27 gü

Eşimin ailesiyle aynı binada yaşamak, kayınvalide baskısı ve bunalmış hissetmek normal mi?

Eşimin ailesiyle aynı binada altlı üstlü oturuyoruz yatmadan yatmaya kendi evimize çıkıyoruz eşim asker olduğu için gemide kalıyor haftada bir anca evine gelip kalıyor sonra gidiyor tekrar ben bütün gün ailesiyle beraberim bütün gün dediğim gündüzleri annesi ve babası çalışıyor zaten ben evde olduğum için kaynanamın yemeğini temizliğini yapıyorum ama kadın çok hiperaktif biri köy insanı olduğu için işten geliyor ve hiç oturmuyor her şeyi yapıp bana öğretmeye çalışıyor ben şehirden geldim buraya şimdi kurbanda kayınpederim hayvan kesecek kendi burada hayvanın organlarını temizleyecekler yok sen de etleri doğrama da bize yardım edersin diyorlar ben şehirden geldim doğrama yapma etme bilmem tırnaklarım bile protez bakımlı bi kızım onlar beni kendilerine benzetmeye çalışıyorlar ama çok üstüme geliyorlar yeter ben de getir götür yaparım gelen giden misafiri ağırlarım dedim et kesmem dedim böyle dedim diye bile yadırganıyorum çok bunaldım artık

Eşimin ailesiyle aynı binada yaşamak, kayınvalide baskısı ve bunalmış hissetmek normal mi?