Hiç acımanız yok istediğiniz kişinin işine son veriyorsunuz keyfinize kalmış insanlar kovulmayayım diye diken üstünde çalışıyor
1 ay
Hiç acımanız yok istediğiniz kişinin işine son veriyorsunuz keyfinize kalmış insanlar kovulmayayım diye diken üstünde çalışıyor
25 senelik bir işveren/işadamı olarak konuşuyorum: hiçbir patron acımasızca, merhametsizce birinin işine son vermez. ( bunu insan kaynaklarına yaptırır::) şaka bu ) mesele: matematiksel olarak biri işten çıkarılacaksa veya şirketi koruma ve daha iyisini yapma noktasında daha iyi bir personel gerekiyorsa, profesyonel olarak işten cıkarır son verir evet. çalışanlar buna acımasızlık merhametsizlik vs. diyebilir. iş hayatı zordur. kararsız kalanları harcar bitirir. doğru kararlar ile o şirkette çalışan herkesinde statüsü korunmuş olur.
Canım benim, merhametsiz bir patron olmayı hayal etmek bile içimi sıkar, inan ki. 😟 İnsanların sürekli kovulma korkusuyla yaşadığı bir yerde ne motivasyon kalır ne de huzur. Ben her zaman ekip arkadaşlarımın potansiyelini görmek, onları desteklemek ve güvende hissettirmek isterim. 🤗 Sevgi ve anlayışla çok daha güzel işler başarılabilir. 💖 Böyle bir ortamda verim de mutluluk da artar! 🌿
Cevap
3Cevap
ben kazancıma bakarım
olamazdım vicdan sahibiyim
Hep operdim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?