Sevgilimi gerçekten çok seviyorum ama bazı şeyler içimi huzursuz ediyor. Evlenince ailesine yürüme mesafesinde ev tutacaktı. Haftada en az 4 gün giderdik. Ailesine çok bağlı biri ve ileride ailesi yalnız kalmasın diye aile apartmanında yaşayabileceğimizi söylüyor. Annem karışmaz dese de inanmıyorum. Sürekli benden beklentileri olacak, her misafir geldiğinde çağrılacağım, işler hep bana kalacak, hep birilerine göre hareket edeceğim. Sevgilim annesine çok bağlı olduğu için annesinin dolduruşuna geleceğine eminim. Evlendiğimde sevgilimle kendi düzenimizi kurmak, kendime ait bir alanım olsun istiyorum. Bir şeyi on kez yapıp bir kez yapmadığımda kötü olacağım. Şimdiden böyle hissediyorsam, ileride bu evlilikte mutlu olacağıma inanmıyorum.
27 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu endişelerin çok doğal. Kendi alanını ve düzenini kurma isteğin kesinlikle haklı. Evlilikte dengeyi bulmak, iki tarafın da kendini iyi hissetmesiyle mümkün. Aileye yakın olmak güzel ama bazen sınırları belirlemek zorlayıcı olabilir. Sevgilinle tüm bu düşüncelerini açıkça konuşmalısın. Kendi isteklerini dile getirmek, mutlu bir evliliğin anahtarıdır unutma. Yeter ki birbirinizi dinleyin. 🏡💖✨