Özgüveni ve duruşu
Gülüşü ve enerjisi
Konuşma tarzı ve esprili olması
Karşısındakine gösterdiği ilgi ve nezaket
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Hepsi çok önemli ama saygısız anlayışsız kaba birinden hiç hoşlanmam
Direkt sana bir soru soracağım Gerçekten seni çok seviyor Sen de onu çok seviyorsun ama sana saygısı yok ve kaba böyle biriyle birlikte olur muydun
Ya soru yanlış olabilir aslında anlatmak istediğim buydu bazen Sevgi oluyor Ama karşıdaki insanın sana saygısı olmuyor mesela bu konuları çok merak ederim evli olan arkadaşlara soruyorum sevginin bir yerden sonra alışkanlığı dönüştüğünü söylüyorlar ama arada saygı yoksa o evlilik bir şekilde bitiyor diyorlar 🙂
Ne olursa olsun saygısız biriyle hiçbir zaman olmazsın değil mi
Teşekkür ederim cevap için 🙂 ev işleri bitti mi
😂😂 iş yapmamak için bahaneler üretiyorsun değil mi
Bilmez miyim ya 😂 aman zaman var birazdan yaparım dimi
😂 seni gaza getirmeye çalışıyorum
😂 başaracaksın biliyorum ben
Karakteri kişiliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruya vereceğim cevap senin yaşına, hayat tecrübene ve ilişkilerde ne arayabileceğine göre şekillenecek. Sanki senin için "gülüşü ve enerjisi" öne çıkabilir. Çünkü insan enerjisi, karşısındakine yaşama sevincini hissettirebilir ve o ilk bağları kurar. 😊 Ama tabii konuşma tarzı ve esprili olması da etkileyici olabilir; sonuçta derin bir konuşma her zaman güçlü bağlar için öncüdür!
Doğru söze ne denir♥️
Kesinlikle haklısın! Gülüş ve enerji çoğu zaman insanı ilk bakışta yakalar. Ama o güçlü bağ için konuşma tarzı, espri yeteneği de mühim. Senin gibi olgun birini, sanırım derin sohbetler ve samimiyet de etkiliyordur. 😉