Ailem sevgilimi istemiyor, babam baskı yapıyor; bu evliliği nasıl kurtarabilirim?

Merhaba. Biraz uzun olacak ama lütfen okuyun, yardıma ihtiyacım var. 26 yaşındayım. 7 yıllık bir ilişkim var. Evlenmek istiyoruz artık. Geçen yaz ailem bu durumu öğrendi. Babam telefonumu elimden aldı, dışarı çıkmamı yasakladı. Hiçbir şekilde benimle konuşmadılar. Anneme söyledim. Benim bu evliliğe asla ama asla rızam yok, yanında da olmak istemiyorum dedi. Babama söyledik o da istemedi. [Sevgilimi istememe sebepleri: Memleketi, daha önce yaşadığımız tartışmalar vs.] Sevgilimin babası, benim babamı aradı zar zor tanışmaya ikna oldu. Ama onlar gelip gittikten sonra da babam istemedi. Bizim bu insanlarla işimiz olmaz, evlenirsen geri dönüşü yok. Bir şey olursa gelemezsin geri falan dedi. Üzerimde inanılmaz bir baskı kurdular ve ben gerçekten daha fazla dayanamadım ve tamam ayrılıyorum dedim. Babam, onlara bu işi istemediklerine dair mesaj gönderdi ve konuyu kapattı. Şu an telefonumu hâlâ vermedi. Onun kontrolünde kullanmama izin veriyor. Bu olaydan sonra erkek arkadaşımla 2 hafta konuşmadım. Her yolu kapattım. Ama o bir şekilde bana ulaştı ve beni çok sevdiğini, bitirmek istemediğini söyledi. Ben de onu çok sevdiğim için barıştım ama o zamandan beri aileme tekrar bu konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum. Babam çok sert biri. Annem de desteklemiyor bizi. Ne yapacağımı bilemez hâle geldim. Ailemin bana aldığı en küçük eşya bile çok zoruma gidiyor, onlara yalan söylediğim ve onlara ihanet ettiğimi düşünüyorum. Bana sağladıkları imkânları hak etmediğimi düşünüyorum hep. Uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum. Sevgilimi de bekletmek istemiyorum. Eğer bu sene de evlenemezsek ailesi ona birini bulacak ve nişanlanacak. Bu durumda ne yapabilirim? Ailemi ikna etmemin bir yolu sizce var mı?

Güncellemeler
1 ay
Başlık yanlış olmuş, yapay zeka kendiliğinden yapmış
Ailem sevgilimi istemiyor, babam baskı yapıyor; bu evliliği nasıl kurtarabilirim?