Narsist babam, boşanmayan annem ve maddi sıkıntılar içinde ben ne yapabilirim?

Annem ve babamın ilişkisi ben kendimi bildim bileli sorunlu bir evlilik üzerine kurulu. Babam narsist, çalışmıyor, sorumluluk almıyor. Annem ise tersine saf, alttan alan, kendini resmen paralayan. Babam son zamanlarda yine girdiği işten çıktı. Annem hamile, kardeşlerim okula gidiyor, evimiz kira, elektrik, su, internet vs. gibi bir çok giderimiz var ve bunların nasıl karşılanacağını düşünmüyor kafa yormuyor adam. Ekstra bir de borcu var kardeşine. 3 tam altın. Onlar da sürekli arayıp mesaj atıp annemi darlıyor. Ve bu yeni olan bir şey değil. Ben 19 yaşındayım. Kendimi bildim bileli durum böyle. Annem boşanmıyor sürekli affediyor, babam da bundan güç alarak aynı şeyleri tekrarlıyor nasıl olsa affeden biri var diye. Ama ben artık çok yoruldum. Onlardan çok ben yoruldum. Kafaya takmamak elde değil. Ben sınava hazırlanıyorum diye çalışmıyorum. Elime para geçmiyor. Arkadaşlarım üniversiteden gelince dışarı çıkmak istiyorum ki zaten çok dışarı çıkan birisi değilim. Param olmuyor babam yüzünden önerisi olan var mı?
Narsist babam, boşanmayan annem ve maddi sıkıntılar içinde ben ne yapabilirim?