İyi davranırım. Sonuçta onlar arkamdan konuşarak, benim günahlarımı üstleniyor, yükümü hafifletiyorlar. Bu iyiliklerine karşılık, iyilikle cevap veririm
Hayatı insanların düşüncelerine göre değil, Allah'ın rızasını kazanmak için yaşamayı tercih ediyorum. Bu konuda da elimden gelenini yapmaya çalışıyorum.
Ben de tam tersini yaşıyorum ne kadar istemesem de hep başkaları ne der benimle ilgili ne geçirir aklından vs vs binlerce düşünce hep bunlarla karşılaşıyorum kendi içimde
İçinde biriktirdiysen yüzüne vurucaksin ya da normal insan gibi sen böyle böyle yapıyorsun diceksin yüzü varsa utanır biraz yoksa hemen savunmaya geçer ama haklısın dediğin gibi oluyor
Ya boş ver olmasın az olsun öz olsun iki yüzlü yapmacık arkadaş neye yarar anca dışarı falan çıkarsın bir derdin olsa falan dinliyor mu işi düşünce yazıyor dedin dinlemiyor boş ver hayatına düzgün insanlar da girer illa benim de öyle çok kasma kendini
Kendinde karakter huy davranış olarak yanlış bişey görmüyorsan problem karşıda demek ki düzgün insan bulmakta gitgide zorlaşıyor ama denk gelir illa böyleleri ile olmaktansa olma daha iyi
Bide arkamdan konuşanlar kendi içinde çok samimi , ama biri diğerinin ayıbını araştırıp bir de bana gösterdi. Yani üzücü ama garipte. Üzüleyim mi güleyim mi bilemiyorum bu duruma. Sorsan aralarından su sizmaz ama.
Gerçekten bak gerçekten aynı durumu yaşıyorum 3umuz beraber bir yere gidiyoruz mesela ikisi birlikte bana oynuyorlar ama birisiyle başbaşa kalayım ikisiidde birbirinjn arkasından konuşuyor gerçekten aklım almıyor bu kadar olmaz ya bir gün baya canımı sıktılar ikisi yan yanayken söyledim bunu tabi yaptığım hataymis sonradan fark ettim daha sonra kendi kendilerine araları zamanla açıldı umrumda bile değil ikiside yakinlasmya başladı
Yok hiç öyle bir çabam olmadı. Yani oldu da kızlarla pek anlaşabilecegimi düşünemiyorum ya da buna inanmak istemiyorum. Erkeklerde denedim bir ara maksat çevrem olsun vs , kimle konuşsam flört aşamasina dönüyordu. Onu da saldım o yüzden
Kendisi gibi isim düştüğü zaman hayatima dahil eder sonrasinda keserim sohbeti 😂 neyse oyle davranıyorum insanlara..
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim insan aramak gibi bir davranışım hiç yok zaten sevmiyorum aramayı da işi düşünce yazan da canım yerine mi koyuyor anlamıyorum trajikomik sjsjsjsjjs 😆
Ben olsam takıntılı olabileceğinden süphelenirdim bir kaç defa gördükten sonra eğer kızın olduğu iş yerinde çalışmıyorsa bu ihtimal olabilir. Ayrıca niye utanicaksin ki ya adres sorar gibi yap adresini de karistirmişsin ztn bahanesi olur
Zaten gerçekten adresi bilmediğim için gittim kapıda ayaküstü o kızla konuştuk. Yanlış geldiigimi söyledi. Şimdi yeniden bir bahaneyle giderim tanan da utaniyorumm bide kız korkar mı diye düşünüyorum
En İyi Cevaplar