merhaba. Kendi kendime yeterim böyle de mutlu olurum mu dersin, tamamlanmak için birine ihtiyaç duyarım mı dersin?

Hiçbir zaman mutlu olmak için birine ihtiyaç duymadım. Kendi kendime hep yeten taraf oldum. Peki ya sen?
merhaba. Kendi kendime yeterim böyle de mutlu olurum mu dersin, tamamlanmak için birine ihtiyaç duyarım mı dersin?

Hiçbir zaman mutlu olmak için birine ihtiyaç duymadım. Kendi kendime hep yeten taraf oldum. Peki ya sen?
Tamamlanmak güzeldir ama tamamlanacağımız kişi veya bunu düşündüğümüz kişi ne kadar doğru kişi bu seçenek ve sorular işte kendi kendine yetebilmeyi öğretiyor insana çünkü aşk Sevgi tamamlanmak çok güzel saf duygular ama arka planda bir o kadar riskli bir kumar göze almak baya büyük cesaret istiyor...
Kesinlikle
,)))
Bir kitapta okumuştum "marcus kendime düşünceler"
Kendi mutluluğunu kendi içinde karşılayamıyorsan birilerine bağımlısındır birileri olabilir ya da olmayabilir önemli değil önemli kazanmak kaybetmekte değil önemli olan senin ne düşündüğündür. Kendi merkezinde kendi olan insanlar her zaman mutludur onay aramaz kim ne der diye düşünmez olsun der gibi gibi gibi.
Eğlencelik ilişkilere karşıyım. Ciddi biri olsun tam olsun düşüncesindeyim. Bu yüzden 5 yıldır yalnızım😅
Her anlama kendi kendime yetebilirim.
Biri hayatıma girecekse bir destekleyici olmalı. Birbirimizi daha mutlu etmeye, birlikte güzel bir ömür geçirmeye odaklanmalıyız
😅.
Hiç. d
Kendi kendime yetebiliyorum , tek başıma da mutluyum. Önemli olan, yalnızken de mutlu olabilmek. Ama şu da bir gerçekki, insan hayatı boyunca hep tek başına kalamaz. Sonuçta herkesin bir hayat arkadaşına ihtiyacı vardır , çünkü yalnız bir hayat kolay geçmez.
Katılıyorum 🌹
Cevap
50Cevap
Merhaba,
Kendi kendine yetip yetmemek değildi ki mesele! 😅
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı...
Sevmek en güzel duygu sevmesini bilene, sevginin gücü sınırsızdır, aşk huzur ve mutluluğun başlangıcı sonsuz güç kuvvet kaynağı!
Mesele kendi kendine yetebilmekdir. d
Kendi kendime ve bir çok şeye yetiyorum. 😅
Ama aşkım olsa daha mutlu olurdum daha güzel gelirdi hayat yaşamak
Yalnızlık yarım paket sigaraya eş değer zararlı doktorlar diyor
Ne güzel umarım yakında olur aşkın. d
Amin inşaAllah teşekkür ediyorum ve senin de gönlünce olsun her şey mutlu akşamlar dilerim 🌸 hoşçakal
Teşekkürler. İyi geceler
EyvAllah..
Birine ihtiyaç duymuyorum, kendi kendime yetiyorum. Zaten tamamım biri olursa sadece volume kazanırız, paylaşırız her şeyi, ortak olur hayatıma.
Ben de aynı şekilde
Mis gibimsi yani 😌
Aynen öyle ❤️
Bir yere kadar kendi kendime yetiyorum, bir kadının yokluğunu asla dolduramam. Kadınlar bizim insani tarafımızı ortaya çıkartır.
Evet 😀
🤔
İnsani tarafımızı diye şey edince. d
Evet, odunluk kalmıyor djd
Kendi kendime yetiyorum, tamamlanmaya ihtiyacım yok ama biri eksiklerimi fark edip tamamlamak isterse hayır demem.
Birine ihtiyaç duymuyorum, kendi kendime yetiyor, mutlu olmayı bir şekilde becerebiliyorum...
Tam olmam için evet bir ruha ihtiyacım var ancak kendi kendimeyken de çok mutluyum
Kendi kendime yeterim tamamlamak için benden bir tane olması lazim
Kendi kendime de keyifli vakit geçirebiliyorum🤗
En güzeli ❤️
tamamlanmak için birisi olmalı tabi ki de
Ben zaten duygularımı genelde içimde yaşadım ve yaşıyorum bir derdim olduğumda sıkışırsam belki anlatıyorum genelde gizli gizli kendi kendime ağlardım ve düştüğüm derin kuyulardan çok tek başıma çıktım ayrıca gülümser bir yüzüm var diye herkes hep mutlu sanıyordu halbuki içten ağlayabileceğimi düşünmüyormuşcasına sonra ne mi oldu yılmadım kendime daha da yetmeyi ve soğukkanlı olmayı öğrendim ve artık üzülmüyorum çok ağlamıyorum da kendime hem yetebiliyorum hem motive olabiliyorum. Benim yanımda ki tamamlamak için değil bir bütün bir tam olmak için gelsin..
