Ben kendi işimi kendim yapmaya o kadar alışmışım ki insanların zorlanması çok garip geliyor. Hatta yardımsever biri olmama rağmen yardım etme düşüncesi aklımdan bile geçmiyor
Tabi konusuna göre de değişir bu
Tabi konusuna göre de değişir bu
⭐Müdanasız insanlar böyle olurlar, kimseye minnet etmeden, kendi işlerini kendileri görmek için mutlaka önce bir düşünürler, çözüm yolu bulurlar. Bu insanlar başkalarına yalvarmak, şükran borcu çekmek yerine kendi tırnakları ile kazıyarak gelirler geldikleri yerlere⭐
Bu hayatta kendine bile güvenmeyeceksin bazen öyle ki mantığını değil ilk beynini sonra kendini yenip tek başına çalışacaksın yardım alırsan menfaat olur istersen ortak olur
Kendi işimi kendim yaparım ama yapamayacagim veya bilmedigim bir konuda yardım almayi tercih ederim saygılar 😌😂
Sağol ya sende böyle demesen ne olurduk 😂
Bu görevi üstlendiğin için teşekkür ederim 😂
Tam küsüyordum 😂 ne kadar düşüncelisin dur gözlerim doldu 🥺😂😂
Sasirtirsin sen senden her şey beklenir 😂😂
Ona sen karar ver iltifat olarak kabul Ediyorsun ya 🤔😂😂
Kendine iltifat edermisin 🤔😂
Odunluk var ozaman 🙄😂😂
Cevir kazan yanmasın 🙄😂😂 tabi tabi şakaydı şakaydi inandim 😌😌😂
Bidaha et bakiyim 🤔😂😂
Utandın mi şimdide 🤔😂😂
Vay utanmaz vay 🤔😂😂😂
Bilmiyorum belki utanirsin belli mi olur 🤔😂
Kendiyle aşk yasayan ikizler kadını 🤔😂
Helal olsunnnn yok mu bir alkış 😂😂😂
Kendini en çok ne konuda eleştiriyorsun
Çok geniş bir konu oldu bu şimdi 🤔🤔😂
Oluyor ya problemler sorunlar önemli olan orta yolu bulmak bazen herkes kendince haklı olabiliyor empati kurmak lazım ama oda bazen olmuyor en azından bende
Kesinlikle her zaman her insan her konuda anlaşamaz bazen cani sıkkın olur vs vs insanlık hali dediğin gibi 😊😊
aynen öyle de bence öncelik saygı saygı yoksa sevgi pek birşeye yaramaz bence
Saygı sevgi güven üçünü bir sıraya koysan 1-2-3 diye sıralama yapsan nasıl bir sıra olur?
Güvenmediğin bir insana saygı duyar mısın?
Önce güven sonra saygı sonra sevgi bence 😊 güvenmek bu devirde zor zaten ama bunu yapan yine insanlar maalesef
Bence öyle seni bilmem ama 😊 herkes saygiyi haketmez
Güvenmedigin birini sevebilir mi insan 🤔
Hiç sevdin mi böyle birini
Helal olsun yok mu bu kıza bir alkış 😂😂
Ben akıllanmam siz delirin 🤔😂
Sen keyfine düşkün müsün 🤔
İddialı sözler bunlar 🤔😂
Oda bir şey mi be ben yemek yapmadan içiyorum 😏😏😂
Ben kahve sevmem ki zaten çay cıyım 🙄😂
Teşekkür ederim sanada afiyet olsun bakalım 😊
Sende sağol dengesiz ikizler burcu kadını 😂
Sustun 🤔
Bu kadar muhabbet yeter dıyorsun yani 😊
Pekala nasıl istersen öyle olsun 😊 şimdiye kadar olan muhabbetin için teşekkür ederim 😊
Çok teşekkür ederim 😊
Eskiden yardim beklerdim de son yıllar kimseden bir sey beklemez oldum
Aynen
Teşekkür ederim
Sen flortoz müsün gercekten merakimdam soruyorum hic tanimadigin gizli bir üyeye ic çamaşırlarını söylemişsin merak ettim herkese mi bu kadar yakınsın ya da rahatsin?
Bilmiyorum da neyse artık seni ve sorularini gormezden gelecegim rahatsiz oldum senden iyice
Iyi yaptin ben seninle gereksiz fazla ilgilendim ondan bu hallerim dedigin gibi sanaliz.
Cevap
16Cevap
Genellikle kendim yapıyorum başkasının yaptığı işi zaten beğenen biri değilim
Öff kafama koymuşsam yapabileceğimi bilmediğim adresi bile kendim arar bulurum kırk kere aynı yeri gezsem bile :D
Denebilir sen yapamazsın algısına tavım aslında 25 yaşında yemek yapabildiğimi keşfettim ben annem mutfağa sokmadığın için sen ne anlarsın denirdi niye ya ben insan değil miydim 😄
Zor değil mutlu eder keyif verir ama mahrum bırakılırsa hiçbir niteliğini farkedemiyor insan o yüzden biraz inat iyidir 😅
Ne demişler kör kendi işini kendin gör 😂
Kendi işimi kendim hallederim yardım beklersen çok beklersin valla
Çoğunlukla kendi işimi kendim yaparım ne kadar zor olursa olsun.
Birilerine muhtaç kalmamak için elimden geleni yaparım
Bu soru nereden aklına geldi 😂
Selam söyle arkadaşına 😂
😂😂
Geçen senin geldiğin elimden geldiğince kendi işimi kendimi yaparım ama bazen yardım alman gereken durumlarda olabilir.
Her daim kendim
Ensem kalındır
Tek yapabileceğim bir iş ise tek yaparım
Tırnağın varsa başını kaşı demişler ;)
Zorlandigimda yardim istemekten cekinmem
Asla yardım beklemem
Keni işim sude
Kendim yaparım
Herseyi mi kendim yaparim
Kimseye hacet etmem..
Kendim yaparim
Kendim yapıyorum