Narsist babamdan nasıl temelli kurtuluruz?

merhaba, yaşım 24 ve 2 ablam var. 2 si de evlendi, ben ve annem kaldık. hepimize kendimi bildim bileli psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor. eskiden annemi cok dovmuslugu var. ne annemde ne bizde hal kalmadı artık buraya yaptıklarını anlatsam roman olur. ayrıca gizlice nikah kıydığı başka kadınları da var. sorum şu, ben ve ailem babam denen adamdan nasıl temelli kurtulabiliriz? adam çok sağlıklı bizi gömer, bende evlenince annemin can guvenligi kalmayacak, mecbur bosanicak. Bosanirsa pesimizi birakmaz. Annem bizden biriyle kalır sorun yok ama evlenmis duzen kurmus ablamlar ve benim kuracagim ailem ne olacak? Hepimizin evini biliyor olacak, kapimiza dayanacak, Allah bilir neler yapar delinin teki. Hepimiz tasinamayiz sonuc olarak, kirada degiller cunku kendi evleri. Tasinsalar da bi sekil bizi bulur sıkıntı çıkartır. Ayrıca annem bosanirsa saglik sigortasi ne olacak? o konularda hic bilgim yok, bizim sigortamizdan yararlanabilir mi? babam yüzünden her tarafı hasta. Ne yapacağız bi akıl çare verin. Nasıl kurtulacagiz tek care ölmesi olmamalı

Güncellemeler
1 yıl
mantikli bir onerisi olan yok mu :(
Narsist babamdan nasıl temelli kurtuluruz?