Başkasının aklıyla iş yapan yarı yolda kalır bence ya. Annemlerdeyim bir kaç gündür. Annemin burada öve öve bitiremediği bir komşunun oğlu vardı. Beni bir de tek gönderecekti bu tiple tanışmaya, anneler de gelmezse olmaz dedim. Annem de geldi, onun annesi de geldi, kafeye gittik çay kahve içmeye de bence gereksiz bir masraftı, zaman kaybıydi. Burası site gibi bir yer, çocuk zaten komşu değil mi? Burada tanistiramiyor mu? Çocuğun annesi de yolda giderken sen üçüncü gelinim olacaksın falan saçma canım cahil cühela konuşuyor.. Ben de kimseyle tanışmaya gelmedim buraya annem rica etti ondan geldim dedim. Çocuk zaten profil olarak bana oldukça zıt, annem nasıl bunu beğeneceğime inanmış anlamıyorum. Lise mezunu bile değil, vasıfsız bir iş yapıyor zaten. Yakışıklı falan hiç değil, kardeşimden bile küçük. Annemin amacı ne anlamadım. Çocuk da gelmeden önce benim eğitim durumum nedeniyle sorun olabilir demiş. Madem kendini biliyorsun neden geliyorsun? Onunki de medeni cesaret, takdir ettim. 😂
Bir de benim odamın penceresinden beni görmeye çalışıyormuş.. anneme perdeyi aç falan demiş. Yani tamamen iğrenç şeyler.
Bundan sonra yani annem olsa bile başkasının aklıyla hareket etmemek gerektiğine dair çok güçlü bir ders aldım. 😂 Bir de annem bana arabayla falan bir yere gideceğimizi söylemedi, arabayı görünce şaşırdım. Ne alaka yani tanımadığımız insanların arabasına niye biniyoruz. Bir de gelmiş bana komşuyla konuştum yarın çay kahve içmeye gideceksiniz falan diyor, ben de anneler de gelirse olur dedim.. yani tamamen emrivaki. Hiç hoş değil. Soğudum resmen. Zamanım çalınmış hissettim..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer