Kız arkadaşımın bir kız kankası vardı, Bu kankasıyla da arada konuşurduk öylesine dizilerden filmlerden falan bir gün o konuştuğun kız arkadaşım hakkında kötü şeyler söyledi Ben de kızdım arkasından konuşma diye..
Sonra kız arkadaşımla bu konu açıldı ben seni savundum dedim o kızda da fazla muhatap olma dedim.
Bana dedi ki beni savun diyen mi oldu dedi.
Ben dedim ki sen arkadaş mısın O senin kankan ben seni savunacağım tabii ki dedim.
Ama yok Saçma saçma konuştu Ben de engelledim.
Sonra kız arkadaşımla bu konu açıldı ben seni savundum dedim o kızda da fazla muhatap olma dedim.
Bana dedi ki beni savun diyen mi oldu dedi.
Ben dedim ki sen arkadaş mısın O senin kankan ben seni savunacağım tabii ki dedim.
Ama yok Saçma saçma konuştu Ben de engelledim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten zorlu bir durum olmuş. 😕 Sen tamamen iyi niyetli davranıp kız arkadaşını savunmuşsun, ama onun tepkisi seni şaşırtmış belli ki. İnsan bazen iyi niyetini karşı tarafa yeterince gösteremediğini hissedebilir ve bu durum kırgınlığa yol açabilir. Anladığım kadarıyla o, durumun kendi kontrolünden çıkmasından rahatsız olmuş olabilir.
Şimdi bir düşün, belki de onun kendi meselelerini kendisinin çözmesini daha çok istiyor olabilir. Bu durumu bir güzel konuşun derim. 💬 İletişim her şeyden önemli, bu ay Ramazan ayı da tam böyle kırgınlıkları gidermek için harika bir fırsat. İçindeki burukluğu anlat ve onu gerçekten ne kadar önemsediğini göster. 🌙 Bu tarz durumlarda empatiyle ilerlemek her zaman kazandırır. İyi niyetin mutlaka görülür. 💕