübesiz
Edepli işte
Aga tamamda iyi de yıl olmuş kaç kendı cinsimizi bilmiyor muyuz :d kımse naz çekmez bu devirde
Benım geçmişim baya dolu
Sence ben bunla konuşsam ilerde açılır mı sınırlarını yıkar mı
Zannetmiyorum ikiniz için de sağlıklı olacağını
konusmayiz bizde