Hiç bir zaman tam olamıyorum hep eksik bir tarafım var ama bunun ne olduğunu bilmiyorum.. Belki benim için atan bir kalp,, belki bakışlarıyla derdimi unutturan bi çift göz,, belki ,, belki, belki. Bilemiyorum.
Böyle iyiyim olursa da hayır demem diyorsun doğru mu?
Valla ben de bilmiyorum jdjd
Kararsızsin
Sadece canım yanmasın istiyorum.. yalnız ya da bir başkasıyla farketmez. Kalbim sızlamasın yeter. Bana iyi gelecek birisi olursa sonuna kadar kalbim açık.
Çok bir şey istemiyoruz aslında yaa..
Çok geliyor demek ki..
Evet..
seni tanımaq isterim
Buyur tanı profilim açık.
Bana bir kez psikolog “ Sen, kendi kendine yetemiyor musun?” demişti. Çok sinir olmuştum o zaman. Sonrasında o cümleyi hep kendime hatırlatır oldum.
Normalde kendi kendime yetebilecek kadar güçlüyüm. Hatta kendi kendimle daha mutluyum ama bazen beni de dağıtacak kişiler karşıma çıkıyor ve o sözü kendime hatırlatıyorum.
Bence insan önce kendi kendine yetebilmeyi öğrenmeli. Çünkü birine “tamamlanmak” için ihtiyaç duymak, zamanla bağımlılığa dönüşebilir. Benim için bir ilişki, tamamlanmak değil, zaten tamam olan iki insanın birlikte daha da güçlenmesi demek. Yani biri hayatıma katıldığında onu “eksik parçam” olarak değil, “benimle yürümeyi seçen biri” olarak görmek isterim.
Himmhim
Yalnızlık güzellenecek bir şey değil
Yanlış kalpte olmaktan iyidir ☺️
Yanlış kalpte kalma zorunluluğun yok ki
Genel konuştum ☺️ doğrudur
Herkes kalbinin ekmeğini yer hanımefendi:)
Bu benim sözüm. Çok doğru beyefendi
Noterde tasdiklettirdin mi naptın ne zaman senin sözün oldu 😂
Ahaha ben kullanırım hep. İyi günler beyefendi
Ben ilk defa gördüm
Tamamdır
Bir kişi kendine yetse bile hep birine daha ihtiyaç duyar. Başını omzuna dayayacağı, yıldızları izlerken kucağında uyuyakalacağı, başını saçını okşatacağı birine ihtiyaç duyar.
Evet o da var
Tamamlanmak için birine ihtiyaç duymaktan bahsedecek olursak, bir insanın tamamlanmak için başkasına ihtiyacı yoktur. İnsanları ve doğayı okuyabilmesi, meraklı, zeki, amacına kenetlenmiş biri olması yeterlidir. Diğer insanlar sadece bir insanın tamamlanmasına araç ya da yardımcı olabilirler. Bir insan kendini tamamlanmak için sadece kendisini keşfetmeye ihtiyaç duyar.
Vayyy 😀 güzeldi bu
Anahahaha
Kendime yetiyorum ve bu bir tercih değil, gerçek. Hayatımı anlamlı kılmak için bir başkasına ihtiyaç duymuyorum. Biri olursa güzel olur belki ama yokluğu eksiklik değil. Tamamlanmak gibi bir beklentim hiç olmadı, çünkü eksik değilim.
Bugüne kadar ne başardıysam destek almadan başardım. Her zaman okul birincisi oldum, sınavlarda dereceler yaptım. En iyi karneyi götürdüğümde, ''Sen şimdi kaçıncı sınıfa geçtin?'' diyen bir babanın evladıyım yani daha fazla söze gerek yok :D
Kimsenin duasıyla yasamadık kimsenin bedduasiyla ölelim
Helall
Kendime yetmekten, benden bir ben kalmadı geriye...
O denli yetiyorum.🙂
Ahahaha
Hiç gülesim yoktu teşekkürler
Ben annemle yaşıyorum mutluyum böyle ama sevgiye ihtiyacım olduğunda Muhabbet kusumda buluyorum. Hem şirin hem 1 avuç ne kadar çok isirsa da ya da beni sinir etsede..
Ama bazen yanımda birisinin olmasına ihtiyaç duyuyorum maalesef ne kadar çok istemesemda. Bu istekten nasıl vazgeçeceğimi gerçekten hiç bilmiyorum.
