Yaklaşık 3-4 aydır bir kız ile konuşuyorum. Konuşmaya başladığım ilk 1-2 hafta çok ilgiliydi ama sonra sonra ilgisi azaldı. Ben o kadar ilgi gösteriyorum, güzel sözler söylüyorum ama söylemiyor. Söylese de çok nadir söylüyor. Hatta ilgisi ilk azalmaya başladığı zamanlar. Ona iltifat ettiğimde bana "hayatımda kimseyi istemiyorum" dedi konuşmayalım mı o zaman dediğimde de ben konuşmayalım demedim dedi. Bazen sıcak bazen davranıyor. Anlayamadım.
Sizce nasıl davranmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Konuştuğumuz süre zarfında 2 defa da buluştuk. Bunu söylemeyi unutmuşum.
Orasını bilemem. Ya sana karşı duyguları değişecek ya da ilişki böyle sürmez biter. Ama kendine saygısızlık yapıp da bi yerlerini kaldırıp durma. Bosuna vakit kaybı oluru yok böyle iliskilerin
aynennn işte buu yani onun sana yaptıklarını ona yapınca o sen oluyor başka insanların seni beğendiğini belli et. anlasın sen elinden gidebilirsin. tabi gidip flörtleş demiyorum ama mesela şey yapabilirsin bi kız numaramı istedi diyebilirsinn
Ne istediğini bilmiyor gibi geldi. bana. Daha önce yine ne istediğini bilmeyen dengesiz biriyle bir münasebetim oldu. Beni istemedi ama daha sonra çok pişman oldu.
bak sen de yaşamışsın pişman oluyorlar şu an ilgine alışkın diye umrunda değil sen çektiğin gibi boşluğa düşücek hatta bi iki gün baya ver ilgini sonra bi anda çek daha iyi sonuç verir :)
bazı kızlar onun değerini bilen erkeklere böyle davranıyor. ona kötü davrananlara da kölesi oluyor. Daha sonra kapı bütün erkekler aynı muhabbetine çıkıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya iste bana ilgi vermen hosuma gidiyor beni sev bana değer ver ama oylesine konusalim sevgili olmayalim diyor açıkça niyeti bu yani
Peki ne yapmalıyım?
Basit abi. Istedigini vermiceksin ona. Ilgiyi kes bu kadar yani
Sonra ne olacak?
Orasını bilemem. Ya sana karşı duyguları değişecek ya da ilişki böyle sürmez biter. Ama kendine saygısızlık yapıp da bi yerlerini kaldırıp durma. Bosuna vakit kaybı oluru yok böyle iliskilerin
bi anda onun sana yaptığını sen ona yap bak bakalım ne oluyorrr
Nasıl yani? Biraz açar mısın ne demek istediğini.
yani soğuk davran bir çok kez yapmışımdır hemen yola geliyor kendini şu an o vazgeçilmez sanıyordur
@osman2509 aynenn
mesela bi anda yazma veya telefonunu kapat bak nasıl yola geliyo
ona onu sevdiğini söyleme hiç güzel cümle kurma
inan gitse de geri döner yani hem gelmezse s. et
mesela 2-3 saat cevap vermedim bilerek. birkaç gün önce. nerdesin diye mesaj attı.
aynennn işte buu yani onun sana yaptıklarını ona yapınca o sen oluyor başka insanların seni beğendiğini belli et. anlasın sen elinden gidebilirsin. tabi gidip flörtleş demiyorum ama mesela şey yapabilirsin bi kız numaramı istedi diyebilirsinn
Ne istediğini bilmiyor gibi geldi. bana. Daha önce yine ne istediğini bilmeyen dengesiz biriyle bir münasebetim oldu. Beni istemedi ama daha sonra çok pişman oldu.
işte artık bence sen ona değersiz davranmalısın tıpış tıpış gelir böyle insanlar bundan anlıyor
Öyle mi dersin
bak sen de yaşamışsın pişman oluyorlar şu an ilgine alışkın diye umrunda değil sen çektiğin gibi boşluğa düşücek hatta bi iki gün baya ver ilgini sonra bi anda çek daha iyi sonuç verir :)
Öyle gerçekten. Bazı şeyleri büyütmemek lazım.
büyütünce elinden kayar. yani ben bi beden büyük geldiğini düşünüyorum ilgimizinn
bazı kızlar onun değerini bilen erkeklere böyle davranıyor. ona kötü davrananlara da kölesi oluyor. Daha sonra kapı bütün erkekler aynı muhabbetine çıkıyor
ya işte bu yanlış hayatındayken o insana değer vermelisin çıkınca değil... ben öldükten sonra o çiçeği almanın bi anlamı yok
Tabi canım, heves kırıp soğuttuktan sonra aklının başına gelmesinin bir anlamı yok.
genelde son pişmanlık olur ama hiç unutma olur mu
konuştuğum kişi için mi dedin bunu
herkes için dedim
Anladım
:)
:)
Başkası vardır bro
Başkası olsa niye benimle konuşmayı sürdürsün.
Valla belli olmaz can sıkıntısına bile olabilir aga
Burclariniz ne kizla
O ikizler galiba, ben de terazi.
Aklinda baskasi vardir belki
Yaslariniz kac
ben 23 o 21
Istemiyordur konusmak belki
Bulusunca el ele tutusdunuz mu
hayır ama yanağından öpüyodum sürekli
Ilgisiz ise kusura bakma ama aklinda baskasi var üzgünüm
kafana göre takıl