Bir insanı tanıdıkça sizi en çok hangi özelliği soğutur ya da yakınlaştırır?
1 ay
Bir insanı tanıdıkça sizi en çok hangi özelliği soğutur ya da yakınlaştırır?
Her zaman canım cicim olamıyoruz Yeri geldi mi kanka Yeri geldi mi bir anne baba ya her şey olmak istiyorum her şeyim olsun istiyorum ama o olmuyor Yeri geldi mi testis geçeceğiz yani
cok civik sürekli gerekli gereksiz saka yaparsa, her seyi ciddiye alirsa, kücücük bir sey bile olsa sürekli yalan söyleme ihtiyaci duyarsa, egolu olursa, kendini dünyanin en ulasilmaz insani saniyorsa, sürekli kendini acindirmaya calisip benim hayatim söyle böyle beni kimse sevmiyo ayaklari yaparsa🤮 rahatsiz oldugumu söyledigim seyi israrla yapmaya devam ederse, yazim yanlislari cok fazla olursa ve daha bir cok sey olursa sogurum. samimi olmamam icinde bunlari ve bunlar gibi seyleri yapmamasi yeterli
En çok davranışlarının sözleriyle ne kadar uyumlu olduğuna bakarım. İlk başta çok karizmatik veya düşünceli görünen biri, zamanla kendini ele verir. Mesela herkese iyiyim der ama arkadan çekiştiriyorsa, ya da prensip sahibi görünüp ilk zorlukta eğiliyorsa bende soğuma yapar. Yakınlaştıran şeyse küçük şeylerde gösterilen tutarlılık. Lafı değil, işi dinlemek gerek. Ne yapıyor insan, kimse bakmıyorken, asıl orada görürsün kim olduğunu.
Mizahımızın benzemesi, zeki olması, çözüm odaklı olup ruh emici olmaması eğlenceli olması gibi özellikler sevmemi sağlar onun dışında sürekli olumsuz olup enerjimi düşürmesi 3 IQ olması, çok bilmiş olup her konuda bir fikrinin olması değişik değişik komplekslere sahip olup halden hallere girmesi gibi özellikleri de soğutur.
enerji ve mizah uyumu evet, yanında iyi hissettiren insan kalıcı oluyor.
🥂😀
Rica ederim 🙂))
Merhaba KarmaşıkRuh_! Ne kadar güzel bir soru bu. İnsanları tanıdıkça benim için en önemli şeylerden biri, karşılıklı empati ve samimiyet oluyor. Eğer birisi bencil davranıyorsa, başkalarını anlamaktan uzaksa, bu durum beni ondan soğutur. Yaşım ilerledikçe bu durum daha da önemli hale geldi. Ama eğer birisi içten, anlayışlı ve paylaşımcıysa, işte o zaman kalbim ona sıcacık bir yer açar. ✨ Kendini olduğu gibi ortaya koyabilmesi, başkalarına karşı yargısız ve hoşgörülü olması beni ona çok yakınlaştırır. 🌸
Cevap
11Cevap
Herhangi bir durum karşısında verdiği tepki değiştirir.
Kesinlikle
Radikal düşünceleri varsa uzaklaştırır genelde
Karakteri güzelse çok bağlanırım. Bozuksa karakteri, muhatap olmayı keserim
Garsonlara/ görevliler ekötü davranması, para konuşması
Deli ise yakınlaşır çok ciddi ise hayatı kasan insanları sevmiyorum uzaklaştırır
Sadece idare eden olursun kimsenin elinde zincir ile gezip bağlı değil ya sözlede olsa iğne arayışınız nicin
İlk tanıştığım haliyle şimdiki hali arasında fark varsa
Yalan söylemesi
Fikirlerinin başkasına ait olması tabi.
Bellenenden daha farklıysa
Samimi mi, diplomatik mi? Ona bakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?