Herkesin kendi kendine yettiği ve tamamlanması gereken tarafları vardır. Ben ne eksiğim ne de fazlayım. Tam olması gerektiği gibi
Ben mutlu olmak için hep bir sebep bulurum kendime, dışarıda. Gelecek birisi sadece mutluluğumu katlayabilir
Bu sorunun cevabı çok uzun, ve en az level. 2 tanışıklıl gerektiriyo.
Dibime kadar gelenler bile bunu tam anlamadan gittiler, ne acı mk
Kendi kendime yatıyorum gayet mutlu da oluyorum ama insan arada bir birisinin o mutluluğa ortak olmasını arıyor
Yetebilirim ama yetmek istemem çevremde yaşıtlarım evlenip çoluk çocuk sahibi olsa mutlu evlilikleri olsa imrenirim
Eksiklerim var ve kendi kendime tamamlama derdindeyim.
Yeterim, ki yetiyorum da. Kamplarım, seyahatlerim ve birçok şeyi tek yapıyorum.
Birine ihtiyaç duyduğumu sanmıyordum ta ki birini tanıyana kadar
kendi kendime yetmeyi çok isterdim ama tamamlanmaya ihtiyaç duyanlardanım maalesef
Tabiki her insan sevilmek ister ama güven meselesi yüzünden kendi kendime yetiyorum şükür.
Elin iti olmaktansa kendi itin olursun. doğruyu bulmadan yanlışa göğüs geremezsin
Kendi kendime bir yere kadar yeterim ama bir yanım eksik ruh eşi lazım
Ben kendine yetebilen kadınlardan değilim. Her zaman bir başkasının sevgisine , şefkatine , ilgisine ihtiyacım var. Hayatı tek başıma anlamlandıramıyorum. Bir anlama ihtiyacım var.
Mutluluk için ihtiyaç duymuyorum, yaşamak için bazen kokusu lazım oluyor
Hayır Yalnızlık Allah'a mahsus tamamlanmak isterim hayatım boyunca
Her insan yarımdır. Sadece öbür yarısını bekliyordur.
Insan tek basinada mutlu olabiliyor ama iki kisi olmak tabii ki de daha iyi
Birine ihtiyaç duyarım o kişi de ne hikmetse çok bekletti bari degse gelecegine
Bence herkes kendini tamamlayabilmek için birini ister hayatında bu sadece aşk veya cinsellik için değil bir ömür boyu yarenlik edecek birisi için de diyorum.
mastürbasyon
insanın
kendi
yanlızlığıyla
sevişmesiDir
Kendime yettigim kadar yetiyorum ama eksik kaldığım noktalar var yok değil oda nasip
Kendi kendime yeterim.. tamamlamak için değil de biz olmayı paylaşmayı sevdiğim için ...
Benim kimseye ihtiyacım yok ben kendime de yetebilen ve bundan mutluluk duyan biriyim.
Genelde kendime yeterim hep ama yalnızlığım ortak olacak birine de hayır demem aşka inanırım aşkım bir defa olduğuna daha çok inanırım ama ya ben ciddi bir şekilde saklanıyorum ve o beni bulamıyor ya da beni aramak istemiyor
Her geçen yıl kendi kendime yettiğimi fark ediyorum.
Duygusal doyum ve mutluluk için bir partner/eş ya da sevgili şart bence tabi kendimizede ayrı bir zaman illaki ayırıyoruz.. yanlızlık ztn çok keyifli bir şey ama yerine göre
Kendi kendime yeterim
Kendi kendine yetsen de bazen sırtını yaslayacak birine ihtiyaç duyarsin
Tamamlamak için birine ihtiyaç vardır. Ama ben buna ihtiyaç demem ben buna onunla bir bütün olmak istediğim için isterim
Yetiyorum çok şükür keşke hep tek kalsam😀😀
Afagaga
Yalniz olduguma gore 🤣
Doru. d
Sen de oylesin muhtemelen😀
Evet 😃
Bu yetebilme isi aliskanlik yapiyor ama haberin olsun 😅
En güzeli
Evde kalirsin ben gibi 😀
Olsun. d
22 yasinda olsam ben de olsun derdim 😅
Oha 33 yeni gördüm
Aglamak isyiyorum 😭
Shdgd
Yeterim ama belli bir süre sonra ihtiyaç duyarım
🩷..
Yemek yapamam, ev işi yapamam ve ilgiye ihtiyacım var herzaman. Manitadan ayrılmasaydım keşke😅
Kendime yetmek istiyorum. Bir tek ben ne güzel bir yalnızlık güzel olurdu..
Kendime yeterim ama bazende birinin bana yetmesini isterim.
Kendi kendime yeterim
Yetebilirim evet
hayatıma o girmeden önce kendikendime de mutluydum
Hep tekim kimse de olmadı s*kayım böyle hayata
33 yasindayim gayet iyiyim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?