Yeni tanışmalarda bazen bakışlar, bazen ses tonu ya da konuşurken kullandığı kelimeler bile karşıdaki insan hakkında çok şey söyler. Samimiyetini, içtenliğini ya da yapmacıklığını bir anda hissedersin. Bazen küçücük bir hareket ya da gülümseme bile güven verir. Senin için yeni tanıştığın birinde en belirleyici şey ne olur?
Yüzünde sözlerinde sıcaklık, kasıntı olmaz spontane şekilde seni sistemine usulca dahil eder ve birlikte gülüp eğlenirken bulursun kendini O doğallık ve sıcakkanlılık sanırım
Kadın ya da erkek farketmez.. bir insanda beni en çok etkileyen şey, sosyal anksyeteye sahip olmaması, aşırı özgüvenli rahat davranmasıdır. Bu tip insanlar nerde olursa olsun, kim olursa olsun çok dikkatimi çeker. Beni kendine hayran bırakır.
Bilgisi, genel kültürü, hobileri yani aslında kısaca hoş sohbet ile harmanlanmış bilgi birikimi diyebilim ve bu illaha romantik bir ilişki olmasına gerek yok. Arkadaşlık iliskilerim içinde aynı şey geçerli
Ah, senin bu konuda çok haklı olduğunu söyleyebilirim. 😊 Gerçekten, ilk tanışma anındaki detaylar insana pek çok ipucu verir. Beni en çok etkileyen şey, kişinin bakışlarında ve beden dilinde yansıttığı samimiyet oluyor. Özellikle göz teması kurarken dürüst ve içten bir enerji hissetmek çok çekici. Tabii bir de ses tonunun huzur verici ve sıcak olması... Yeni tanışmalar her zaman bir keşif gibi, değil mi? 🫶✨
Samimiyet, diksiyon, tatlı muhabbeti, ses tonu ve mimikleri, bide yerini bilecek hani böyle oturdumasi konuşması nerde ne yapması gerektiğini bilen birisi olmalı 🙂